• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş ya...bu arada final sınavı haziranın kaçında?

ne haziranı be canım mayısın 30 ile 31 yanılmıyorsam.yani 3-4 nisanda ara sınav olucaz ,
topu to:çok üzgünüm:pu 2 ayda o kadar dersin hepsini yani bütün kitabı çalışcaz..

ne haziranı be canım mayısın 30 ile 31 yanılmıyorsam.yani 3-4 nisanda ara sınav olucaz ,
topu to:çok üzgünüm:pu 2 ayda o kadar dersin hepsini yani bütün kitabı çalışcaz..

ay benim aklımda hep haziran diye kalmış.bütün kitabı çalışınca insanın beyni dönüyor zaten.ben bugünden itibaren gecede çalışıcam tekrar yapmam lazım yetiştiremedim.yani en azından gece 3 e kadar falan çalışmayı düşünüyorum.nasıl olsa 5 gün kaldı.biraz uykusuz kalsam bişey olmaz sonuçta.yeterki şu okulu bitiriyim artık:1shok:

kendini çok uykusuz da bırakma ...sınavda kafanı toplayamazsın..olabildiği kadar artık,elimizden geleni yapıyoruz..ilk sınavları yüksek tutsak 2 ay koymaz ya bakalım

kendini çok uykusuz da bırakma ...sınavda kafanı toplayamazsın..olabildiği kadar artık,elimizden geleni yapıyoruz..ilk sınavları yüksek tutsak 2 ay koymaz ya bakalım

evet canım inş hepimiz yüksek puanlar alırız..

ya deli olcam eöğrenmeden soru çözcem ama açılmıyor 1 saattir..

çökmüş belli ama benim o soruları çözmem lazım off

çökmüş belli ama benim o soruları çözmem lazım off

canım baya vakit geçti sabahtan bu yana çözmüşsündür umarım..bende tekrar yapıyorum sabahtan beri.şimdi biraz ara verdim tekrardan başlarım biraz sonra

çözdüm canım ama 3 dersin bütün teslerini çözmem gerekirken aksaklıktan 2 dersin çözdüm.yarına artık kısmet..çekindiğim ders atatürk ilkeleri yarında onun sorularını çözüp tekrar edicem..ben şöyle yapıyorum 2 gün pazarın 4 dersini tekrar ediyorum son 2 günde cmt girceğim dersleri taze taze tekrar edicem..geçen yılda böyle yapmıştım..

çözdüm canım ama 3 dersin bütün teslerini çözmem gerekirken aksaklıktan 2 dersin çözdüm.yarına artık kısmet..çekindiğim ders atatürk ilkeleri yarında onun sorularını çözüp tekrar edicem..ben şöyle yapıyorum 2 gün pazarın 4 dersini tekrar ediyorum son 2 günde cmt girceğim dersleri taze taze tekrar edicem..geçen yılda böyle yapmıştım..
evet canım bende cumartesi günkileri son günlere bırakıcam öyle daha ii oluyor.zaten öleden sonra sınavlar gündüz bile bakılabilir.gerçi benim sabahtanda sınavım var.ancak çıkınca eve gelebilirsem o arada bir göz atarım

ay kızlar artık çıkmış soruları çöze çöze bir hal oldum ya..yarın büyük gün inşallah hepimiz bu sınavda çok yüksek notlar alırız da finale rahat oluruz barii..

ay kızlar artık çıkmış soruları çöze çöze bir hal oldum ya..yarın büyük gün inşallah hepimiz bu sınavda çok yüksek notlar alırız da finale rahat oluruz barii..

ay inş
:Saruboceq:

Bu arda herkese başarılar diliyorum heyecan yapmayalım.Sınavlardan sonra görüşürüz kızlarkaydirigubbakcemile5

bayanlarrr nasıl geçti sınavınız..boshayallersmile
bana çok kolay geldi ikna ve uygulama teknikleri..
türk dilinden aynı sorular çıkmadı hiç beklediğim gibi.ama çok şükür iyiydi.. zemuszemus

benimde öyle canım sınavım iyi geçti ama türk dilinden kaç aldığımı çok merak ediyorum...şükürler olsun yinede şimdi yarının derslerini tekrar etmeye çalışcam...

benimde sınavlarım iyi geçti kızlar.darısı yarına inş..

kızlar bugünki sınavlarınız nasıl geçti?benimki iyiydi çok şükür.bu inkılap tarihinden sınavda çımış sorular çok varmıydı ya?sanki bana az gibi geldi

benimde şükür iyiydi ama halkla ilş.uyg ve örnek olayların özellikle çıkmış soruları daha azdı..ne zaman açıklanır kızlar ya..

Back