- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Ben şu normal markette satılan böcek ilacıyla hallettim hepsini. Benim evime bahçeden giriyorlar. Ödüm de kopuyor namıssızlardan ama şu ilaçtan sonra rahatladımArkadaşlar 2 ay önce yeni bir eve taşındım ve 1 aydır sağda solda yavru hamamböcekleri görüyorum. Sanırım benden önceki sahibi zamanında yumurtlanmışlar ve yeni yeni ortaya çıkıyorlar. Nereden geldiklerini de çözemiyorum. Wc tamamen kapatıp ambar yaptım. Tüm giderler kapalı. Geçenlerde fırını yerleştirmek için baktığımda bir tane dolap arkasında görünce orayı zehire boğdum. Şimdi de oturma odamda yatak odamda falan çıkıyor. İşin kötüsü zehirle ölmüyorlar, ezmek zorunda kalıyoruzHer yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar. Annemin evinde de vardı sorun ama ışık açıkken kaçıyorlardı. Bunlar daha yavru oldukları için deneyimsizler ışıktan kaçmadıkları gibi masanın kapının üzerinde falan buluyoruz salakları. Bunlarla nasıl baş edeceğim ben bilen varsa nolur yazsın.
Düzenli 4 ayda bir kullanılan ilaçlar var ve gerçekten etkili bizim de evimizde var 4 ayda bir ilaclatiyoruz. Halk sağlığı merkezlerine başvurabilirsinizArkadaşlar 2 ay önce yeni bir eve taşındım ve 1 aydır sağda solda yavru hamamböcekleri görüyorum. Sanırım benden önceki sahibi zamanında yumurtlanmışlar ve yeni yeni ortaya çıkıyorlar. Nereden geldiklerini de çözemiyorum. Wc tamamen kapatıp ambar yaptım. Tüm giderler kapalı. Geçenlerde fırını yerleştirmek için baktığımda bir tane dolap arkasında görünce orayı zehire boğdum. Şimdi de oturma odamda yatak odamda falan çıkıyor. İşin kötüsü zehirle ölmüyorlar, ezmek zorunda kalıyoruzHer yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar. Annemin evinde de vardı sorun ama ışık açıkken kaçıyorlardı. Bunlar daha yavru oldukları için deneyimsizler ışıktan kaçmadıkları gibi masanın kapının üzerinde falan buluyoruz salakları. Bunlarla nasıl baş edeceğim ben bilen varsa nolur yazsın.
Arkadaşlar 2 ay önce yeni bir eve taşındım ve 1 aydır sağda solda yavru hamamböcekleri görüyorum. Sanırım benden önceki sahibi zamanında yumurtlanmışlar ve yeni yeni ortaya çıkıyorlar. Nereden geldiklerini de çözemiyorum. Wc tamamen kapatıp ambar yaptım. Tüm giderler kapalı. Geçenlerde fırını yerleştirmek için baktığımda bir tane dolap arkasında görünce orayı zehire boğdum. Şimdi de oturma odamda yatak odamda falan çıkıyor. İşin kötüsü zehirle ölmüyorlar, ezmek zorunda kalıyoruzHer yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar. Annemin evinde de vardı sorun ama ışık açıkken kaçıyorlardı. Bunlar daha yavru oldukları için deneyimsizler ışıktan kaçmadıkları gibi masanın kapının üzerinde falan buluyoruz salakları. Bunlarla nasıl baş edeceğim ben bilen varsa nolur yazsın.
Masadaydı yaaorda olsaydım terliği yapıştırırdım o manyağa hiççç acımam
Bunlar uçmuyor ama çok çeviklerAynı sorunla bende mücadele ettim kilerden çıkıyordu pislikler yacamdan falan geliyorlardı . Uçan hamamböceği bi de iğrenç ya elimde raidle dolanıyordum deli gibi. bi kere de üstüme çıkmıştı lânet olasıca eşim belediyeyle görüştü rögarları ilaçladılar sonra kesildi . Günde 4 5 tane öldürüyorduk
Bunu mutlaka alıcam. Olmadı bomba falan atarımKonu sahibi ben Bayer marka max force platin isimli bir ilaç aldım. Jel böcek yemiymiş.
