Halüsinasyon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zihin yorgunluğu çok kötü bir şey. Bir süre sonra oyunlar oynamaya başlıyor ve gerçekten ayırt edemiyorsunuz. Teknolojiden de bir süre uzak durun. Ayrıca yatmadan bir saat önce duş alıp melisa çayı içerken 3, 5 sayfa kitap okuyabilirseniz iyi bir uyku çekersiniz. Yoga da çok iyi geliyor. Bende yaşadım bu durumu çok stresli zamanımda bir hafta bunları yaptım gerçekten iyi geldi

Hipopomprik sanrı deniliyor tam uyku evresine geçerken ya da uyanmadan hemen önceki evre. O evrede böyle şeyler yaşanabiliyor , ben tam anlamıyla bi insan bir nesne görmesem de, bir silüet görmüştüm, gri saçlı babam gibi bir sanrıydu sadece bir görüntü değildi. Çok stresliydim, uyku uyuyamıyordum, hamileydim. Siz de stresli olduğunuzu ifade etmişsiniz. Bir de sizi telaşlandırmak istemem ama bir nörolojiye gidip ekg çektirebilirsiniz. Ben gitmiştim çektirmiştim, bir şey çıkmamıştı. Belki sizde de çıkmaz ama kafanız rahat olsun diye dedim. Ben şahsen çözümlendiremediğim konularda huzursuz olurum. Doktor böyle şeylerin uyku uyanıklık arası yaşanabileceğini söylemişti, içim rahatlamıştı.

Merhaba herkese… Moralim bozuk kızlar. Güneyde bi beldede tatildeyim. Birkaç gün kafa dinlemeye geldik ama dün gece yaşadığım bişey çok fena tadımı kaçırdı. Uyuyordum, sabaha karşı 04.30 civarı… Rüya görüyordum. Bi anda uyandığımda eşimin baş ucunda bi çocuk gördüm. Oğlum sandım. Gel annecim ne oldu, dedim ama hala uyku sersemliği var. Ses yok. Geri geri gitti,el salladı ve kapıya yöneldi. Kısa saçları olan,8-10 yaşlarında bi kız çocuğuydu. Hey hişşt dedim hayalse geçmesini bekledim ama yok görmeye devam ettim. Eşime bağırarak kalk içerde biri var dedim. Eşim yataktan fırladı ve eşimin kızın içinden geçtiğini gördüm ve gerçekten içerde o kız çocuğunun olmasını bekliyordum. Sonrasında kayboldu. Uyuyamadım,korktum. İnanılmaz ürkütücüydü. Birkaç defa yine uyku uyanıklık arasında örümcekler görüyordum. Kaç defa kalkıp odada örümcek aramışlığım var ama bu ilk kez başıma geliyor. Duyan üç harfliler diyor. Ben örümceklerden yola çıkarak yine halüsinasyon dedim ama çok korktum. Zihnen çok yorgunum aslında… Evime döndüğümde hemen bir doktora gideceğim. Benim yaşadığımı yaşayan var mı acaba? Size de oldu mu hiç böyle?
Yıllar önce 10 saatlik yolculuktan sonra üstüne de 3 saat temizlik yaptığım bir günün gecesinde yatağımı böcekler basmıştı. Kalktım böcekleri ittirmeye çalıştım, eşimi uyandırdım. Uzun bir süre ayılamadım. 10 dakika falan sürmüştür. Sonra baktım rüyaymış.

Olur öyle şeyler. Dinlenmeye çalışın. Sakinleştirici müzikler dinleyin gün içinde. 10 dakika da olsa nefesinize konsantre olup sakin sakin oturun. Yorulmuşsunuz belli ki.

Bazı insanlar (ablam) rüyalarını yaşıyor sizin de öyle olabilir mi? Rüyada kavga ettiğini görüp sabah boynu göğsü tırnak içinde kalkmıştı. Ya da gece uyanıp bağırıp bize bişeyler söyleyip geri yatıyordu biz alışmıştık. Daha bir sürü örnek var yaşadığımız sizinki de öyle olabilir. Ama tabi yine de siz bir uzmana gidin en azından daha kaliteli uyursunuz

