• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halsizlik ...

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
53
Merhaba hanimlar , konuyu buraya acmak dogru mu bilmiyorum ama bende bir kac aydir asiri halsizlik yorgunluk var resmen hayat enerjim yok daha 23 yasindayim ama 60 yasinda gibiyim. Surekli bir halsizlik uykusuzluk halindeyim cok rahatsiz oluyorum bu durumdan butun gun yatiyorum nerdeyse ayakta olunca kafam agir geliyor resmen .

Birde hafiftende olsa hergun basagrisi cekiyorum o mu etki ediyor bu kadar halsiz olmama bilmiyorum migrenim var ama hep siddetli agri cekmiyorum . Inanin bu yasta hayattan bıkmis gibiyim . Hic birsey icin caba gostermek istemiyorum bu tembellik ya da usengeclik degil sanki sakinlestirici haplar olur ya icince baygın gibi olursun butun gun oyleyim . En ufak hareketimde sanki butun gun kosmusum gbi yorgunluk oluyor baş zonklamasıda artisi. Bu durumda olan var mi mevsimsel bisey mi dicem ama duzelmiyorum nasil cozum getirebilirim öneriniz var mi ? Simdiden tesekkur ediyorum okudugunuz icin

Kan değerlerini ölçtür canım. Artık aile hekimliğinde bile bakıyorlar. Mevsimsel bir şeyde olabilir. Doktora gözükmende fayda var.

Aneminiz var yüksek ihtimal düşük tansiyon eşlik ediyor ve eşittir halsizlik uyku depresyon. Demir depolarınızı kontrol ettirin.

Merhaba hanimlar , konuyu buraya acmak dogru mu bilmiyorum ama bende bir kac aydir asiri halsizlik yorgunluk var resmen hayat enerjim yok daha 23 yasindayim ama 60 yasinda gibiyim. Surekli bir halsizlik uykusuzluk halindeyim cok rahatsiz oluyorum bu durumdan butun gun yatiyorum nerdeyse ayakta olunca kafam agir geliyor resmen .

Birde hafiftende olsa hergun basagrisi cekiyorum o mu etki ediyor bu kadar halsiz olmama bilmiyorum migrenim var ama hep siddetli agri cekmiyorum . Inanin bu yasta hayattan bıkmis gibiyim . Hic birsey icin caba gostermek istemiyorum bu tembellik ya da usengeclik degil sanki sakinlestirici haplar olur ya icince baygın gibi olursun butun gun oyleyim . En ufak hareketimde sanki butun gun kosmusum gbi yorgunluk oluyor baş zonklamasıda artisi. Bu durumda olan var mi mevsimsel bisey mi dicem ama duzelmiyorum nasil cozum getirebilirim öneriniz var mi ? Simdiden tesekkur ediyorum okudugunuz icin
kan değerlerine baktırdın mı cnm. bnde öyleyim ama bende hashimato tiroidi var mesela

Tesekkur ederim. Adet duzensizligi icin kan testi yaptirmistim kansizlik çıkmamiştı tekrar gitmeyi dusunuyorum .
Depresyon olabilir mi bilmiuorum kendimce skintili bir donemdeyim uzuluyorum stres yapiyorum cogu seyi onlarda etkiliyor olabilir. En kisa zamanda tekrar kan testi yaptirayım

merhaba bu anlattıklarından bende de var ama sebebi malum :D

Kansızlık tiroid vb. şeyler olabilir
Bi koşu kan versen fena olmaz

Aynyz valla 3 gündür hastanede uğraşıyorum doktor bu kadar kansızken nasıl ayakta durabiliosun diye sordu soledgn tüm şikayetler kansizliktan acil doktora gt bence

Bu haftasonu hem aof hemde ehliyet sinavim var bu haftayı atlatip sag kalirsam gideyim kansızlik yok dedigi icin doktor aklima gelmemisti . Gecen ay 4 gun arayla 3 kere adet oldum kan falan kalmadiysa normaldir :D
Yorumlariniz icin cok tesekkurler

Kan testi yaptirdim degerlerim baya dusuk cikti demir ve b12 hapı verdi. Birer kutu kullandim ama hala bi halsizlik var

Back