Hamam Böceği Şeysi

Ben şu normal markette satılan böcek ilacıyla hallettim hepsini. Benim evime bahçeden giriyorlar. Ödüm de kopuyor namıssızlardan ama şu ilaçtan sonra rahatladım

Düzenli 4 ayda bir kullanılan ilaçlar var ve gerçekten etkili bizim de evimizde var 4 ayda bir ilaclatiyoruz. Halk sağlığı merkezlerine başvurabilirsiniz

Komşularla görüşün binayı ilaçlatın, etrafta oldukça sizin aldığınız önlemler işe yaramaz, komple ilaçlanması lazım

orda olsaydım terliği yapıştırırdım o manyağa hiççç acımam
Masadaydı yaa Peçeteyle almaya çalıştım kola şişesinin altına saklandı off

Bunlar uçmuyor ama çok çevikler

Bunu mutlaka alıcam. Olmadı bomba falan atarım

Kahverengi pislik yaratık evet canım alman olanından insanın üstüne üstüne geliyorlar bi de ya. Nerede yaşıyorsunuz İzmir de mi buraları basmış çünkü bunlar
Kocaeli. Evim rutubetli değil. Üstelik ara kat fazla güneş görmeyen serin havadar yeni bir ev. Neden burayı seçtiler anlamıyorum.

İlacın adı neydi

Öldürünce niye çoğalsın

öldürdüklerinizi evde tutmayın hemen atın dısarı ölse bile yavrulama işlemi devam ediyormuş
Yaaaa ama yaaaa

Çook teşekkürler. Mutlaka yaparım.

Hamam böceklerii yüksek radyasyon içeren böceklerdir.
Aynen neyle röntgen çekiyorlar sanıyosun

Herkes şırıngalı yem diyor bu ilk sırada...

Çok teşekkür ederim

Ben şu normal markette satılan böcek ilacıyla hallettim hepsini. Benim evime bahçeden giriyorlar. Ödüm de kopuyor namıssızlardan ama şu ilaçtan sonra rahatladım
Ben birinin üzerine yarım kutu boşalttım. Süpürgeyi almak için arkamı dönerken baktım kaçmaya devam ediyor. Gaz maskesiyle geziyo insafsızlar

Komşularla görüşün binayı ilaçlatın, etrafta oldukça sizin aldığınız önlemler işe yaramaz, komple ilaçlanması lazım
Basit bi rampa lazımdı ona bile karışmadılar kendimiz yaptık. Tabii herkes kullanıyor şuan. İlaçlamaya yanaşacaklarını sanmıyorum.

İsminden bile korkuyorum
Konuyu yazdığım okuduğum süre boyunca sürekli kaşınıyorum inanır mısın

Kullanali ne kadar oldu bende bu siringa sayesinde bitirdim cok sukur ama 3vaya yakin 20 gundr bir tekrar ettim ilaclamayi
Kullanmalı bi 20 gün falan oluyor benimde.
Bugün dolap içlerini falan güzelce silip yeniden yem koyacağım.

Kullanmalı bi 20 gün falan oluyor benimde.
Bugün dolap içlerini falan güzelce silip yeniden yem koyacağım.
Adını hiç hatırlamıyorum yıllar geçti ama rakı gibi bembeyaz onu biliyorum.Kokusu insanı bile zehirleyecek cinsten.ikinci alisimda böyle tarif edip almıştım eczaneden

Jsjfjsjd.
Şırıngadan önce ne yaptıysam olmadı.
Hatta mutfak dolapları eskiyi, ondan oluyor dedim onları değiştirdik. Yine de gitmedi. İlaçlamacı bana 4 5 tane büyük görüyorsam en az 100 tane yavrusu olduğunu, hemen hemen her yere en küçük yere dahi yuva yapabileceğini söylediler.
Şırıngayı alana kadar hiç geçmedi, hatta azalmadı bile.
Şırıngayla bayağı azalttım,tabi yanında k othrine isimli ilacı da kullandım.
Ekşiden bakarak aldım ben, sizde bir göz gezdirebilirsiniz.
Ancak 20 30 gün sonra yumurtadan çıkan yavrular için yeniden bir işlem uygulamanız gerekiyor. Mümkünse tek ilaçla değil 2 ilaçla çalışmanızı tavsiye ediyorum.
Ha bir de elektrikli süpürgeyi yuva olabilecek yerleri güzelce vakumlayın sonra elektrik süpürgesi torbasının ağzımı bağlayıp atın,öyle yaptım bende.

