• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceği kabusu!!

Dedim ya ilaç felç ediyor.Ilacin güzel tarafı silmediğin sürece etkisi devam ediyor..Geçerken etkilenince kendini açığa atiyor..Ben öldürup atıyorum zaten..Yoksa canlanabilir ..Bu da istemediğimiz bir durum olur..Tableter de uzun vadede güzel etki ediyor..Yuvalarına da götüruyorlar çünkü..Ben böyle 3 ev temizledim..Taşındıgim evlerde vardı.Mümkün değil onların neslini kurutmadan yasayamam evde..Allahtan şimdiki evim yeni bina bir senedir burdayim..Görmedim
Maşallah diyelim ne güzel kurtulmuşsunuz umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız:)Siz bu konuda bana göre gerçekten cesursunuz ve üşenmeden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..Çok büyük olanlar ilaçtan sonra sersemleyip ortaya çıktığında tekrar ilaç mı sıkıyordunuz üstüne yoksa terlikle kolay öleceklermiş gibi durmuyor..Bir de boyut olarak büyük oldukları için insan cinayet işlemiş gibi oluyor bir tanesini arkadaşım öldürdü böyle çok hareketliydi ön ayaklarıyla falan yalvarır gibi hareketler yaptı ya da ben biraz hassas olduğumdan öyle algıladım!Öldürme anında ya da öldürdükten sonra vicdan oluyor mu?

Ay o vicdan olaylarina hiç girmeyın valla yoksa öldüremezsiniZ bi ara çok kötü bir evde yaşıyordum bir fareyi kovaladım evden biri de tuzağa yapışmıştı.O tuzağa yapisanın gözleri hala aklımda :( Şöyle düşünebilirsin burası yasam alanım ve mecburum .Ilactan etkilendiyse terlik yeterli..

Ben eski evimde tarım ilaçları satan bı yerden alıp ilaclamistim bı dahada görmedim. Zaten bu böcekler vampir gibiymis birbirine ölülerini yiyorlar... İlacı bütün köşelere sıkmıştım ilacı yiyen öldu bazısı yuvada ölmustur. İlacı yiyip yuvaya gidip öleni yuvadakinler yiyormuş onlarda öyle öldü,bı dahada görmedim şükür...

Ay o vicdan olaylarina hiç girmeyın valla yoksa öldüremezsiniZ bi ara çok kötü bir evde yaşıyordum bir fareyi kovaladım evden biri de tuzağa yapışmıştı.O tuzağa yapisanın gözleri hala aklımda :KK43: Şöyle düşünebilirsin burası yasam alanım ve mecburum .Ilactan etkilendiyse terlik yeterli..
Haklısınız çok teşekkür ederim size tüm bilgilendirmeler..insanın sizin gibi komşusu olmalı:)

Ben eski evimde tarım ilaçları satan bı yerden alıp ilaclamistim bı dahada görmedim. Zaten bu böcekler vampir gibiymis birbirine ölülerini yiyorlar... İlacı bütün köşelere sıkmıştım ilacı yiyen öldu bazısı yuvada ölmustur. İlacı yiyip yuvaya gidip öleni yuvadakinler yiyormuş onlarda öyle öldü,bı dahada görmedim şükür...
Tarım ilaçlarına zehir diyorlar yalnız hele evde küçük çocuk varsa solunum yollarında ciddi problemler meydana gelmesine neden olabiliyormuş..Ne tuhaf bir besin zinciri var bu adamların birbirlerini bile yiyorlar!Peki siz ilacı sıkmadan ortalıkta pek görünmüyorlar mıydı ilaçtan sonra mı meydana çıktılar?

Mutfağım kalorifer böceği dolu, her çekmeceden çıkıyor. Dün ilaçlama yapıldı. Ama aynı ilaçlama şirketi bu daire 3 kez gelmiş daha önce. Eski kiracı da bu yüzden taşınmış. Şimdi bütün tabak bardakları yıkıyorum, salona taşındım. Mutfak dolaplarını kendimiz yaptırmıştık, ev sahibine haram olsun! Taşınma lüksümüz yok, küçük tüp alıp salon balkonunda yemek yapacağım, buz dolabını da taşıyacağım, yani hüngür hüngür ağlıyorum şu an. 1 yıl olmadı evleneli çektiğim etti bu böceklerden! Hele eşim balkonda nargile içiyor şu an, benim kollarım koptu taşımaktan. Offf çile!!!

