Hamam Böceği Şeysi

Hayır İstanbulda yaşıyorum.
Gerçi azalttım ama hala görüyorum. Kaynağını tam olarak neredeyse imkansızmış. Mesela bana ilaçlaması adam bulaşık makinesine dahi yuva yapmış olabilirler dedi.
Nemli yerlerde çok oluyormuş ya ben ilk kez İzmir de gördüm bu kadar çok belediyeye yazsan şikayet var .com a eşim öyle çözdü olayı

Ben bir evde kalmıştım,benden önceki kiracı hamam böceklerinden kaçıp iki haftada çıkmış evden.Ben 5.5 yılda toplam 6 tane gördüm.cok etkili bir ilaç var ,beyaz, sulandırıp kullanılıyor,ondan sıkıyordum köşelere her yere giderlere filan,kapı onume bile sıkıyordum çünkü merdivenlerde hep ölü hamam böcekleri oluyordu. Giderlere aklıma geldikçe çamaşır suyu da dokerdim. Yazın memlekete gidip geldiğimde korkarak giriyordum içeri ama şükür bişey olmuyordu komşum sasiriyordu biz hep evdeyiz yazın böcek doluyo sende nasıl yok diyordu,ona da vermiştim ilaçtan.

Hamileyken hamam böceği görünce üç adımlık mesafeyi tek adımla ziplamam geldi aklıma kabus gibi gerçekten

Bende konu açacaktım tam. Annemin evinde de dönem dönem çıkar ama bu sefer yavruları çıkmaya başladı.
Annem öldürünce daha çok çoğalıyorlarmıș dedi ona da biri demiş.
Yan dairede varmış onlar ilaçladı dedi ordan bize mi kaçtılar anlamadık.
Çözüm bulursanız bende burdayım dinliyorum

Bu sıra bende dr başladı 7 senedir aynı evdeyim ilk defa görmeye başladım armuttan teklif aldım bir firmadan önümüzdeki haftasonu ilaçlatmayı düşünüyorum bakalım bende sadece mutfakta var şu an çok yoğun değil ama çoğalır diye korktum açıkçası

Komple binamiz ilaclandi daha bugun. Esim son 10 gunde kokusuz olan ilacla 2 kez ilaclama yapti evde.maalesef gecede 4-5 rahat görüyorum. Dediginiz gibi yavru olduklari icin ışıktan vs kacmiyolar gördüğüm yerde eziyorum bende. Sıcaklarda iyice artıyorlar böyle maalesef ki evim 0 oyle eskide degil. İnsallah kurtuluruz. Yem koyucak esim bikac yere bakalim

Büyükse giderden geliyordur küçükse yuva yapmıstır eve görmekte çok zor bide yavruları da hemen büyüyüp tekrar yavruluyor çok zor öldürdüklerinizi evde tutmayın hemen atın dısarı ölse bile yavrulama işlemi devam ediyormuş mutfak ya yiyecek bişey bırakmayın lavaboya da çamaşır suyu dökün akşamları deliğini kapatın poşetle üstüne ağır bişi koyun banyo tuvalet giderlerinde deneyin Bi böyle geceleri giderde geliyorlar orası kapalıyken geliyorsa evde yuvası vardır

Zamanında benim de başımda vardı, eczaneden borik asit alıyorsun çok ucuzdu benim zamanımda. 2 tane patates haşla. Ellerine çift kat eldiven giy ve birdhaa kullanmayacağın bir kaşık al patatesi ez borik asiti dök biraz sıvı yağ. Onlara lezzetli bir yemek hazırla ve sağa sola çıktıkları yerlere parçala. Onları bunu yiyip ölecekler ölenleri varsa büyük onlar birbirini yermiş onu yiye yiye yiye yiye kurudu bizimkilerin soyu. Dene tavsiye ederim

Bizimde banyolarda havalandırmadan geldi. En son mutfak kapısında ve yatak odasında gördüm. Bız ilaç aldık kurtulduk galiba. Bir iki sefer merdiven de gordum. Eşime gene ilaçlama yaptirmam lazım.

Hamam böceklerii yüksek radyasyon içeren böceklerdir. Onlar ne yazık ki kendi imkanlarınız doğrultusunda zehirleyip öldürebileceğiniz böcekler değiller. Yapmanız gereken tek şey bir ilaç şirketiyle anlaşp evi komple ilaçlatmak.. onlar kolonu halinde yaşarlar ve daha çok nemli yerde ürüyorlar.. Biranönce ilaçlatın evinizi

Bı an önce onlemine bakın yoksa çoğalır yavrularlar işiniz daha zor olur demekki çok varmı sürekli çıkıyor bı yerlerden ilaclayn evi nereden çıkıyorsa kokulu ilaçlar var onlardan alın kokusuna gelmezler

Yeni taşındıgım evde başıma gelmiş olaydır.
Seni çok iyi anlıyorum.
Buldugum çözüm ise.
Şırıngalı yem ve bol bol raidin hamam böcegi için olan köpüklü ilacı ile diger türleri.
Evimin tüm eşyaları gelmemişti daha.
2 gün boyunca eve nereden baksan 10 tüp spreyli ilaç ile 2 tüp şırıngalı yem gitti.

Hayırlı olsun, çok sevindim aldığınız eve çıkmanıza. Konunuzu hatırlıyorum.
Bizim eski evde de vardı. Tüm apartmanı profesyonel bir ekibe ilaçlatmadan kurtulamazsınız dediler. Her yaz apartman ilaçlatırdı. Böyle kurtulduk. Bir de K-otrine diye bir ilaç vardı eczanede ben tüm kuyrulara onu sürerdim. Ayda bir. Etkili kokusuz bir ilaç.

Aynisi bizim ebde cikti oyle fisfis zehirlerle falan nas edilmiyor bende tatilden dönünce evde 200 e yakin fayansin ustundeydi ozellikle gece cikiyorlar .. sizin görmediğiniz cok var yani asil yuva yerleri bulasik malinasi buz dolabi camasir makinasının sicak olan arkasi ve musluk altlari sicak ve nemi cok seviyorlar şırınga halinde hamam böceği yenleri var gezdikleri yere 1 damla olarak surekli birakiyorsunuz 2 3 uygulamaya cok sukur 1 tane bile kalmadi ama lutfen fisfis uygulama yapmayon onlar daha da güçlendiriyor böcekleri. Siringayi da buyuklerinden alon cunku ebat olarak cok kucuk geliyor 20 gun sonra 2. Uygulamayi yapın ki yumurtadan cikanlar da ölsun . Bu arada inter etten bir bakin alman hamam böceği yada kalorifer böceği olarak geçiyor du bizimkiler

Kullanali ne kadar oldu bende bu siringa sayesinde bitirdim cok sukur ama 3vaya yakin 20 gundr bir tekrar ettim ilaclamayi

Eğer apartman dairesiyse yaşadığınız ev bütün bina bir profesyonel tarafından ilaçlanmadan kurtulamazsınız.
Aynen bu yoruma katılıyorum. Biz eski bir apartmanda oturuyoruz. Üst katta Suriyeliler oturmuştu. Önce onların evde çıktı sonra hepimize yayıldı. 2 defa profesyonel ilaçlama yapan firmayı çağırdık. 6 aydır hiç görmüyoruz evde artık. Kökünü kuruttuk. Buzdolabının arkasına, bulaşık makinesinin arkasına her yere su damlası şeklinde ilacı sıkıyor. Kokusu yok. Apartmanı da ilaçladılar bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…