orda olsaydım terliği yapıştırırdım o manyağa hiççç acımamHah bi manyak daha bana doğru geliyor. İç sesini duyar gibiyim "bize konu açmışsın" diye
Aynı sorunla bende mücadele ettim kilerden çıkıyordu pislikler yaArkadaşlar 2 ay önce yeni bir eve taşındım ve 1 aydır sağda solda yavru hamamböcekleri görüyorum. Sanırım benden önceki sahibi zamanında yumurtlanmışlar ve yeni yeni ortaya çıkıyorlar. Nereden geldiklerini de çözemiyorum. Wc tamamen kapatıp ambar yaptım. Tüm giderler kapalı. Geçenlerde fırını yerleştirmek için baktığımda bir tane dolap arkasında görünce orayı zehire boğdum. Şimdi de oturma odamda yatak odamda falan çıkıyor. İşin kötüsü zehirle ölmüyorlar, ezmek zorunda kalıyoruzHer yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar. Annemin evinde de vardı sorun ama ışık açıkken kaçıyorlardı. Bunlar daha yavru oldukları için deneyimsizler ışıktan kaçmadıkları gibi masanın kapının üzerinde falan buluyoruz salakları. Bunlarla nasıl baş edeceğim ben bilen varsa nolur yazsın.
Tarım ilacı lazım onlara yoksa baş edilmez bina ilaçlanacakArkadaşlar 2 ay önce yeni bir eve taşındım ve 1 aydır sağda solda yavru hamamböcekleri görüyorum. Sanırım benden önceki sahibi zamanında yumurtlanmışlar ve yeni yeni ortaya çıkıyorlar. Nereden geldiklerini de çözemiyorum. Wc tamamen kapatıp ambar yaptım. Tüm giderler kapalı. Geçenlerde fırını yerleştirmek için baktığımda bir tane dolap arkasında görünce orayı zehire boğdum. Şimdi de oturma odamda yatak odamda falan çıkıyor. İşin kötüsü zehirle ölmüyorlar, ezmek zorunda kalıyoruzHer yere hamamböceği yemlerinden koyduk. Ya yemiyorlar ya da yiyip ölmeyip üzerine ölmüşlerime dua ediyorlar. Annemin evinde de vardı sorun ama ışık açıkken kaçıyorlardı. Bunlar daha yavru oldukları için deneyimsizler ışıktan kaçmadıkları gibi masanın kapının üzerinde falan buluyoruz salakları. Bunlarla nasıl baş edeceğim ben bilen varsa nolur yazsın.
Aynı sorunla bende mücadele ettim kilerden çıkıyordu pislikler yacamdan falan geliyorlardı . Uçan hamamböceği bi de iğrenç ya elimde raidle dolanıyordum deli gibi. bi kere de üstüme çıkmıştı lânet olasıca eşim belediyeyle görüştü rögarları ilaçladılar sonra kesildi . Günde 4 5 tane öldürüyorduk
Alman hamam böceğinden mi bahsediyorsunuz? Kalorifer böceğinden yani.Aynı sorunla bende mücadele ettim kilerden çıkıyordu pislikler yacamdan falan geliyorlardı . Uçan hamamböceği bi de iğrenç ya elimde raidle dolanıyordum deli gibi. bi kere de üstüme çıkmıştı lânet olasıca eşim belediyeyle görüştü rögarları ilaçladılar sonra kesildi . Günde 4 5 tane öldürüyorduk
Alman hamam böceğinden mi bahsediyorsunuz? Kalorifer böceğinden yani.
Nereden geldiğini anlamadığım bir şekilde evde bunlardan var.
İşin kötü en hızlı üreyen tür bunlarmış. Hoofff
Kahverengi pislik yaratık evet canım alman olanından insanın üstüne üstüne geliyorlar bi de ya. Nerede yaşıyorsunuz İzmir de mi buraları basmış çünkü bunlarAlman hamam böceğinden mi bahsediyorsunuz? Kalorifer böceğinden yani.
Hayır İstanbulda yaşıyorum.Kahverengi pislik yaratık evet canım alman olanından insanın üstüne üstüne geliyorlar bi de ya. Nerede yaşıyorsunuz İzmir de mi buraları basmış çünkü bunlar
senelerdir kullanılmayan bir evde olur mu peki ev de eşya da varAlman hamam böceğinden mi bahsediyorsunuz? Kalorifer böceğinden yani.
Eğer komşularda falan varsa olur. Giderler açıksa yine olur. Bizde de birden bire başladı çünkü bu böcek istilası.senelerdir kullanılmayan bir evde olur mu peki ev de eşya da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?