• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceği kabusu!!

Raid in spreyi var o bulunsun elinizin altında ..Karşılasinca üstüne sıkarsiniz
Çok hızlılar ama zaten korkum ilacı sıktıktan sonraki deparıyla katlandı resmen..buna bir daha cesaret edebilirim umarım!

Çok teşekkür ederim bakayım şimdi..Baktım şimdi benimkiler amerikan olabilir biraz obezler çünkü :KK70: Siz de sürekli çıkıyor mu ve en önemlisi karşılaşma anında ne yapıyorsunuz nası uzaklaştırabiliryorsunuz evden..Ben gerçekten irkiliyorum görünce çok değişik bir canlı resmen turbolu gibiler hemen harekete geçiyorlar ve dengesiz hareket edip korkutuyorlar beni üstümüze falan koşarak!!Ve iyi ki ikisininde de tek değildim evde..Görünce ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz,nasıl yaklaşıyorsunuz o büyüklere karşı saldırmıyorlar de mii:)!!!

Karadeniz bolgesinde yasiyorum bu evimde en basindan beri ince kalorifer bocegi mevcut gorunce hep oldurdum :KK48:

Yani cok buyuk degiller kahverengi ve cok hizli hareket ediyorlar, ozellikle gece su icmeye kalktigimda karsilasiyorum :bicak:

Ben kacmak yerine birseyle olduruyorum ama sonu gelmedi en son ilaclatma karari aldim.

Jel ilaclama temiz ve insanlara zararsiz diyince de ilac ismi verin dedim kardesime, kesin net ölur yuvasina gider yuvada da diger bocekler yiyip oluyomus 6 ayda bir kendin ilacla dedi evde bocek falan kalamaz dedi hepsinden kurtulmak dilegiyle :KK76:

Son düzenleme:
Rica ederim umarım çoğalmadan halledersiniz
Umarım..Ya sizi bunaltmış olabilirim gerçekten kusura bakmayın uygun bir zamanda büyük olanlardan bir tanesini evin neresinde gördünüz nası yaklaşıp nası öldürdünüz bahsedermisiniz!!?..Bu hafta sonu yalnızım ve başka çarem yok,teşekkür ederim gerçekten yardımcı olmaya çalıştığınız için:)

Sana zarar vermez onlarin derdi mutfakta ki acik yiyecekler korkma yani sana ne yapabilir ki.

Kafasina gecir bir terlikle :KK48:
Arkadaşlar biraz tuhaf bu hayvanlardan korkuyor olmak ama inanın elimde değil zaten sadece bunlar için geçerli diğer haşelerelerden korkmam..İnanılmaz hızlılar üstümüze falan koşuyorlar o anda ben kopuyorum:)!!Herkeste durum aynı yalnız gece faaliyete geçiyorlar..Bu gece resmen film çekeriz artık bizim evde başbaşa :D Peki aralarında büyük olanları nasıl öldürüyordunuz yaklaşabillmek falan gerçekten zor hemen pıtı pıtı kaçıyor dengesiz bir şekilde..üstelik kitinleri de sert baya baya dayanıklılar normale göre..Cesur arkadaşlar büyükleri nerede gördünüz,nasıl hallettiniz tecrübe ve çözümlerinizi bekliyorum lütfen:))!!

Arkadaşlar biraz tuhaf bu hayvanlardan korkuyor olmak ama inanın elimde değil zaten sadece bunlar için geçerli diğer haşelerelerden korkmam..İnanılmaz hızlılar üstümüze falan koşuyorlar o anda ben kopuyorum:)!!Herkeste durum aynı yalnız gece faaliyete geçiyorlar..Bu gece resmen film çekeriz artık bizim evde başbaşa :KK70: Peki aralarında büyük olanları nasıl öldürüyordunuz yaklaşabillmek falan gerçekten zor hemen pıtı pıtı kaçıyor dengesiz bir şekilde..üstelik kitinleri de sert baya baya dayanıklılar normale göre..Cesur arkadaşlar büyükleri nerede gördünüz,nasıl hallettiniz tecrübe ve çözümlerinizi bekliyorum lütfen:))!!

