• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceği kabusu!!

Ben de şimdiden oldum sayılır:)ya ne çok dertli olan varmış aramızda bunlardan yalnız hissetmedim kendimi hiç:))Belki hiç korkmayanlara abartı geliyordur ama gerçekten değişik bir canlu turbo özellik var adamlarda:))Benim de tek endişem gördüklerim çok büyüktü onlar kesin torun torba sahibi olmuştur:))Özellikle o büyüklerle karşılaşma anında ne yapıp uzaklaştırıyordunuz evden yaklaşınca kaçıyorlar hemen öldürmek çok zor hele benim ki tam cesareti olmayanlar için benim için gerilimli saatler başlamak üzere taktiğe ihtiyacım var!! :KK70:

Bende de hamamböceği fobisi var kesinlikle terlikle falan öldüremem görünce fellik fellik kaçıyorum bu meretler yüzünden ışık açık uyumuşluğum var malum karanlığı seviyorlar ıyyyy kaşıntı bastı

Çok teşekkür ederim umarım o şekilde değerlendirmez ilacın adını not ettim..Peki bu ilaç büyükler için de etkili mi güya bizim apartman ve çevrede ilaçlanmıştı!Öyle büyük olanlardan var mıydı sizin evinizde de?!
Benim evimdekileri görseydiniz şoka girerdiniz büyükleri küçük yumurtalardan çıkanları Allahım düşündükçe tiksiniyorum.. ilaç 1 yıl bozulmadan saklanabiliyor tamamen bitkisel ben kendim sıktım o yüzden temizlik falan yaptığımda her ay bikere sıktım kurtuldum Allaha şükür..

Yalnız bu konudaki en kesin çözüm, erken müdahale. Yani görür görmez dikkate alınmalı. Sevgiler
Bunların ırklara ayrıldıklarını dahi yeni öğrendim benimkiler obezdi amerikandırlar kesin :D Evet internette de görür görmez ilaçlatın hatta kaçmasına dahi izin vermeyin diyor!Güzel diyor ama nasıl:))Pazartesiye kadar bir şekilde idare etmem lazım büyük,hızlı olanlarla ilgili tecrübeniz var mı daha öncesinde öyle olanları kaçırmadan nasıl uzaklaştırabiliyordunuz karşılaştığınızda:))Sevgiler canım:)

Benim evimdekileri görseydiniz şoka girerdiniz büyükleri küçük yumurtalardan çıkanları Allahım düşündükçe tiksiniyorum.. ilaç 1 yıl bozulmadan saklanabiliyor tamamen bitkisel ben kendim sıktım o yüzden temizlik falan yaptığımda her ay bikere sıktım kurtuldum Allaha şükür..
Tamamen bitkisel olması harika..Edineceğim bu ilaçta..Yalnız hava kararıyor ben yine diken üstündeyim:(Beni anlıyorsunuz siz de çok büyük hızlılar normale göre yakalamak ne mümkün ve dengesiz hareket ediyorlar..Peki öyle büyüklerle evin en çok neresinde karşılaşıyordunuz ve nası yaklaşıp kaçırmadan öldürebiliyordunuz..cidden çok sıkıntılı bir canlı ve bir böceğe göre çok dayanıklı!!:(

Ay bişi daha var. Bu böcükleri ölü olarak etrafta sakın bırakmayın çünkü ölülerini yiyor bunlar maalesef. Ha bir de şu var mutfakta tek gram yiyecek olmasa bile pencere kenarındaki tahtaları bile yiyorlar ve karınlarını doyuruyorlar.

Ay bişi daha var. Bu böcükleri ölü olarak etrafta sakın bırakmayın çünkü ölülerini yiyor bunlar maalesef. Ha bir de şu var mutfakta tek gram yiyecek olmasa bile pencere kenarındaki tahtaları bile yiyorlar ve karınlarını doyuruyorlar.
Beni yiyecek olmalarından korkuyorum gece nası bir canlı bunlar böyle hayret ve dehşet içerisindeyim!!

Bu arada internette yazan doğal çözümler bizde nedense hiç işe yaramadı. Pudra şekeri ile karbonata bana mısın demediler. Defne yaprağından nefret eder yazmışlar, resmen üstünde dans etti bir böcek...

Bu arada internette yazan doğal çözümler bizde nedense hiç işe yaramadı. Pudra şekeri ile karbonata bana mısın demediler. Defne yaprağından nefret eder yazmışlar, resmen üstünde dans etti bir böcek...
Off sinirim bozuldu gülüyorum resmen:))Peki akşam gördüklerim karşsında ne yapmalıyım eldeki imkanlarla yoksa ben gülünecek duruma düşeceğim sanırım:(

Misafir ederdim seni ama memleketteyim :)) çok tedirgin ettik seni de haklısın. Baksana evine yakın bir eczane var mı? Olmadı bir marketten jel ilaç alsan.

