merhaba 6 haftalık hamileyim halsizlik ve yorgunluk tüm günümü etkiliyor. Çalışıyorum Anadolu yakasından Avrupa yakasına işe geliyorum takatim kalmıyor kendimi daha iyi hissetmek için neler yapabilirim bir önerisi olan var mı acaba
merhaba 6 haftalık hamileyim halsizlik ve yorgunluk tüm günümü etkiliyor. Çalışıyorum Anadolu yakasından Avrupa yakasına işe geliyorum takatim kalmıyor kendimi daha iyi hissetmek için neler yapabilirim bir önerisi olan var mı acaba
canım yaa seni çok iyi anlıyorum benim 9. haftam bende çalışıyorum.benim işim rahat allahtan ofis işi ama yinede insan kendini halsiz yorgun hissediyor.ben bunu akşam erken yatarak aştım.erkenden uyumayı dene uyku çok önemli gebelikte vucudunu bol bol dinlendir.erken uyuman dinç kalkıp rahat bir gün geçirmeni sağlar benden söylemesi.
canım yaa seni çok iyi anlıyorum benim 9. haftam bende çalışıyorum.benim işim rahat allahtan ofis işi ama yinede insan kendini halsiz yorgun hissediyor.ben bunu akşam erken yatarak aştım.erkenden uyumayı dene uyku çok önemli gebelikte vucudunu bol bol dinlendir.erken uyuman dinç kalkıp rahat bir gün geçirmeni sağlar benden söylemesi.[/QUOTE
teşekkür ederim... işte iş evde iş yollarda uyur hale geldim :) allah kolaylık versin işimiz zor olacak galiba