Benim icin buyuk kucuk farketmez terlikle o kabugu ezilene kadar sertce basiyorum :KK62: igrenc ama yapcak bsy yok :bicak:

K otrine bayerin bu işe yarayabilir ben tahta kurusu için kullanmıştım işe yaramıştı .Hamam boceğinide olduruyormuş.Tarım ilacı satan yerlerde bulabilirsin

Benim icin buyuk kucuk farketmez terlikle o kabugu ezilene kadar sertce basiyorum :KK62: igrenc ama yapcak bsy yok :bicak:
Valla arkadaşlar sizdeki cesaretin yarısı bende de olsaydı keşke:)Sabahtan beri taktım internetten araştırıyorum iyice tribe soktular beni..kafası kopsa bile ölmüyormuş ve çok iyi ölü taklidi yapıp saatlerce hareketsiz kalabiliyorlarmış!!Öyle öldüklerine eminsiniz dii mi kandırmıyorlar:))Pek sanmıyorum ama hareketsiz kalırlarsa bir iki deneme yapabilirim :D

K otrine bayerin bu işe yarayabilir ben tahta kurusu için kullanmıştım işe yaramıştı .Hamam boceğinide olduruyormuş.Tarım ilacı satan yerlerde bulabilirsin
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize ilaç adlarını tek tek not alıyorum..Tahtakurusu bunların yanında biraz minik kalıyor ama umarım bunlar için de etkilidir bahsettiğiniz ilaç

Eviniz dağa ormana yakınmi ,akrep falan korkutucu kapıya cama sineklik taktirin
Dağ ya da orman değil ama yeşillik bir site çok etrafta yoğun yapılaşma yok..2 camda sineklik var aynı zaten apartman ve çevre ilaçlaması da yapılmıştı...akrep alt komşuda çıkmış,ben görsem neler olur kestiremiyorum bile!!sanırım büyükler için yeterli olmuyor bu ilaçlamalar

Jel ilaçlamayla kurtuldum. Kalorifer bocegi kadar lanet bir şey görmedim.
Bir tur hamamböceği.
Bir yıl boyunca denemediğim şey kalmadı, jel ilaçlama yapınca koku kurudu. Arada ilacı tazelemek gerekiyor hepsi bu.
Ilaclamayi da tazelemeyi de siz yaparsınız.

Jel ilaçlamayla kurtuldum. Kalorifer bocegi kadar lanet bir şey görmedim.
Bir tur hamamböceği.
Bir yıl boyunca denemediğim şey kalmadı, jel ilaçlama yapınca koku kurudu. Arada ilacı tazelemek gerekiyor hepsi bu.
Ilaclamayi da tazelemeyi de siz yaparsınız.
Ya arkadaşlar gerçekten sıkıntı yapmaya başlamıştım ki iyiden iyiye içimi rahatlattı yazdıklarınız cidden çok teşekkür ederim:))Bu jeli araştırıp temin edeceğim en kısa zamanda..Sizin evde çok nerelerde çıkıyorlardı,gece faaliyete geçiyorlar hep,büyük müydü sizinkiler de benimkiler kocamanlardı resmen!?

Akrepler hamam böceği ni yemek için gelilerlermis. Öyle duymuştum. Evdeki bütün oyuntu yerleri, gider birleşim yerlerini silikonla kapatın. Yuva yapacak, cogalacak yerleri olmasın. Bir de bina olarak anlaşıp ilaclatmaniz lazım.
Bir de Bauhaus gibi marketlerde silkona benzer bir böcek ilacı varmış. Diş mekan için. Yani silikon gibi evin dışına zeminle birleşim yerine hiç boşluk olmayacak şekilde şerit cekiyorsunuz. Bu şekilde haserelerin ev içine girme ya da duvara bile tirmanabilme durumu olmuyormus. Yazlık için düşünüyoruz biz de.

Ya arkadaşlar gerçekten sıkıntı yapmaya başlamıştım ki iyiden iyiye içimi rahatlattı yazdıklarınız cidden çok teşekkür ederim:))Bu jeli araştırıp temin edeceğim en kısa zamanda..Sizin evde çok nerelerde çıkıyorlardı,gece faaliyete geçiyorlar hep,büyük müydü sizinkiler de benimkiler kocamanlardı resmen!?
Büyük değildi ama benimkiler normal böcekten daha fenaydı. Üreme hızları çok feciydi. Su bulabildikleri yerde yasarlar. Mutfak süngeri, banyo bezi dahil her şeyi yiyebilirler. Bu jeli kapı pervazlarına, dolap köşelerine, lavabo ayaklarına birer damla sürün. En güzel yanı yuvalarında ölüyorlar. Onun ölüsünü yiyen diğer böcekler de ölüyor. Tablet, sprey falan hikaye. Hiçbiri ise yaramaz. Süreci uzatır sadece.