Bunu yuvası olabilecek yerlere sıkıyorsun. Böyle su damlası kadar sıkman lazım. Sonra orası öyle kalıyor silmiyorsun. Silersen yenilemek zorunda kalıyorsun. Yavaş yavaş azalır,bende böyle azalttım evdeki böcekleri. Önceden gecede 20 tane görüyorsam şimdi 2 3 tane görüyorum.
Kocaeli. Evim rutubetli değil. Üstelik ara kat fazla güneş görmeyen serin havadar yeni bir ev. Neden burayı seçtiler anlamıyorum.Kahverengi pislik yaratık evet canım alman olanından insanın üstüne üstüne geliyorlar bi de ya. Nerede yaşıyorsunuz İzmir de mi buraları basmış çünkü bunlar
İlacın adı neydiBen bir evde kalmıştım,benden önceki kiracı hamam böceklerinden kaçıp iki haftada çıkmış evden.Ben 5.5 yılda toplam 6 tane gördüm.cok etkili bir ilaç var ,beyaz, sulandırıp kullanılıyor,ondan sıkıyordum köşelere her yere giderlere filan,kapı onume bile sıkıyordum çünkü merdivenlerde hep ölü hamam böcekleri oluyordu. Giderlere aklıma geldikçe çamaşır suyu da dokerdim. Yazın memlekete gidip geldiğimde korkarak giriyordum içeri ama şükür bişey olmuyordu komşum sasiriyordu biz hep evdeyiz yazın böcek doluyo sende nasıl yok diyordu,ona da vermiştim ilaçtan.
Öldürünce niye çoğalsınBende konu açacaktım tam. Annemin evinde de dönem dönem çıkar ama bu sefer yavruları çıkmaya başladı.
Annem öldürünce daha çok çoğalıyorlarmıș dedi ona da biri demiş.
Yan dairede varmış onlar ilaçladı dedi ordan bize mi kaçtılar anlamadık.
Çözüm bulursanız bende burdayım dinliyorum
Yaaaa ama yaaaaöldürdüklerinizi evde tutmayın hemen atın dısarı ölse bile yavrulama işlemi devam ediyormuş
Çook teşekkürler. Mutlaka yaparım.Zamanında benim de başımda vardı, eczaneden borik asit alıyorsun çok ucuzdu benim zamanımda. 2 tane patates haşla. Ellerine çift kat eldiven giy ve birdhaa kullanmayacağın bir kaşık al patatesi ez borik asiti dök biraz sıvı yağ. Onlara lezzetli bir yemek hazırla ve sağa sola çıktıkları yerlere parçala. Onları bunu yiyip ölecekler ölenleri varsa büyük onlar birbirini yermiş onu yiye yiye yiye yiye kurudu bizimkilerin soyu. Dene tavsiye ederim
Aynen neyle röntgen çekiyorlar sanıyosunHamam böceklerii yüksek radyasyon içeren böceklerdir.
Herkes şırıngalı yem diyor bu ilk sırada...Yeni taşındıgım evde başıma gelmiş olaydır.
Seni çok iyi anlıyorum.
Buldugum çözüm ise.
Şırıngalı yem ve bol bol raidin hamam böcegi için olan köpüklü ilacı ile diger türleri.
Evimin tüm eşyaları gelmemişti daha.
2 gün boyunca eve nereden baksan 10 tüp spreyli ilaç ile 2 tüp şırıngalı yem gitti.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, çok sevindim aldığınız eve çıkmanıza. Konunuzu hatırlıyorum.