Yorumlara hiç bakmadan cevap vereceğim, ben bu tarz şeyler ara ara yaşıyorum. Annemin bana seslendiğini falan duyuyorum, böcek görüyorum, çocuk değil de cüce insanlar -ama gölge şeklinde - görüyorum. Hep aynı zamanlarda, aşırı stresli ve yorgun olduğumda.
Ben yorgunluğu veyahut yorgunluk kaynaklı baş ağrısını çok çok sonradan fark ediyorum ve bu nedenle sınırlarımı istemeden çok zorluyorum. Yarım kalmış her şey beynimde dönmeye devam ediyor ve rahatlamamın tek yolu hızlıca bitirmek. Kendime sınır koydum, gece 2den sonra asla bir şey yapmayacağım diye. Bu işe yaradı. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canim , tuttunuz evin enerjisi ile de alakalı ola bilir bazı evler var mesela enerjisi böyle, ben ordan gitmenizi tavsiye ediyorum , 3 harfliler böyle kolay kolay herkese görünmez, eğer görüyor olsanız emin olun böyle olmazsınız, bol dua okuyun stres yapmayın bazen insan rüyayla gerçeği karistira biliyor

Onun bir degisigi bende de olur hep oğlumu evde yuruken görürüm beşikte sallanırken görürüm sonra kalkar ararım dışarı bakmislgm bile var . Rüya yarı ölüm derler çok korkmayın yatarken nas Felak ayatel kursu okuyun . Geçenlerde eşim yeğenini tavanda asılı görmüş kalkmış ağlayarak indirmeye calisiyodu günlerce etkisinden çıkamadı oluyor sanırım bazen 😑

Yorumlara hiç bakmadan cevap vereceğim, ben bu tarz şeyler ara ara yaşıyorum. Annemin bana seslendiğini falan duyuyorum, böcek görüyorum, çocuk değil de cüce insanlar -ama gölge şeklinde - görüyorum. Hep aynı zamanlarda, aşırı stresli ve yorgun olduğumda.
Ben yorgunluğu veyahut yorgunluk kaynaklı baş ağrısını çok çok sonradan fark ediyorum ve bu nedenle sınırlarımı istemeden çok zorluyorum. Yarım kalmış her şey beynimde dönmeye devam ediyor ve rahatlamamın tek yolu hızlıca bitirmek. Kendime sınır koydum, gece 2den sonra asla bir şey yapmayacağım diye. Bu işe yaradı. Geçmiş olsun.
Haklısınız. Sınırlarımı o kadar zorladım ki,yardım istedim eşimden,ailemden… Sanıyorum ki kimseleri inandıramadım ne kadar yorgun olduğuma… Beden yorgunluğu evet ama zihin yorgunluğu,kafandaki şey çözülmedikçe seni yıpratmaya devam ediyor. Tatildeyim ama aklımda hala bin türlü hengame… Sanırım kafaya takmamayı veya akışına bırak demeyi öğrendiğim gün beynim de ruhum da özgürleşecek.

Geçmiş olsun canim , tuttunuz evin enerjisi ile de alakalı ola bilir bazı evler var mesela enerjisi böyle, ben ordan gitmenizi tavsiye ediyorum , 3 harfliler böyle kolay kolay herkese görünmez, eğer görüyor olsanız emin olun böyle olmazsınız, bol dua okuyun stres yapmayın bazen insan rüyayla gerçeği karistira biliyor
Ev değil,oteldeyiz canım.

Zihin yorgunluğu çok kötü bir şey. Bir süre sonra oyunlar oynamaya başlıyor ve gerçekten ayırt edemiyorsunuz. Teknolojiden de bir süre uzak durun. Ayrıca yatmadan bir saat önce duş alıp melisa çayı içerken 3, 5 sayfa kitap okuyabilirseniz iyi bir uyku çekersiniz. Yoga da çok iyi geliyor. Bende yaşadım bu durumu çok stresli zamanımda bir hafta bunları yaptım gerçekten iyi geldi
Deneyeceğim. Çok teşekkürler.

