- Konu Sahibi ela
inş ya...bu arada final sınavı haziranın kaçında?
ne haziranı be canım mayısın 30 ile 31 yanılmıyorsam.yani 3-4 nisanda ara sınav olucaz ,
topu to:çok üzgünümu 2 ayda o kadar dersin hepsini yani bütün kitabı çalışcaz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş ya...bu arada final sınavı haziranın kaçında?
ne haziranı be canım mayısın 30 ile 31 yanılmıyorsam.yani 3-4 nisanda ara sınav olucaz ,
topu to:çok üzgünümu 2 ayda o kadar dersin hepsini yani bütün kitabı çalışcaz..
kendini çok uykusuz da bırakma ...sınavda kafanı toplayamazsın..olabildiği kadar artık,elimizden geleni yapıyoruz..ilk sınavları yüksek tutsak 2 ay koymaz ya bakalım
evet canım inş hepimiz yüksek puanlar alırız..
ya deli olcam eöğrenmeden soru çözcem ama açılmıyor 1 saattir..
çökmüş belli ama benim o soruları çözmem lazım off
evet canım bende cumartesi günkileri son günlere bırakıcam öyle daha ii oluyor.zaten öleden sonra sınavlar gündüz bile bakılabilir.gerçi benim sabahtanda sınavım var.ancak çıkınca eve gelebilirsem o arada bir göz atarımçözdüm canım ama 3 dersin bütün teslerini çözmem gerekirken aksaklıktan 2 dersin çözdüm.yarına artık kısmet..çekindiğim ders atatürk ilkeleri yarında onun sorularını çözüp tekrar edicem..ben şöyle yapıyorum 2 gün pazarın 4 dersini tekrar ediyorum son 2 günde cmt girceğim dersleri taze taze tekrar edicem..geçen yılda böyle yapmıştım..
ay kızlar artık çıkmış soruları çöze çöze bir hal oldum ya..yarın büyük gün inşallah hepimiz bu sınavda çok yüksek notlar alırız da finale rahat oluruz barii..