Adını hiç hatırlamıyorum yıllar geçti ama rakı gibi bembeyaz onu biliyorum.Kokusu insanı bile zehirleyecek cinsten.ikinci alisimda böyle tarif edip almıştım eczaneden
Benimki kokusuz hiçbir kokusu yoktu. Ama etkili geldi bana.

Çok yüksek radyasyon seviyelerini alt edebildikleri ve radyasyonun onlara etki etmediği bir gerçek dalga geçmenize gerek yok iyi günler

galiba buydu evet.Sulandirip kullanılıyor cam sil şişesine koyup sıkıyordum,sıkarken ağzımı ıslak bezle kapatıyordum alti saatligine evden çıkıyordum

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-18-12-45-26-31.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 52
Çözğm yok ben ev değistrdm eski ev belki ondan dedim ama yom şu anda sıgır daıredeym ve yüksek ev ama yıne ve yıne hamam böcegi var bıktım artık ne yaptysak olmedi banyoda mutfakta tuvalette ve heruerde bide yavrular bi gunde bi bakıysn 20 ,30 heryerde

Kaşıntı tuttu şuan beni üstünüzden çıkması facia bana göre. Heralde bayılırdım. Aşırı derece korkuyorum böceklerden ve bu böcek çok fena birkaç kez bizde evde gördük işin kötüsü yanına gidip ilaç bile sıkamam o kadar korkuyorum allahtan eşimde yanımdaydı gördüğümüzde böcek ilacina bile zor ölüyorlar daha etkili şeyler lazım sanırım

Her yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar.

kız çok güldüm buna :) delik falan varsa yumurtlamışlardır ya bir kere yumurtlayınca kurtulması baya zor oluyo giderlerin üstüne bir şeyler koyun fayanslar arası derz dolgusu yapın baya kıyı köşe elle temizleyin. Bi de en pis böcek ya vıdı vıdı hızlı geçiyo insanın önünden sevimsizler.

Delik falan yok ne var ne yok kapattım. Sadece mutfak dolaplarının arkasında kalmadı ondan eminim. Altlarına da fayans döşettim giriş yok artık. Ama bu defa oturma odasında yatak odasında yoğunlaştılar lanet olasıcalar. Babam işyerinden saf çamaşır suyu getirdi onunla siliyorum. Ben nefes alamıyorum onlar maraton yapıyor nasıl yaa nasılll...

radyasyona bile dayanıklı canlılar o bacım valla işin hiç kolay değil. evi yakıp yenisini yapın ya da profsyonel ilaçlamacıyla çözülebilir.

Evi ilaçlatın profesyonel bir şirkete. bir de bu krem gibi bir şey oluyor sürülüyor duvara. Sonrasında da ondan sürün. İnşallah geçer.

Yaşamayan bilmez bu durumu.Küçükken evimizde vardı ve asla ölmezlerdi,biz de birlikte yaşamaya alışmıştık.Sonra ev değiştirdik tabi oraya da bizle geldiler.3.evde nasıl oldu bilmem kurtulduk.Geçen gün tatilde ev kiraladık ve çıldırma eşiğine geleceğimiz kadar çok hamam böceği vardı.Raid sprey aldık ama yok o kadar hızlı yavrulayıp büyüyorlar ki.Dışarda sakın yiyecek kalıntısı veya çöp bırakmayın.Az miktarda olsa zehirli yemler iş görürdü ancak,evi ilaçlatmadan geçmez.İlaçlattıktan sonra da zehirli yemlerden koyarsanız kurtulursunuz.He bir de karanlık yerlere yuva yaptıkları için eşyalarınızı kıyafetlerinizi de yıkayın oralarda yumurtlamış olabilirler

Neyse ki yaz bitiyor bu demek oluyor ki hamam böcüğüne elveda bu arada bizim buralarda artık yok çıkmıyor. Bunların konsantre 3 ay etkili ilacı da var

Eger ucan hamam bocegiyse disardan geliyor.camlara sineklik taktirin.gece direkt iceri daliyorlar cunku.oyle ilacla falan da olmuyorlar.hatta vurunca bile olmuyor.acaip bisey bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…