Bizim eski evde de vardı. Tüm apartmanı profesyonel bir ekibe ilaçlatmadan kurtulamazsınız dediler. Her yaz apartman ilaçlatırdı. Böyle kurtulduk. Bir de K-otrine diye bir ilaç vardı eczanede ben tüm kuyrulara onu sürerdim. Ayda bir. Etkili kokusuz bir ilaç.
Ben birinin üzerine yarım kutu boşalttım. Süpürgeyi almak için arkamı dönerken baktım kaçmaya devam ediyor. Gaz maskesiyle geziyo insafsızlarBen şu normal markette satılan böcek ilacıyla hallettim hepsini. Benim evime bahçeden giriyorlar. Ödüm de kopuyor namıssızlardan ama şu ilaçtan sonra rahatladım
Basit bi rampa lazımdı ona bile karışmadılar kendimiz yaptık. Tabii herkes kullanıyor şuan. İlaçlamaya yanaşacaklarını sanmıyorum.Komşularla görüşün binayı ilaçlatın, etrafta oldukça sizin aldığınız önlemler işe yaramaz, komple ilaçlanması lazım
Konuyu yazdığım okuduğum süre boyunca sürekli kaşınıyorum inanır mısınİsminden bile korkuyorum
Kullanmalı bi 20 gün falan oluyor benimde.Kullanali ne kadar oldu bende bu siringa sayesinde bitirdim cok sukur ama 3vaya yakin 20 gundr bir tekrar ettim ilaclamayi
Adını hiç hatırlamıyorum yıllar geçti ama rakı gibi bembeyaz onu biliyorum.Kokusu insanı bile zehirleyecek cinsten.ikinci alisimda böyle tarif edip almıştım eczanedenKullanmalı bi 20 gün falan oluyor benimde.
Bugün dolap içlerini falan güzelce silip yeniden yem koyacağım.
Jsjfjsjd.Masadaydı yaaPeçeteyle almaya çalıştım kola şişesinin altına saklandı off
Bunlar uçmuyor ama çok çevikler
Bunu mutlaka alıcam. Olmadı bomba falan atarım
Kocaeli. Evim rutubetli değil. Üstelik ara kat fazla güneş görmeyen serin havadar yeni bir ev. Neden burayı seçtiler anlamıyorum.
İlacın adı neydi
Öldürünce niye çoğalsın
Yaaaa ama yaaaa
Çook teşekkürler. Mutlaka yaparım.
Aynen neyle röntgen çekiyorlar sanıyosun
Herkes şırıngalı yem diyor bu ilk sırada...
Çok teşekkür ederim
Ben birinin üzerine yarım kutu boşalttım. Süpürgeyi almak için arkamı dönerken baktım kaçmaya devam ediyor. Gaz maskesiyle geziyo insafsızlar
Basit bi rampa lazımdı ona bile karışmadılar kendimiz yaptık. Tabii herkes kullanıyor şuan. İlaçlamaya yanaşacaklarını sanmıyorum.
Konuyu yazdığım okuduğum süre boyunca sürekli kaşınıyorum inanır mısın
Benimki kokusuz hiçbir kokusu yoktu. Ama etkili geldi bana.Adını hiç hatırlamıyorum yıllar geçti ama rakı gibi bembeyaz onu biliyorum.Kokusu insanı bile zehirleyecek cinsten.ikinci alisimda böyle tarif edip almıştım eczaneden
Çok yüksek radyasyon seviyelerini alt edebildikleri ve radyasyonun onlara etki etmediği bir gerçek dalga geçmenize gerek yok iyi günlerMasadaydı yaaPeçeteyle almaya çalıştım kola şişesinin altına saklandı off
Kocaeli. Evim rutubetli değil. Üstelik ara kat fazla güneş görmeyen serin havadar yeni bir ev. Neden burayı seçtiler anlamıyorum.
