Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dersaneye gitmiyorum canım. iktisadı naasıl çalışmamı tavsiye edersin?sorularamı çalışıyım yoksa konularamı canım?

dersaneye gitmiyorum canım. iktisadı naasıl çalışmamı tavsiye edersin?sorularamı çalışıyım yoksa konularamı canım?

kesinlikle konulara çalış..
soruları birebir tutmuyor iktisadın..konuları iice anlayarak git zaten üniteler birbirine bağlı...

kesinlikle konulara çalış..
soruları birebir tutmuyor iktisadın..konuları iice anlayarak git zaten üniteler birbirine bağlı...

Tamam canım.Bu senenin derslerini bitirince iktisada geçicem inş

bugün kurumsal iletişi bitircem inşallah....

bede bugün halk. ilişk.uyg ve örnek olayları bitirdim.sıra halkla lişkilerde...

bitirdim şükürler olsun bütün dersleri şimdi tekrar ve soru çözme zamanı ...
ilk olarak kur.iletişim bilgilerim tazeyken bol soru çözmek özellikle çıkmış soruları....

bitirdim şükürler olsun bütün dersleri şimdi tekrar ve soru çözme zamanı ...
ilk olarak kur.iletişim bilgilerim tazeyken bol soru çözmek özellikle çıkmış soruları....

gözünaydın canım senin adına sevindim

saol canım darısı senin başına...

saol canım inş..atatüürk ilk.ve ink.tarihine başlıycam birazdan.o bitincede tarih ve iktisata bakıcam.sanırım ben ucu ucuna bitiricem.öyle fazladan soru çözmeye vaktim kalıcağını sanmıyorum.ela sen hep evdemisin?yani ben bazı günler evde olamadığım için o günüm boşa gidiyor ve çalışamıyorum.seni takip ettiğim kadarıyla çok düzenli çalışıyorsun o yüzden merak ettim.

hayır bitanem ben part time çalışıyorum haftanın 4 günü evdeyim ve olabildiğince düzenli çalışmaya çalışıyorum program yaptım kendime kağıda geçtim orda ne yazmışsam mutlaka o dersi çalışıyorum ya da testini çözüyorum..birde dersleri çalışmaya erken başladığım için bitti..

Anladım canım...erken başlamak çok ii birşey gerçekten..ben erken başlayamadım malesef.az kaldı sınava inş hepimiz iyi notlar alırızsositososito

Anladım canım...erken başlamak çok ii birşey gerçekten..ben erken başlayamadım malesef.az kaldı sınava inş hepimiz iyi notlar alırızsositososito

inş canım yaa ilk sınavları yüksek tutmamız lazım...

Bugün atatürk.ilk.ve ink.tarihini bitiricem inş.geriye alttan kalan 2 dersim kaldı.onlarıda bu hafta bitiririm inş.son haftamda da tekrar yapıcam ..çok az kaldı kızlar yaa

bugün sınava girceğim yerleri görmeye gittim evet çok az bir zaman kaldı

ya türk dili sorularında kodlamada bi yanlışlık var kızlar farkettinizmi çözemedim bi türlü
2232 olarak görünüyor ama 2232 cevap anahtarında yok akannehir

ben buldum 2232 var cevap anahtarında..
nasıl oluyor ki..
bu arada çok az zaman kaldı yaa

slm kızlar .bende dün okulları görmeye gittim.malum benim tam 4 tane okul..hepsine baktım ama bir tanesi bana gelen kağıtta lise olarak geçiyor.fakat okulun üstünde anadolu lisesi olarak yazıyor.o civardada başka okul yok.büroyu aradım liseler anadolu lisesi oldu diye öyle yazıyordur dediler.bir yanlışlık yoktur deilmi?Bu rada iktisada çalışıyorum.o biitincede uygarlık tarihine başlıycam.bu hafta ikiside biter inş.haftayada tekrar edicem.sınavlar geçsede rahatlasak artık kızlar ya..

benimde geçen yıl öyle bir durum başıma geldi meslek lisesi anadolu lisesi olmuş galiba ama doğru okuldu isim aynıydı sonuçta..
bu arada tekrar ediyorum bende soru çözüyorum çıkmış soruların..6 günde devam edicem sorulara inş çok iyi puanlar alırız da finale kendimizi kasmayız...

inş ya...bu arada final sınavı haziranın kaçında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…