Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok tşkr ederim arkadaşım

kızlar ne durumdasınız?ben ikna ve konuşma,halkla ilişkilerde uyg.veörnk olay.çalışabildim sadece.şu andada halkla ilişk uygulama tekniklerine çalışıyorum.bunuda bir işim çıkmazsa bugün bitirmeyi planlıyorum

ben h.i.uyg teknikleri,h.i yazarlığı h.i u.örnek olaylar ve ikna konuşmayı çalıştım ama soru çözmedim henüz..geriye kalcak 4 ders...

hadi kızlar nerdesiniz final çalışmaları nasıl gidiyor?
benim planlar uymadı işlerim yoğundu şimdi bugün evdeyken türk dilini uygulama tekniklerini örnek olayları ve h.i yazarlığını tekrar edip soruları çözmeye çabalıcam..kalırsa 4 ders tarih ve iknayı sadece sorularını çalışcam zaten...kalcak 2 ders onlarıda halledicem bir ara aman hepsinden 50 alayımda işimi şansa bırakmak istemiyorum...

bende 5 derse çalıştım.bugünde ikna ve konuşmaya başladım.bu bitincede türk dili ve tarihe bakıcam.bende geçicek kadar puan alsam yeter yaa.inş hepimiz bu sene mezun oluruz.az kaldı sınava..

ay aman ya artık kafam bamıyor resmen...
niye böyle oldu biter ayak bilmiyorum daha 4.buçuk ders bitti..ama tarih olsun ikna ve jonuşma olsun sadece sorularına çalışcam... zaten 13 doğru yapmam yetiyor fazla sıkmak istemiyorum kendimi..

bende sadece muratın sorularına ve çıkmış sorulara çalışıyorum bu sefer.yani konulara hiç bakmadım.hepsine çalıştım sayılır. tarih kaldı bir tek.onada yarın başlarım artık.tarih bitincede hepsini tekrar etmeyi düşünüyorum.tabi zaman kalırsa..

Slm kızlar.nasıl gidiyor çalışmalar?ben atatürk.ilk. ınk.tarihine çalışıyorum yarın bitirmeyi planlıyorum.çarşamba günüde tekrar yapmaya başlıyam inş..

Slm kızlar.nasıl gidiyor çalışmalar?ben atatürk.ilk. ınk.tarihine çalışıyorum yarın bitirmeyi planlıyorum.çarşamba günüde tekrar yapmaya başlıyam inş..

canm sen konulara mı çalışıyorsun sorulara mı?
bende bugün ink tarihine geçicem ama çıkmış soruları bol bol çözerim zaten 13 doğru yapsam yetiyor...

kızlar sayılı günler kaldı sınava ne alemdesiniz.ben tekrarlara başladım.daha 2 dersi tekrar edebildim.inş yetiştiririm.bu sefer istediğim gibi çalışamadım malesef.ama artık olduğu kadar ne yapıyım işte.geçeriz inş hepimiz.bugün okulları görmeye gittim bir tanesi farklıydı zaten.bu haftayı evde tekrar yaparak geçirmeyi planlıyorum tabi bir aksilik çıkmazsa

bende konulara göz attım derslerin hepsini değil de bazılarının konularını çalıştım tarih ikna konuşma kurumsal iletişim sadece sorularını ezberledim..diğerlerini konularına göz gezdirdim..hepsi tamam benim.şimdi hergün 2 dersin sorularını çıkmış olanları tabii tekrar tekrar çözüyorum...şurda 6 gün kaldı zaten bol soru çözmek en iiisi %70 sorulardan çıkıyor...

çıkmazsa hapı yuttuğumun resmidir....kaydirigubbakcemile3

Günaydın niye kimse bu topiğe yazmıyor ela ve benden başka.acaba kimse okumuyormu bu bölümde..neyse benim bugün doktora gitmem lazım.ancak öğleden sonrasorulara bakabilirim.cumartesinin sınavlarına çalışmaya başladım.onlar bitince pazara bakıcam inş

geçmiş olsun vahiba..
kim bilir vardır muhakkak da yorum yazmak istemiyorlardır...
boşver salla
ya bana 2006 2007 2008 türk dili soruları lazım başlık açtım hatta ama kimse eklememiş sen biliyorsan soruları eklermisin canım çok hora gececek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…