Akrepler hamam böceği ni yemek için gelilerlermis. Öyle duymuştum. Evdeki bütün oyuntu yerleri, gider birleşim yerlerini silikonla kapatın. Yuva yapacak, cogalacak yerleri olmasın. Bir de bina olarak anlaşıp ilaclatmaniz lazım.
Bir de Bauhaus gibi marketlerde silkona benzer bir böcek ilacı varmış. Diş mekan için. Yani silikon gibi evin dışına zeminle birleşim yerine hiç boşluk olmayacak şekilde şerit cekiyorsunuz. Bu şekilde haserelerin ev içine girme ya da duvara bile tirmanabilme durumu olmuyormus. Yazlık için düşünüyoruz biz de.
Hadi ya akrebin gelmesi de tesadüf değil o zaman!!Bende çıkarsa cidden ortalık karışabilir!!Aslında gözüme çarpan bir açıklık yok ev yeni sayılır zaten ama nereden geldiklerine dair de hiçbir fikrim yok..Teşekkür ederim tavsiye için sanırım bu konuda en fazla yararlanabileceğim ürünler jel ve silikon..Sizin karşılaştınız mı yazlığınızda böyle büyük olanlardan?

Büyük değildi ama benimkiler normal böcekten daha fenaydı. Üreme hızları çok feciydi. Su bulabildikleri yerde yasarlar. Mutfak süngeri, banyo bezi dahil her şeyi yiyebilirler. Bu jeli kapı pervazlarına, dolap köşelerine, lavabo ayaklarına birer damla sürün. En güzel yanı yuvalarında ölüyorlar. Onun ölüsünü yiyen diğer böcekler de ölüyor. Tablet, sprey falan hikaye. Hiçbiri ise yaramaz. Süreci uzatır sadece.
Evet yazdıklarınızı ben de okuyorum internetten ve düşüp bayılacağım..Ya şimdi görünmeyen bir yerde ürüyorsa diye düşünmeden edemiyorum:((Ne kadar değişik bir canlı!En kısa zamanda jelden edineceğim..Yeter ki yalnız geçireceğim şu 2 gün görünmesinler ortada..Karşılaşma anında nası evden uzaklaştırabiliyordunuz peki adamlar resmen turbolu yanına bile yaklaştırmıyor böcek ilacını falan da tınlamıyorlar asla..Nası yaklaşabilip,hallediyordunuz bu detaylar benim için çok önemli bu gece yine işimiz var görünen o ki!!

Hadi ya akrebin gelmesi de tesadüf değil o zaman!!Bende çıkarsa cidden ortalık karışabilir!!Aslında gözüme çarpan bir açıklık yok ev yeni sayılır zaten ama nereden geldiklerine dair de hiçbir fikrim yok..Teşekkür ederim tavsiye için sanırım bu konuda en fazla yararlanabileceğim ürünler jel ve silikon..Sizin karşılaştınız mı yazlığınızda böyle büyük olanlardan?
Hayır karşılaşmadım önlem olsun diye gelmeden. Ev yeni yapılınca her deliği silikonladik. Kapı kenarlarının duvar ve zeminle birleşim yerlerini bile. Musluk kenarlarını, çamaşır makinesi boru gideri birleşim yeri, elektrik kablolarinin birleştiği kapak kenarlarını bile. Gerisi Allah kerim. Tedbir olarak bunları yaptık. Bir de gece lavabo deliklerinize lavabo tıkacı takın muhakkak. En çok geldiği yerler oralar. Alaturka tuvalet varsa delik kapağı kullanın. Aklıma gelenler bunlar.

Evet yazdıklarınızı ben de okuyorum internetten ve düşüp bayılacağım..Ya şimdi görünmeyen bir yerde ürüyorsa diye düşünmeden edemiyorum:KK43:(Ne kadar değişik bir canlı!En kısa zamanda jelden edineceğim..Yeter ki yalnız geçireceğim şu 2 gün görünmesinler ortada..Karşılaşma anında nası evden uzaklaştırabiliyordunuz peki adamlar resmen turbolu yanına bile yaklaştırmıyor böcek ilacını falan da tınlamıyorlar asla..Nası yaklaşabilip,hallediyordunuz bu detaylar benim için çok önemli bu gece yine işimiz var görünen o ki!!
Ben pek canlı öldürebilen bir tip değilim. Köşede sıkıştırıp bir gazete kıvrımında camdan atıyordum. Genelde isinlaniyorlar zaten :) yakalamak zor.

Back