• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halkla ilişkilerden sonra 3.sınıfı işletme mi yoksa iktisad mı tercih etmeliyim

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum halkla ilişkiler bitti bu sene 4 yıllığa tamamlamak istiyorum tercihimi iktisaddan yanamı yoksa işletmeden yana mı kullanmalıyım 1.sınıft iktisad ta zorlanmıştım kolay mı zor mu

bende geçiş yapıcam halkla ilişkiler bitti şimdi ama iktisattan hiç zorlanmadığım halde işletme seçicem bence sen hayli hayli işletme seç..ağır çünkü iktisatın 3.4.sınıfları...

elacım emin ol işletme çok zor bu sene ancak mezun olabiliyorum işletmeden

canım en basitinden bak gir burdaki acık öğretım başlığından işletme 3 uncu sınıf veya 4 uncu sınıfa ordaki kızların çığlıklarını gör sonra kararını ver. bi kere iibf de en zor bölüm işletmedir ondan sonra iktisad gelir.aklında bulunsun bu bilgi

banada hep dedıler ıktısat zor işletme yaz ama ben basladım bır kere gerı donusu yok bu yıl ıktısat 3.sınıfım gorucem yanı ama uluslararası ıktısat zormus ama suda var kı benım ıktısatla aram baya ıyı 2 yıldır bu ders hıc zor gelmedı ama cogunluk işletmede okuyor ıktısat tercıh eden az

bende kardesım konusundan kararsız kaldım ben muhaseb ogrt. mezunuyum ama ıktısadın derslerı daha kolay geldı ısletmede malıyet muhasebe var onda cok zorlanır ıkdısadda sayısal ders daha az gıbı

aslında su var sanırım işletmede maliyet muhasebe zor . iktisatta da uluslarrası ıktısat zor. ıktısat dersını cok sevmek gerekıyor ekonomıye ılgılı olmak gerekıyor iktisat secılecekse eger kı... işletmenin iş açısından yelpazesi daha geniş diyorlar okuduklarım ama netten arastırın derım yazın aöfde iktisat mı işletme mi diye birçok sitede yorumlar bulursunuz ve boylece kafanızda netlesmıs olur umarım yardımcı olabılmısımdır=))

canım tsk ederım sen ıktısad 1 den mı basladın gecısmı yaptın[/QUOben 1.sınftan basladım o yuzden dıyorum ya ıktısada gırıs cok ıyıydı 2.sınıftada ıktısat teorısı ıle aram gayet ıyıydı ama sz kardesınıze sorun bence neye ılgısı varsa yanı

ıktisat bölümünde 2. sınıfı geçmişseniz 3. sınıf daha kolay gelir.1.sınıf ta matematik 2. sınıfta iktisat teorisi ve istatistik zorluyor. 3. sınıf beni diğerleri kadar yormadı.4. sınıf için yorum yapamıyorum.

bende yeni mezun oldum halkla ilişkilerden bende işletmeye geçiş yapcam maliyet muhasebesi dersi zormuş galiba ama olsun napalım.eylülde ayında dikey geçiş basvuruları ve internetten başvuruluyormuş diye okumuştum.

Back