Hamam Böceği Şeysi

Neyse ki yaz bitiyor bu demek oluyor ki hamam böcüğüne elveda bu arada bizim buralarda artık yok çıkmıyor. Bunların konsantre 3 ay etkili ilacı da var
Ay artık olmamalarına çok sevindim gerçekten yaz bitiyor diye sevindiğim noktalardan biri de böcüklerin azalması. Bizim eve genelde bahçeden giriyorlar 1. Kat olduğumuz için, şey böyle çok ayaklı kocaman hızlı hızlı koşan ama ilacı sıkınca hemencik ölen şeyler onlardan çok oluyor

Merhaba
Böyle bir sorunla karşılayıp bu topiği okuyan olur diye yazıyorum.
Je böcek yemi işe yaradı. Mutfaktaki her yeri, buzdolabının arkasını, çamaşır ve bulaşık makinelerinin küçük deliklerini, mutfak dolapların köşelerini kısacası her yer şırıngayla jel böcek yemini bıraktım. Damla tanesi kadar. İlk ilaçladığımda 2 3 tane yine de görüyordum. 2. İlaçladığımdan bu yana yani 8 9 gündür evde hiçbirşey görmüyorum, arada birkaç tane yavru görüyorum ancak onlarda yumurtalarından yeni çıkanlar sanırım, bu yüzden 1 2 hafta sonra ilaçlama işlemini tekrarlayacağım. Güvenle alabilirsiniz, herkesin haşerelerden kurtulması dileğiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukken yaşadığımız evde de çok olurdu. Annemler ilaçlardı. Ben de onlara kızardım çocuk aklı işte Ölen hamamböceklerini saksıya gömer, başlarına da taş koyardım mezar taşı Şimdi düşündüm de ne psikopat bir çocukmuşum

Aynen size katiliyorum bende herseyi denemis birisi olarak careyi eczaneden 25 tl ye aldigim siringa seklindeki jel ile buldum aylardir bocek yok boyle bir sorunu olanlar mutlaka denesinler

Bende aynı konuyu açmıştım. Herkes ilaçlama dedi. Kendi yöntemim işe yaradığı için ilaçlamayı erteledim. Eğer artarsa ilaçlatacağım.
Bir ara kafayı yemiştim. Çok araştırdım. Bir üye demiş ya öldürünce çoğalıyorlar diye, bende şöyle bir şey okudum eğer dişiyse ve yumurtlama dönemiyse korkudan hemen olduğu yere yumurtaları bırakıyormuş. Yani sen öldürüyorsun ama sen öldürmeden o yumurtaları hemen bırakmış oluyor korkudan. O yüzden öldürdükten sonra çevresini çamaşır suyuyla temizlemek gerektiği yazıyordu.

her neyse benim eve gelirsek bende yeni taşındım. Sitede yeni bir site.Bahar dönemi tüm site ilaçlanıyormuş aslında. Ama nerden geldi nasıl oldu bilmiyorum. Tüm delikleri silikonla doldurdum. Tüm cam ve kapılara sineklik taktırdım. Başka böcekler de bahçeden geliyordu çünkü. Sonra her dip köşe dolap altı süpürgeyle iyice çektirip çamaşır suyuyla temizledim her yeri. Bayer sprey kullandım. Köşelere de yine bayerin jelini sürdüm. İlk gün 10-15 tane topladığım ölü sayısı şimdi bir haftadır bire düştü. Ortada yoklar hiç. Eğer çıkarlarsa kesinlikle ilaç sıktığım yerde ölüp kalıyorlar. Gerçekten etkili pratik ve kokusuz. Ay inşallah çıkmazlar artık şimdilik iyi gidiyor daha devam ederse ilaçlatacağım

Ay evde karınca var diye deliriyorum bende karincalara rahmet okuyacak seviyeye geldim tövbeler olsun

Geçenlerde 1 adet gördüm bu belalardan, balkondan girmiş gibiydi ama artarsa diye korkuyorum

Mrb. Benim evemim 1. Kat .katta 3 daire . 3dairede bu arkadaslardan mevcut . Bizdeki banyodan cikiyor. Ilk gordugumde guzelce domestosla beklettim banyoyu 2 saat somra duruladim kuruladim. Cok mutluydum kurtuldum saniyorum. Kizim daha kucuktu 2 yasindaydi gece aglayimca onun odasina giderken muhakkak karsilasiyordum ilk zamanlar tiksiniyordum kasintidan bidaha uyuyamiyordum olduremiyordumda terligi alipta agzinin ustune vuramazmi insan vuramiyodum iste esimi uyandiriyodum oda kiyamayip peceteye sarip camdan atiyordu ev sessizken cikiyodu geberisiceler .biz misafirlige gidince falan butun odalari gezip keyif yapiyolardi irili ufakli ailecek baya kalabalik bi aileydi kizimda alismisti eve girince ilk is bocek aramak oluyodu oda buluyordu anni bak böcc diyodu . Her yolu denedim kurtulamadim. En son kendiliginden cikmamaya basladilar . Son bir aydir yine gece ev sessizken yavruslar cikiyor isigi acip kacmalarini bekliyorum kacmayani gebertiyorum

İnşallah hamam böceğidir. Ama anlattığınıza bakırılırsa alman hamam böceği dedikleri kalorifer böceği bunlar. Çok hızlı ürerler. 2 sene çektim o böcekleri, boşanacaktık artık, mutfakta 1 yıl yemek pişirmedim, hayattan soğudum. Evimizi 6 kez ilaçlattık farklı firmalara, yok kurtulamadık. Sonunda apartmanda tüm evlerin ilaçlanmasına karar verildi, meğer yaşlı amcanın evinde yuva yapmışlar ordan bana geliyorlarmış. Onun evi ilaçlanınca bitti çok şükür. Yuvasını bulmadan boşuna ilaçlama vs yaptırmayın.hele marketteki ilaçlar falan bir işe yaramıyor. Ama bir gecede 100 tane yavruluyormuş, elinizi çabuk tutun, konu komşu herkes ilaçlama yaptırsın.

Merhaba, geçmiş olsun nasıl bir ilaç kullandılar acaba ? Aynı sorun bizde de var.

Merhaba, geçmiş olsun nasıl bir ilaç kullandılar acaba ? Aynı sorun bizde de var.
Merhaba, macun gibi bir jel sıktılar dolap içlerine, köşelerine. Minicik top gibi sıktılar. Yüzlerce öldürmüş o jeller komşunun evinde şok oldum yazın çoğalıyorlar, yaz gelmeden önünü kesşn bence. Allah yardımcınız olsun çok zordu.ama doğru ilacı bulunca 1 saatlik işmiş. Markasını hatırlayabilirsem yazarım

Çok sevinirim. Biz de en kısa zamanda müdahale edelim onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…