- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Ilaclama firmasi arayin hemen, tek bir ilaclamayla 6 ay boyunca hic bocek, sinek, fare bile giremiyor evinize. Cok rahat edersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sagolun ya bu aksam yine saglam bir alisveris yapacagim zaten...
Artik butcemde kisitli maalesef ama kurtulmak icin baska carem yok
Benim eve de dadanmıştı bi ara.gece gexmeye çıkıyırlardı.En tiksinfiğim şey. Her yerim yara dökmüştü tiksintiden kaşıntı geliyordu.Evet iste simdi 2 3 gun bekleyip oyle yapacagiz butcemizi asmadan. Bir de o kadar yorgunum ki iki gundur bu illetle ugrasiyoruz... sabah altiya kadar asker modundaydim.
Sabahta ise gec kaldim o yuzden sinirlerim alt ust olmus durumda artik.
Fiyat arastiriyoruz canim oyle yapacaginiz bizde mecburenIlaclama firmasi arayin hemen, tek bir ilaclamayla 6 ay boyunca hic bocek, sinek, fare bile giremiyor evinize. Cok rahat edersiniz.
Diger jelin bir tupude ayni fiyatti oyle ya da boyle mecbur alacagim :)o kadar pahalı birşey değildir. en fazla 20-30 lira arası.
Sen bi de beni gor uyuz misali dolasiyorum ortaliktaBenim eve de dadanmıştı bi ara.gece gexmeye çıkıyırlardı.En tiksinfiğim şey. Her yerim yara dökmüştü tiksintiden kaşıntı geliyordu.
Karaköy'de alt geçit var tam tramvay durağının altında. Orada zirai ilaç satan dükkanlar var. Inşallah kökünü kurulursunuz.Istanbuldayim bende firin ile konustuk onlarda yeni yaptirmislar ilaclamayi sanirim o yuzden bize dadandi...
Karakoyun tam olarak neresindeydi hatirliyormusunuz?
Yok canım ya.gözünde büyüttün bu işi.Elleme bişeyi. Hayatına devam et sonraAcaba diyorum, evi ilaclatmadan once esyalari toplamama gerek var mi? Yapmam gereken bir sey bilginiz var mi?
Mutfak dolaplarındaki eşyaları sar ya da gelince hepsini yıkarsın. Ben eve dönünce yıkamıştım hepsini.Acaba diyorum, evi ilaclatmadan once esyalari toplamama gerek var mi? Yapmam gereken bir sey bilginiz var mi?
Tamam cok sagolasin :)Yok canım ya.gözünde büyüttün bu işi.Elleme bişeyi. Hayatına devam et sonra
Bi tek mutfak esyalarini mi yaptin diger esyalari?Mutfak dolaplarındaki eşyaları sar ya da gelince hepsini yıkarsın. Ben eve dönünce yıkamıştım hepsini.
Siyah renkli siseyi diyorsunuz degil mi?Biz de şu turuncu kapaklı ilaçtan aldık eczaneden best on markalı faydalı gerçektn.bizm evde karafatma denilen türü vardı iğrenç pisliklerin bi kere banyoda gördüm sonra hep yatak odasında gördük gece bi sesle uyanıyoduk perdenin orda Kocaman duruyo.her gece nöbet tutuyodum hatta bi ara salonda yattık korkudan.bikaç ay arada böyle gördük filan derken sonunda çözdük bizim yatak odası bahçeye bakıyo pislikler pencereden giriyomuş e haliyle yatak odasından başka yerde pek görmemişiz.artık sineklik yaptırana kadar asla pencere açmıyorum
Bu bitiriyor mu kesin biz evimize yeni tasindik tasindigimiz ilk gun gordum acayip korkuyor tiksiniyorum sanirim kalorifer boceklerinden ufakti cunkubu ilacı alın, evinizde ne herhangi bir böcek, nede hamam böceği görürsünüz, zaten evinizde olan böcekleri de öldürür, sonra ölülerini toplamaya başlarsınız :) biz çok çektik, en çok kapı altlarından, açık camlardan geliyordu. Ama bu ilaçla birlikte 2 aydır o kadar rahatız ki. Çok memnun kalacağınıza emin olun, eczanelerden alabilirsiniz.
Bu bitiriyor mu kesin biz evimize yeni tasindik tasindigimiz ilk gun gordum acayip korkuyor tiksiniyorum sanirim kalorifer boceklerinden ufakti cunku
Esim 2 gecedir uyumuyor ben de dunden beri evi talan ettik her yere ilac doktuk ne bulursam dokecem
Bunun haricinde bir sey kullandiniz mi pekiEmin olabilirsiniz :)
Aynen üstüne sıkınca sersemliyo yuvasına dönmesine izin verirseniz diğerlerine de bulaştırıp öldürüyomuş.tavsiyem her kapı eşiğine sıkın üstünden geçtiği an etkileniyo.geçen banyoda gördüm ben müdahale edemeden kızım ağlamaya başladı ben de bunu eşiğe sıkıp kızımı emzirmeye gittim döndüğümde eşikten geri dönmeye çalışıyoduSiyah renkli siseyi diyorsunuz degil mi?
Haha cok iyiymis ya :) hain dusman al sana bombe olmus tam cok sagol valla aksama mahallede elimde bi koli ilaci goren ahali muhtemelen bomba yapiyorum falan sanabilir :)Aynen üstüne sıkınca sersemliyo yuvasına dönmesine izin verirseniz diğerlerine de bulaştırıp öldürüyomuş.tavsiyem her kapı eşiğine sıkın üstünden geçtiği an etkileniyo.geçen banyoda gördüm ben müdahale edemeden kızım ağlamaya başladı ben de bunu eşiğe sıkıp kızımı emzirmeye gittim döndüğümde eşikten geri dönmeye çalışıyodu
Hangi ilac bu ben kacirdim mi fotografi falan varsa atar misiniz ben de alacam ne bulsam aliyorum psikopata bagladim iyice.Haha cok iyiymis ya :) hain dusman al sana bombe olmus tam cok sagol valla aksama mahallede elimde bi koli ilaci goren ahali muhtemelen bomba yapiyorum falan sanabilir :)