Merhaba herkese… Moralim bozuk kızlar. Güneyde bi beldede tatildeyim. Birkaç gün kafa dinlemeye geldik ama dün gece yaşadığım bişey çok fena tadımı kaçırdı. Uyuyordum, sabaha karşı 04.30 civarı… Rüya görüyordum. Bi anda uyandığımda eşimin baş ucunda bi çocuk gördüm. Oğlum sandım. Gel annecim ne oldu, dedim ama hala uyku sersemliği var. Ses yok. Geri geri gitti,el salladı ve kapıya yöneldi. Kısa saçları olan,8-10 yaşlarında bi kız çocuğuydu. Hey hişşt dedim hayalse geçmesini bekledim ama yok görmeye devam ettim. Eşime bağırarak kalk içerde biri var dedim. Eşim yataktan fırladı ve eşimin kızın içinden geçtiğini gördüm ve gerçekten içerde o kız çocuğunun olmasını bekliyordum. Sonrasında kayboldu. Uyuyamadım,korktum. İnanılmaz ürkütücüydü. Birkaç defa yine uyku uyanıklık arasında örümcekler görüyordum. Kaç defa kalkıp odada örümcek aramışlığım var ama bu ilk kez başıma geliyor. Duyan üç harfliler diyor. Ben örümceklerden yola çıkarak yine halüsinasyon dedim ama çok korktum. Zihnen çok yorgunum aslında… Evime döndüğümde hemen bir doktora gideceğim. Benim yaşadığımı yaşayan var mı acaba? Size de oldu mu hiç böyle?

Buna benziyor mu bilmem de benim başıma şöyle bir şey gelmişti ,uyuyordum, gecenin bir yarısı susamışım, bardakta ki suyum bitmiş, odamda ikili koltukta beyaz giyimli başı yine bembeyaz kapalı yaşlı bir teyze oturuyor ben ona bakıyorum o bana ama hiç korku falan yok kalkıp mutfağa gidiyorum mutfakta bir bardak suyu içip yine dolduruyorum odama gelip komidine koyuyorum ve yatıyorum sabah uyandığım da bu olay aklıma geliyor ama barda boş

Güneşte fazla kalmadım özellikle dikkat ettim ama şimdi düşünüyorum suyun içinde olmama rağmen etkilemiş olabilir yine de… Onun dışında alkol kullanmıyorum.

Bende güneydeyim su an dün çok sıcaktı mutlaka etkilemiştir
Birde oda karıştırma konusunda muhabbet ettiyseniz öyle sanmış olabilirsiniz yada kapı açık kaldı çocuk karıştırdı

beynimiz çok karmaşık bir yapı,olan şeyleri ruhani yada şeytani şeylere bağlamak çok ilkel bir düşünce lutfen bu taraflara yormayın,babam sürekli yangın çıktığını kokusunun geldiğini söylerdi,her seferinde gidip bakardık ikna olsun diye,bu yıllarca sürdü,ses duyuyordu sacma sapan şeyler duyuyordu yani,dedemi gördüm fln dedi bi gün,bi tanede hoca komşumuz vardı o da böyle üç harfli beş harfli konuştu durdu,yok muska yok okunmuş su,hoca hoca gezdiler vs.böyle yıllar geçti,sonradan kalkamaz oldu beyninde kist varmış,ameliyat oldu hepsi bitti,korkutmak gibi olmasın,psikolojikte olabilir,fizikselde ama onun dışındaki şeylere inanmayın saçma hurafelere takılmayın tıbbi olarak gerçek bir çözüm bulun.

Ben de inanmam.

Hayır eti cin fabrikasında çalışan insanlar ne yapıyor acaba? Eti üç harfli...
Üç harfli nedir ya? :KK70:
Çocukken bir arkadaşım vardı mahallenin üç harfli hikayeleri ondan sorulurdu.

Hepimizi manyak etmişti. 😅😅

Valla üç, beş, sekiz, on, cin, peri ne dersen de benim için yok 😅

Bir gece yattıktan bir süre sonra gözümü açtığımda başımda beyaz önlüklü bir doktor gördüm ve anında kayboldu. Korkmadım çünkü zihnimin oyunu olduğunun farkındaydım sizin de muhtemelen böyle bir şeydi. Zihin çok ilginç bir derya gerçekten.

Tabi ki beynimizin bize oynadığı bir takım oyunlar. Nörolojiye gidin önce, o gerek görürse psikiyatriye gönderir. Hafif rahatlatıcı bir ilaçla sorun kalmayacaktır eminim.
Ben bir aralar her gece karabasan görürdüm. Hem de sabahlara kadar. Uyanır gene dalardım gene görürdüm. O dönem anksiyete boxukluğu yaşıyordum. İlaca başladım anksiyetem geçti karabasanlarda geçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X