Kapı altından giriyorlar..Ben esige de sprey sıkıyordum ..Ben de korku aşırı bi tiksinme huylanma oluyor.Galiba bundan beni buldular hep..:) Ben gördügüm zaman öldürmeden bırakmam

Misafir ederdim seni ama memleketteyim :)) çok tedirgin ettik seni de haklısın. Baksana evine yakın bir eczane var mı? Olmadı bir marketten jel ilaç alsan.
Ahh teşekkür ederim çok incesiniz..Eczaneler kapalı fakat markete bakabilirim..Evde nereden çıktıklarını da bilmiyorum ki!..şu an bile içeride olabilirler mazallah

Kapı altından giriyorlar..Ben esige de sprey sıkıyordum ..Ben de korku aşırı bi tiksinme huylanma oluyor.Galiba bundan beni buldular hep..:) Ben gördügüm zaman öldürmeden bırakmam
Ben de tüm bu anlattığınız duyguları had safhada yaşıyorum..Evde raid var ama pek tınlamadıklarına şahit oldum..Sizinkiler büyük müydü peki özellikle o büyük olanları en çok evin neresinde görüyordunuz ve en önemlisi nasıl yaklaşıp öldürebiliyordunuz kaçırmadan!!?

Ben de tüm bu anlattığınız duyguları had safhada yaşıyorum..Evde raid var ama pek tınlamadıklarına şahit oldum..Sizinkiler büyük müydü peki özellikle o büyük olanları en çok evin neresinde görüyordunuz ve en önemlisi nasıl yaklaşıp öldürebiliyordunuz kaçırmadan!!?
Valla çok büyüklerini de gördüm..Bu arada raid benim kullandığımdansa etki etmemeşi mümkün değil.Bir de öldürmuyor o felç ediyor.Terlikle öldürmek ilaçsız biraz uzmanlık istiyor..O da bende var galiba :))Çok hızlılar ama takip edin mutlaka sizin Göremeyeceginizi düşündügunuz bi yere sinip bekliyorlar.Gözle takip edip sindigi yerde öldürebilirsiniz..

Tamamen bitkisel olması harika..Edineceğim bu ilaçta..Yalnız hava kararıyor ben yine diken üstündeyim:KK43:Beni anlıyorsunuz siz de çok büyük hızlılar normale göre yakalamak ne mümkün ve dengesiz hareket ediyorlar..Peki öyle büyüklerle evin en çok neresinde karşılaşıyordunuz ve nası yaklaşıp kaçırmadan öldürebiliyordunuz..cidden çok sıkıntılı bir canlı ve bir böceğe göre çok dayanıklı!!:KK43:
Benim yatak odam mutfakla yan yanaydı ve ben 15 gün yatağımda yatmadığımı bilirim.. karşılaşınca bağırıp kaçmaktan başka çarem yoktu malesef. 2 kere evi ilaçlattık fayda vermedi tablet koyduk az bişey faydalı oldu ama canlıları çok çabuk ürediği için yine faydasız oldu.. en son bu ilacı aldık vee sonuç şuan için çok iyi.. en çok mutfakta vardı sonra banyoya sıçradı.. tozdan bile beslenebilirler.. ilaçlamada acele edin 2 tane çok çabuk üreyebilir..

Valla çok büyüklerini de gördüm..Bu arada raid benim kullandığımdansa etki etmemeşi mümkün değil.Bir de öldürmuyor o felç ediyor.Terlikle öldürmek ilaçsız biraz uzmanlık istiyor..O da bende var galiba :))Çok hızlılar ama takip edin mutlaka sizin Göremeyeceginizi düşündügunuz bi yere sinip bekliyorlar.Gözle takip edip sindigi yerde öldürebilirsiniz..
Gerçekten sizlerdeki cesareti takdir ediyorum..İlacı da ne saçma tasarlamışlar bu arada..öldürmedikten sonra orada öylece kalır bu sefer mümkün değil tutup atamam!!İnternette de çok dayanıklı oldukları yazıyor kitinleri çok sertmiş,kafaları kopsa bile yaşamaya devam ediyorlarmış ve çok iyi ölü taklidi yaptıklarından bahsediyor..İlaç sonrası bilinçli olarak saatlerce hareketsiz kalabilirler diyor ..Siz bunları öldürdüğünüze emin misiniz numara yapıp çoğalıyor olmasınlar attığınız yerde!!bu nası bir canlıdır böyle ya nereden gördüysem!!:(

Gerçekten sizlerdeki cesareti takdir ediyorum..İlacı da ne saçma tasarlamışlar bu arada..öldürmedikten sonra orada öylece kalır bu sefer mümkün değil tutup atamam!!İnternette de çok dayanıklı oldukları yazıyor kitinleri çok sertmiş,kafaları kopsa bile yaşamaya devam ediyorlarmış ve çok iyi ölü taklidi yaptıklarından bahsediyor..İlaç sonrası bilinçli olarak saatlerce hareketsiz kalabilirler diyor ..Siz bunları öldürdüğünüze emin misiniz numara yapıp çoğalıyor olmasınlar attığınız yerde!!bu nası bir canlıdır böyle ya nereden gördüysem!!:KK43:

Dedim ya ilaç felç ediyor.Ilacin güzel tarafı silmediğin sürece etkisi devam ediyor..Geçerken etkilenince kendini açığa atiyor..Ben öldürup atıyorum zaten..Yoksa canlanabilir ..Bu da istemediğimiz bir durum olur..Tableter de uzun vadede güzel etki ediyor..Yuvalarına da götüruyorlar çünkü..Ben böyle 3 ev temizledim..Taşındıgim evlerde vardı.Mümkün değil onların neslini kurutmadan yasayamam evde..Allahtan şimdiki evim yeni bina bir senedir burdayim..Görmedim

Back