- 3 Mart 2022
- 495
- 891
Merhaba herkese… Moralim bozuk kızlar. Güneyde bi beldede tatildeyim. Birkaç gün kafa dinlemeye geldik ama dün gece yaşadığım bişey çok fena tadımı kaçırdı. Uyuyordum, sabaha karşı 04.30 civarı… Rüya görüyordum. Bi anda uyandığımda eşimin baş ucunda bi çocuk gördüm. Oğlum sandım. Gel annecim ne oldu, dedim ama hala uyku sersemliği var. Ses yok. Geri geri gitti,el salladı ve kapıya yöneldi. Kısa saçları olan,8-10 yaşlarında bi kız çocuğuydu. Hey hişşt dedim hayalse geçmesini bekledim ama yok görmeye devam ettim. Eşime bağırarak kalk içerde biri var dedim. Eşim yataktan fırladı ve eşimin kızın içinden geçtiğini gördüm ve gerçekten içerde o kız çocuğunun olmasını bekliyordum. Sonrasında kayboldu. Uyuyamadım,korktum. İnanılmaz ürkütücüydü. Birkaç defa yine uyku uyanıklık arasında örümcekler görüyordum. Kaç defa kalkıp odada örümcek aramışlığım var ama bu ilk kez başıma geliyor. Duyan üç harfliler diyor. Ben örümceklerden yola çıkarak yine halisünasyon dedim ama çok korktum. Zihnen çok yorgunum aslında… Evime döndüğümde hemen bir doktora gideceğim. Benim yaşadığımı yaşayan var mı acaba? Size de oldu mu hiç böyle?
Son düzenleme: