• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eöğrenmede soruların cevapları ne zaman belli olcak kızlarr

arkadaşlar nerdesiniz yaa..finale hazırlık başladı mı?
ben çalışcağım yerleri çiziyorum daha...

sınavınız nasıl geçti birde ...benim iyi geçti ama hatırlamadığım sorular da var belli olunca notları paylaşalımm

sınav iyiydi orta halli geçti.finale nasıl çalışıyorsunuz?konulardanmı sorulardanmı?ya birde tarih soruları çıkmış sorulardanmı daha çok vardı yoksa murattanmı hatırlamıyorum?

ink tarihi genellikle çıkmış sorulardandı...galiba ben tarihten sorulara çalışcam ama diğerlerine özellikle türk dili onda geçmiş yılların soruları yok denecek kadar azdı konulara çalışıp soruları aklımda kalacak şekilde tekrar tekrar çözcem...

kızlar siz hangi yıldan itibaren çıkmış sorulara çalışıyorsunuz?soruları çıkardınızmı?

vahibacım ben bütün derslerin sorularını eöğrenemeden çözüyorum 2006dan itibaren başlıyorum ama yalnışlarımı en aza indirene kadar çözüyorum ve aklımda kalmış oluyor...
ink tarihi notumu bir öğrensem başlıcam onada ama büyük ihtimal tarihten soruları ezberlicem ben...

vahibacım ben bütün derslerin sorularını eöğrenemeden çözüyorum 2006dan itibaren başlıyorum ama yalnışlarımı en aza indirene kadar çözüyorum ve aklımda kalmış oluyor...
ink tarihi notumu bir öğrensem başlıcam onada ama büyük ihtimal tarihten soruları ezberlicem ben...

bende öğleden beri 2001 in sorularından başladım soruların hepsini bilgisayara indirdim.akşam yada yarın bastırıcam ben bilgisayara bakarak pek çalışamıyorum sorular elimde olunca daha çok aklımda kalıyor.sonuçlarda açıklanmadı gitti yaaa

kızlar ne durumdasınız?ben çalışıyorum ama daha tam olarak başlıyamadım

valla ben ezberlemeyi geçtim de aklımda kalacak şekilde okuyorum kitabı..vize notlarım güzel
almam gereken en yüksek puan 46 puan
en düşük ise 28 puan..mesela ikna ve konuşma 100 geldi ondan sadece çıkan soruları çalışcam kitabı okumayı düşünmüyorum..şimdi halkla ilişkiler uyg teknikleri yazarlığı ve örnek olayları okuyorum..yatmadan da türk dilini çalışırım...yarında tekrar ve yeni derslere bakarım...
senin notlar nasıl??

canım benim notlarda orta halli yani en düşüğü 55 ten başlıyor.en yüksek notum 75.bende sadece sorulara çalışmayı düşünüyorum.önce konulardan sonraki sorulara çalışıcam.sonrada çıkmış sınav sorularını ezberliycem.az zaman kaldı yine

vizelerim çok kötü gelmemiş. malum çalışamamıştım pek. mesela 40 ' ı kaçla kurtarırım.

sanırım. iktisad kalacak gibi o 17 gelmiş:(

ii çalışmlar arkadaşlar
bi sorum olcaktı ?
final sınavı hangi üniteler arasında bi yazar mıısn ?
a.ö kitabında yazmıyordaaa bulamadı eşim
birdee çıkmış sorulara bakmak istiyor onu nerden bulablrm link verir misiniz?
tşkler

vizelerim çok kötü gelmemiş. malum çalışamamıştım pek. mesela 40 ' ı kaçla kurtarırım.

sanırım. iktisad kalacak gibi o 17 gelmiş:(

40 olanı 60 ile kurtarabiliyorsun bildiğim kadarıyla.ama sen yinede 65 -70 almaya bak

ii çalışmlar arkadaşlar
bi sorum olcaktı ?
final sınavı hangi üniteler arasında bi yazar mıısn ?
a.ö kitabında yazmıyordaaa bulamadı eşim
birdee çıkmış sorulara bakmak istiyor onu nerden bulablrm link verir misiniz?
tşkler

final soruları derslere göre şu ünitlerden çıkıcak canım
halkla ilişk.uygulama teknikleri :6 dan itibaren bütün üniteler
halkla ilişk.yazarlığı:5 den itibaren tüm üniteler
halkla ilişkiler uyg.ve örnek olaylar:5 den itibaren bütün üniteler
halkla ilişkiler:7 den itibaren bütün initeler
ikna ve konuşma:6 dan itibaren tüm üniteler
atatürk ilk.ve ınk.tarihi:16 dan itibaren tüm üniteler
türk dili:9 dan itibaren tüm üniteler

çıkmış sorularada www.anadolu.edu.tr den girip tc kimlik no girerek ulaşabilirsiniz

Back