Mutfağım kalorifer böceği dolu, her çekmeceden çıkıyor. Dün ilaçlama yapıldı. Ama aynı ilaçlama şirketi bu daire 3 kez gelmiş daha önce. Eski kiracı da bu yüzden taşınmış. Şimdi bütün tabak bardakları yıkıyorum, salona taşındım. Mutfak dolaplarını kendimiz yaptırmıştık, ev sahibine haram olsun! Taşınma lüksümüz yok, küçük tüp alıp salon balkonunda yemek yapacağım, buz dolabını da taşıyacağım, yani hüngür hüngür ağlıyorum şu an. 1 yıl olmadı evleneli çektiğim etti bu böceklerden! Hele eşim balkonda nargile içiyor şu an, benim kollarım koptu taşımaktan. Offf çile!!!
Ya inanın çok üzüldüm,umarım en kısa zamanda kurtulursunuz ne zor şeyler yaşamışsınız öyle:((Nasıl mahlukatlar hemen nası çoğalabiliyorlar böyle..Karşılaştıklarınız nasıl peki çok mu büyükler kalorifer böceği hamam böcepine göre bir tık daha küçük sanki bir de kesinlikle yerlerinde durmuyorlar adamlarda turbo özellik var!!

Tarım ilaçlarına zehir diyorlar yalnız hele evde küçük çocuk varsa solunum yollarında ciddi problemler meydana gelmesine neden olabiliyormuş..Ne tuhaf bir besin zinciri var bu adamların birbirlerini bile yiyorlar!Peki siz ilacı sıkmadan ortalıkta pek görünmüyorlar mıydı ilaçtan sonra mı meydana çıktılar?
iki tane görmüştüm ilk olarak,çok büyüklerdi. İlacladik kapıyı pencereyi kapatıp evden ciktik.24 saat sonra girdik eve küçücük yavrular bile olmustu bı daha görmedik şükürler olsun.[/QUOTE]

Ya inanın çok üzüldüm,umarım en kısa zamanda kurtulursunuz ne zor şeyler yaşamışsınız öyle:KK43:(Nasıl mahlukatlar hemen nası çoğalabiliyorlar böyle..Karşılaştıklarınız nasıl peki çok mu büyükler kalorifer böceği hamam böcepine göre bir tık daha küçük sanki bir de kesinlikle yerlerinde durmuyorlar adamlarda turbo özellik var!!
Aynen hamam böceğinden 1 tık daha küçük, kahverengi. Işığı yakmamla tezgahın üzerinden kaçışıyorlar, çekmeceyi açıyorum kaşık çatalların üzerinden kaçıyorlar, tencere, tabak alıyorum içinde 2-3 böcekler geliyor. Delirmek üzereyim!! Bütün mutfaktaki tabak çanak tenceyi makine makine yıkıyorum, yarısını da elimde. Gerçekten tükendim. Asla yemek yemiyorum evde 1 haftadır. Çok kötüyüm ya..

iki tane görmüştüm ilk olarak,çok büyüklerdi. İlacladik kapıyı pencereyi kapatıp evden ciktik.24 saat sonra girdik eve küçücük yavrular bile olmustu bı daha görmedik şükürler olsun.
[/QUOTE]
Ya bende de böyle başladı şu an çok tedirgin oldum ben de iki tane gördüm..O gördüğünüz büyükler kaçıp ürediler mi peki de böyle çoğaldılar böyle olursa biterim ben:(

Ya bende de böyle başladı şu an çok tedirgin oldum ben de iki tane gördüm..O gördüğünüz büyükler kaçıp ürediler mi peki de böyle çoğaldılar böyle olursa biterim ben:KK43:[/QUOTE] yok çoğalma olmadı oylelikle bitti bizde.Tarim ilaçları en iyi çözüm kısa sürede temizlendi. Ve sonrasinda tekrari da olmadı.

Aynen hamam böceğinden 1 tık daha küçük, kahverengi. Işığı yakmamla tezgahın üzerinden kaçışıyorlar, çekmeceyi açıyorum kaşık çatalların üzerinden kaçıyorlar, tencere, tabak alıyorum içinde 2-3 böcekler geliyor. Delirmek üzereyim!! Bütün mutfaktaki tabak çanak tenceyi makine makine yıkıyorum, yarısını da elimde. Gerçekten tükendim. Asla yemek yemiyorum evde 1 haftadır. Çok kötüyüm ya..
Ben de etkilenip,üzüldüm durumunuza sizin için dua edeceğim..Bunlar çok hızlı ürüyorlarmış acaba görünce siz de benim gibi kaçmalarına izin verip çoğalmalarını kolaylaştırıyor olabilirsiniz..Görünce kesinlikle evden uzaklaştırmak gerekiyormuş..Gördükleriniz arasında büyük olanlar var mı onlarla karşılaşınca ne yapıyorsunuz nası başa çıkabiliyorsunuz o büyüklerle çok dayanıklı ve hızlılar!!

Sizin büyük dedikleriniz dana burnu olmasın..Bi internetten bakın resmine ben balkonda görmüştüm öldürene kadar ne çekmiştim..Çok itici ve tiksinç bir böcek.Hamam böceğinede benziyor görüntüsü

Ben nefret ederim gormeye tahammülü yok...gorunce o bi tarafa ben bi tarafa kaciyodum...napym elim ayagim titriyo gorunce
Sonra ilaclama yaptik banamisin demedi...2 3 ay sonra mutfak dalon banyo tadilati yaptrdik....ondan sonra yine gordum ama bir ay sonra bicak gibi kesildi...anlamadim...bu yaz cok bekleddim gelmelerini sadece kafam kadar bi bicege rastladim...o da buyuk ihtimal pencreden daldi...diyecegim o ki simdilik asayis berkemal sonra yine gorusurmuyoz o igrenc varliklarla bilemem...

