- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ay artık olmamalarına çok sevindimNeyse ki yaz bitiyor bu demek oluyor ki hamam böcüğüne elvedabu arada bizim buralarda artık yok çıkmıyor. Bunların konsantre 3 ay etkili ilacı da var
MerhabaKonu sahibi ben Bayer marka max force platin isimli bir ilaç aldım. Jel böcek yemiymiş.
Bunu yuvası olabilecek yerlere sıkıyorsun. Böyle su damlası kadar sıkman lazım. Sonra orası öyle kalıyor silmiyorsun. Silersen yenilemek zorunda kalıyorsun. Yavaş yavaş azalır,bende böyle azalttım evdeki böcekleri. Önceden gecede 20 tane görüyorsam şimdi 2 3 tane görüyorum.
Aynen size katiliyorum bende herseyi denemis birisi olarak careyi eczaneden 25 tl ye aldigim siringa seklindeki jel ile buldum aylardir bocek yok boyle bir sorunu olanlar mutlaka denesinlerMerhaba
Böyle bir sorunla karşılayıp bu topiği okuyan olur diye yazıyorum.
Je böcek yemi işe yaradı. Mutfaktaki her yeri, buzdolabının arkasını, çamaşır ve bulaşık makinelerinin küçük deliklerini, mutfak dolapların köşelerini kısacası her yer şırıngayla jel böcek yemini bıraktım. Damla tanesi kadar. İlk ilaçladığımda 2 3 tane yine de görüyordum. 2. İlaçladığımdan bu yana yani 8 9 gündür evde hiçbirşey görmüyorum, arada birkaç tane yavru görüyorum ancak onlarda yumurtalarından yeni çıkanlar sanırım, bu yüzden 1 2 hafta sonra ilaçlama işlemini tekrarlayacağım. Güvenle alabilirsiniz, herkesin haşerelerden kurtulması dileğiyle.
Merhaba, geçmiş olsun nasıl bir ilaç kullandılar acaba ? Aynı sorun bizde de var.İnşallah hamam böceğidir. Ama anlattığınıza bakırılırsa alman hamam böceği dedikleri kalorifer böceği bunlar. Çok hızlı ürerler. 2 sene çektim o böcekleri, boşanacaktık artık, mutfakta 1 yıl yemek pişirmedim, hayattan soğudum. Evimizi 6 kez ilaçlattık farklı firmalara, yok kurtulamadık. Sonunda apartmanda tüm evlerin ilaçlanmasına karar verildi, meğer yaşlı amcanın evinde yuva yapmışlar ordan bana geliyorlarmış. Onun evi ilaçlanınca bitti çok şükür. Yuvasını bulmadan boşuna ilaçlama vs yaptırmayın.hele marketteki ilaçlar falan bir işe yaramıyor. Ama bir gecede 100 tane yavruluyormuş, elinizi çabuk tutun, konu komşu herkes ilaçlama yaptırsın.
Merhaba, macun gibi bir jel sıktılar dolap içlerine, köşelerine. Minicik top gibi sıktılar. Yüzlerce öldürmüş o jeller komşunun evinde şok oldum yazın çoğalıyorlar, yaz gelmeden önünü kesşn bence. Allah yardımcınız olsun çok zordu.ama doğru ilacı bulunca 1 saatlik işmiş. Markasını hatırlayabilirsem yazarımMerhaba, geçmiş olsun nasıl bir ilaç kullandılar acaba ? Aynı sorun bizde de var.
Çok sevinirim. Biz de en kısa zamanda müdahale edelim onunlaMerhaba, macun gibi bir jel sıktılar dolap içlerine, köşelerine. Minicik top gibi sıktılar. Yüzlerce öldürmüş o jeller komşunun evinde şok oldum yazın çoğalıyorlar, yaz gelmeden önünü kesşn bence. Allah yardımcınız olsun çok zordu.ama doğru ilacı bulunca 1 saatlik işmiş. Markasını hatırlayabilirsem yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?