evet kızlar ameliatın üzwerinden tam 6 hafta geçti ,zor olan sürecç geride kaldı ama hala tam düzelme gerçekleşmedi,e bu kadarıda normal heralde.dün eşimle pazara gittik tabi ben koltuk değneğiyle destek aldım.ayağımı bükemediğim için adım atarken aağı bükmeden direk kaldırıp adım atıyorum ayak düz vaziyette yani,e buda aksar bi görüntüye sebep veriyor,bu arada ameliyatı olan arkadaşlar hepinize soruyorum ilk gidiğiniz ayyakkabı nasıldı tabanının sertmi yumuşakmı olması lazım,ben kendime baa bi maliyetli özel bi ayakkabı adım taban kalın ortopedik fakat iç tarata ki taban yumuşak yürürken sanki tabanın altında hava yastığı varmış gibi .ben doytoruma bu ayrıntıyı sormayı unuttum sizler sordunuzmu ayakkabı tabanının sert ve a yumuşak olup olmaması gerektiğini.
benim ilk giydiğim ayakkabı normal bir spor ayakkabıydı evdeki tüm ayakkabılarımı denedim ilk günler zaten normal babetleri sporlari falan giyemedim sonuçta ben ilk günler parmağımı hiç kıvıramıyodum şu anda hepsini giyebiliyorum fakat topuklular hariç zaten onları uzun bir süre giymem ama benim ayağım hala çok iyi değil malesef hala yürürken ağrılarım oluyor özellikle çıplak ayakla baya zorlanıyorum rengi de düzelmedi hala mor gibi bir de çok ilginç ama topuğum ağrıyor internetten araştırdım bu sefer de içimi başka bir korku sardı topuk dikenimi oldum acaba sonuçta ben ilk bir ay hep topuğa bastım zorladım baya offf kızlar bu ne zor bir ameliyatmış böyle olacağını bilsem bir kere daha düşünürdüm....