Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar yeni öğretim yılımız başladı, kimileri ders çalışmaya da başladı ama ben başlayamadım içimde bu sene kitabı açma azmi bile yok zar zor çıkmış soruları çizdim çalışcağım yerleri bilme amaçlı o kadar ,gelin birbirimize destek olalım çalışma şevki verelim ne dersiniz??

bende destek olmaya geldim canım ben aslında bitirmiş olacaktım yani 2. sınıfı geçtim ama 1. sınıftan iktisattan kaldım, şimdi 3. sınıfım yani ama halkla ilişkileri görünce geldim :hulya: bu arada iki birden daha kolay rahat ol

bende açıköğretim mağduruyum son gün kitap açmak kafi 2.sınıfta

ama ben 1.sınıftan hukuk dersinden kaldım sadece onu vermem gerekio

yok yere bide para ödicem yaa puffzzz

bende son hafta çıkan soruları ve yardımcı kitaptaki soruları çözerek girmiştim kaydirigubbakcemile3

ya az önce diğer başlıkta kalanların ders başına harç ödediğini okudum öyle bişey var mı gerçekten :uhm:
haberin var mı senin

valla benm bildiğim normalden bile daha fazla harç ödedikleri bi arkım sölemişti bunu bana ama ne derece doğru bilmiorm

allahtan alttan kalmadan geçtim 2 ye hatta onur belgesini bile iletişimden 57 aldım diye bozdum ama bu yıl muratın kitabını aldım çizdim çalışcağım yerleride ama kitap bana ben kitaba bakıyorum geçen yıl çok çalışmıştım bu yılda bir şevk gelse ah ahh

daha vakit çok canm ya şimdiden sıkıntı yapma yerimseniben
ben deneyim ve tasarı'dan çalışmıştım

ben halkla ilişkileri bitirdim kızlar,bu yıl 3, sınıf işletmeden devam ediyorum....
halkla ilişkilerin 2.sınıfı 1 den daha kolaydır....ünite ünite çalışın....halledersiniz.ben hiç yardımcı kitap kullanmadım iki yıl boyunca.ünite ünite çalıştım.65 ortalamayla bitirdim...70 üzeri olmamada takmadığım iletişim vs. gibi dersler sebeb oldu....

bende 4 yıl önce mezun oldum arkadaşlar..........
şimdi ise sosyoloji bölümünü seçtim hemde eşimle birlikte
artık eşimle rekebet halinde olacağızkaydirigubbakcemile3
ama hiç şansı yok onu alt edicem:roflol::roflol:

ne güzel ya okumak çok güzel birşey yılmadan devam edicem bende ama 1.sınıf gibi mi harç ödediniz yoksa daha düşük mü arkadaşlar bu soruyu çok merak ediyorum klavuzlarda ne zaman gelir sizce..

bende halkla ilişkiler 2. sınıfa geçtim bu sene :lepi:
işletmeye direk devam edebiliyomuyuz yoksa 1 sene hazırlık okumamız gerekiyormu bilen varmı acaba :sm_confused:
bide halkla ilişkiler için hangi yayının kitapları daha iyi fisfisfis

ben bu sene birinci sınıfım henüz başlamadım ders çalışmaya...:sinifsinif:

cnm direk geçiş yapabiliyoruz murat yayınlarını tavsiye ederim ben 1.sınıfı ondan çalıştım alttan dersim olmadı puanlarım çok iyi.2.sınıf için murat yayınları aldım yine çizdim ama çalışmak gelmiyor içimden yaaakannehir

bende 1. sınıfta murat yayınlarından çalıştım 2. sınıf kitaplarımı daha almadım daha kolay sanki bu sene CADIARZU

arkadaslar halkla ilşkiler harc parası 190+39.00 ytl tabı bu 1.donem harc parası subatta da aynısı yanı toplamda 230+230 460 ytl yatırcaz bu sene....

selam hanımlar,ben de bu sene h.ilşkiler 1.sınıfım fakat sizin daha çalışmaya başlamadım yazılarınızı görünce acaba ben çok mu heyecanlıyım diyorum ben 8kitabın 4ünü bitirdim bile(vize konularının) ders planımı yaptım;sadece okulun verdiği kitabı çalışıyorum sorumlu olduğumuz kısımları bir kez okuyorum sınava 2ay kala üniteler bitmiş olacak ve netten çıkmış soruları çıkarıp 2ay sadece soru çözeceğim,ilk sınavdan yüksek almak lazım zira finale çalışmak için 2ay gibi kısa bir zaman var o zaman da sadece kitabın özet kısımlarını okuyup çıkmış soruları çözerek hazırlanmayı düşünüyorum,inşallah büte kalmadan geçmek istiyorum ve okul biterse işletmeden devam etmeyi düşünüyorum

dersleri ne kadar çabuk bitirirseniz o kadar rahat edersiniz :lepi:
2. sınıfların kayıtları daha yapılmadığı için biz kitaplarımızı alamadık aralıkta bende başlıcam hemen
konular bitince bol bol e öğrenmeden soru çözün başarılar herkese

ah ahh bir kitabı açsam çalışabilcem ama açamıyorum vaktim oluyor ama açamıyorum ya kafam almıyor ama zorlucam kendimi ben 7 ders görcez diye biliyordum bugün kitapçık gelince 8 dersimizin olduğunu gördüm ve panik yaptım valla başlamak lazım bir an önce.

ben bu sene birinci sınıfım henüz başlamadım ders çalışmaya...:sinifsinif:

canım yavaş yavaş başlasan iyi olur.1.sınıf daha zorkaydirigubbakcemile5

aslında iyi olmus program yapman ama sınavdan 15gün önce tekrar yapmaya başla ve bol soru çöz.ben murat yayınlarından çalışıyorum geçen yıl hep benzer sorular çıktı ondan..

geçen yıldan alttan dersim kalmadı şükür.bende ikinci sınıfım kaydirigubbakcemile2 tarihten özet çıkartmaya başladım.özetli olunca tarihi kolay veriyorum..dil bilgisi çalışcam azda gerisi son 15 güne..şimdi okusam unuturum zaten.hepimize kolay gelsinopuyorumnanaktan

kızlar dgs yi düşünen varmı aranızda ben internetten araştırıyorum giricem bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…