İlacın adı neydi
Öldürünce niye çoğalsın
Yaaaa ama yaaaa
Çok teşekkür ederim
Ben birinin üzerine yarım kutu boşalttım. Süpürgeyi almak için arkamı dönerken baktım kaçmaya devam ediyor. Gaz maskesiyle geziyo insafsızlar
Basit bi rampa lazımdı ona bile karışmadılar kendimiz yaptık. Tabii herkes kullanıyor şuan. İlaçlamaya yanaşacaklarını sanmıyorum.
galiba buydu evet.Sulandirip kullanılıyor cam sil şişesine koyup sıkıyordum,sıkarken ağzımı ıslak bezle kapatıyordum alti saatligine evden çıkıyordumMasadaydı yaaPeçeteyle almaya çalıştım kola şişesinin altına saklandı off
İlacın adı neydi
Öldürünce niye çoğalsın
Yaaaa ama yaaaa
Çok teşekkür ederim
Çözğm yok ben ev değistrdm eski ev belki ondan dedim ama yom şu anda sıgır daıredeym ve yüksek ev ama yıne ve yıne hamam böcegi var bıktım artık ne yaptysak olmedi banyoda mutfakta tuvalette ve heruerdeArkadaşlar 2 ay önce yeni bir eve taşındım ve 1 aydır sağda solda yavru hamamböcekleri görüyorum. Sanırım benden önceki sahibi zamanında yumurtlanmışlar ve yeni yeni ortaya çıkıyorlar. Nereden geldiklerini de çözemiyorum. Wc tamamen kapatıp ambar yaptım. Tüm giderler kapalı. Geçenlerde fırını yerleştirmek için baktığımda bir tane dolap arkasında görünce orayı zehire boğdum. Şimdi de oturma odamda yatak odamda falan çıkıyor. İşin kötüsü zehirle ölmüyorlar, ezmek zorunda kalıyoruzHer yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar. Annemin evinde de vardı sorun ama ışık açıkken kaçıyorlardı. Bunlar daha yavru oldukları için deneyimsizler ışıktan kaçmadıkları gibi masanın kapının üzerinde falan buluyoruz salakları. Bunlarla nasıl baş edeceğim ben bilen varsa nolur yazsın.
Kaşıntı tuttu şuan beniAynı sorunla bende mücadele ettim kilerden çıkıyordu pislikler yacamdan falan geliyorlardı . Uçan hamamböceği bi de iğrenç ya elimde raidle dolanıyordum deli gibi. bi kere de üstüme çıkmıştı lânet olasıca eşim belediyeyle görüştü rögarları ilaçladılar sonra kesildi . Günde 4 5 tane öldürüyorduk
Her yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar.
kız çok güldüm buna :) delik falan varsa yumurtlamışlardır ya bir kere yumurtlayınca kurtulması baya zor oluyo giderlerin üstüne bir şeyler koyun fayanslar arası derz dolgusu yapın baya kıyı köşe elle temizleyin. Bi de en pis böcek ya vıdı vıdı hızlı geçiyo insanın önünden sevimsizler.
Delik falan yok ne var ne yok kapattım. Sadece mutfak dolaplarının arkasında kalmadı ondan eminim. Altlarına da fayans döşettim giriş yok artık. Ama bu defa oturma odasında yatak odasında yoğunlaştılar lanet olasıcalar. Babam işyerinden saf çamaşır suyu getirdi onunla siliyorum. Ben nefes alamıyorum onlar maraton yapıyor nasıl yaa nasılll...
Neyse ki yaz bitiyor bu demek oluyor ki hamam böcüğüne elvedaKaşıntı tuttu şuan beniüstünüzden çıkması facia bana göre. Heralde bayılırdım. Aşırı derece korkuyorum böceklerden ve bu böcek çok fena birkaç kez bizde evde gördük işin kötüsü yanına gidip ilaç bile sıkamam o kadar korkuyorum allahtan eşimde yanımdaydı gördüğümüzde böcek ilacina bile zor ölüyorlar daha etkili şeyler lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?