Ya ilaçlama şirketi de diyor ki bizim ilacımızı sıktığımız tabağı yıkamadan kullanabilirsiniz. Nasıl içime siner? 2 hafta sonra tekrar yumurtaları için ilaçlanacak, yine bütün mutfağı yıkamam gerek, ama onlar yıkamayın diyor! Kap kacak yıkamayın diyorlar! Allahım resmen ah almışım, eşimle bu yüzden tartıştık adamın umrunda değil, valiz yaptım anneme geldim.

Ben de etkilenip,üzüldüm durumunuza sizin için dua edeceğim..Bunlar çok hızlı ürüyorlarmış acaba görünce siz de benim gibi kaçmalarına izin verip çoğalmalarını kolaylaştırıyor olabilirsiniz..Görünce kesinlikle evden uzaklaştırmak gerekiyormuş..Gördükleriniz arasında büyük olanlar var mı onlarla karşılaşınca ne yapıyorsunuz nası başa çıkabiliyorsunuz o büyüklerle çok dayanıklı ve hızlılar!!
Yok ben hepsini öldürüyorum görür görmez, daha hiç kaçırmadım vıcığı çıkıyor :( hamam böceği kadar büyükleri de var, küçükleri de var.

Sizin büyük dedikleriniz dana burnu olmasın..Bi internetten bakın resmine ben balkonda görmüştüm öldürene kadar ne çekmiştim..Çok itici ve tiksinç bir böcek.Hamam böceğinede benziyor görüntüsü
Aa ilk gördüğüm evet buna da benziyor bu muydu yoksa bunun da antenleri var!!?Bu böcekler nasıl bu kadar dayanıklı olabiliyor o cüsseyle onu da anlamış değilim..Allah aşkına nasıl yaklaşıp öldürebildiniz adamlar hem hızlı hem de böcek ilacı sıkıyorsunuz resmen gargara yapıyor lütfen taktiklere çok ihtiyacımız var böyle hormonlu böcekler karşısında nerede gördünüz nasıl yaklaştınız ve en önemlisi nası öldürebildiniz,o esnada karşı atağa geçmiyorlar dii mi!!?

Ben nefret ederim gormeye tahammülü yok...gorunce o bi tarafa ben bi tarafa kaciyodum...napym elim ayagim titriyo gorunce
Sonra ilaclama yaptik banamisin demedi...2 3 ay sonra mutfak dalon banyo tadilati yaptrdik....ondan sonra yine gordum ama bir ay sonra bicak gibi kesildi...anlamadim...bu yaz cok bekleddim gelmelerini sadece kafam kadar bi bicege rastladim...o da buyuk ihtimal pencreden daldi...diyecegim o ki simdilik asayis berkemal sonra yine gorusurmuyoz o igrenc varliklarla bilemem...
Aman aman nazar değmesin çağırmayın:)Sizi çok iyi anlıyorum ben de soğukkanlılığımı koruyamıyorum..küresel ısınmadan mı nedir evrim geçirmişler bu sene resmen..Ben çok hareketli oldukları için müdahale edemedim maalesef birinde şans o ki arkadaşım vardı yanımda şimdi görsem ne yaparım onu bile kestiremiyorum:(!

Ya ilaçlama şirketi de diyor ki bizim ilacımızı sıktığımız tabağı yıkamadan kullanabilirsiniz. Nasıl içime siner? 2 hafta sonra tekrar yumurtaları için ilaçlanacak, yine bütün mutfağı yıkamam gerek, ama onlar yıkamayın diyor! Kap kacak yıkamayın diyorlar! Allahım resmen ah almışım, eşimle bu yüzden tartıştık adamın umrunda değil, valiz yaptım anneme geldim.
Erkekler genel olarak çok rahat böyle konularda onlar için sorun bile değil bu durum o nedenle ben de bahsetmiyorum bile pek erkek arkadaşıma..Ya bence kesinlikle ilaclı olarak kullanmayın tabağı çanağı kesinlikle bir kimyasalla beraber beslenmek resmen kendini zehirlemek olur..İlaç şirketi de tamamen ticari yaklaşıyor sanırım olaya..Umarım en kısa zamanda normale döner düzeniniz..Siz yine cesursunuz arkadaşım karşılaştığınız zaman başa çıkabiliyorsunuz ben kitlenip kalıyorum..Mutfakta en çok nerelerdeler peki yerlerde mi geziyorlar dolap altlarında falan..ve en önemlisi siz gördüğünüzde büyüklere nasıl yaklaşıp öldürüyorsunuz..büyükler çok dayanıklı ya hem de inanılmaz hızlılar..Bir de birkaç tane birden çıkıyormuş nası halledebiliyorsunuz o anda..tecrübe ve taktiklere ihtiyacım var benim de..adamlar böcek ilacını tınlamıyorlar bile!!

Back