Bi de bi gün bi yeri aradım.Adam diyo ki evli misiniz,hayır dedim.Nişanlı mısınız dedi.
Evli olup olmadığımı sordunuz ok da nişanlı olup olmadığımın ne önemi va biraz özele girmiyo mu bu dedim.
Evli,nişanlı veya erkek arkadaşı olan birini çalıştırmıyolarmış!!!!!!!!!!!!!!!! Olaya bak.Bunlar hayvan hayvannn!!!
şok yani :1shok::1shok:
Kızla benim ablam da de bu işi araştırdı.Sınavı mülakatı fln geçsek bile sözleşme imzalatırken 5 yıl içinde istifa edersem 8000TL tazminat ödiycem die bişey imzalatıolarmış.5yıl ona çok uzun geldi girmicek sınava.8000TL de geçen yılmış bu yıl daha fazladır sanırsam.Tabi 5yıl bi işte garanti çalışmak da güzel de böyle bi bağlayacılık ablaama uygun gelmedi
eee naparsın cnm bu patronlar böyle.İşe alınıcak eleman bayansa sözkonusu, işe evli olup ollmadığı,seyaha edip etmediği,boyu,kilosu vb. bi ton işle alakası olmayan şeylere giriyo araya.İşyeri değil de model ajansı sanki Çok üzgünüm çoook
Kızla benim ablam da de bu işi araştırdı.Sınavı mülakatı fln geçsek bile sözleşme imzalatırken 5 yıl içinde istifa edersem 8000TL tazminat ödiycem die bişey imzalatıolarmış.5yıl ona çok uzun geldi girmicek sınava.8000TL de geçen yılmış bu yıl daha fazladır sanırsam.Tabi 5yıl bi işte garanti çalışmak da güzel de böyle bi bağlayacılık ablaama uygun gelmedi
kesinlikle para tuzağı,bikezde çocuk eğitim kursu sonra iş buluyor devlet falan demişlerdi ama sonunda noluyor büyük çoğunluk torpille giriyor heleki şu banka işinde 50 lira için yaptıkları şey..
canım haklısın benim bi arkdadaş gitti
nişanlıyken
adam demiş sen bi kaç aya evlenirsin
sonrada çocuğun olur
yok ben seni alamam demişkaydirigubbakcemile3
ama erkek arkadaşı olanı dahi almamaları yok artık yaaa
niyet sağlam değillmaz:
Niyetleri ortada zaten cnm bunların,onlara insan diyen ben insan demem zaten.
ya kızlar bırakın Allah aşkına
5 sene mi yok artık:1shok:
5 dk sonramızı bilmiyoruz
5 seneye kim öle kim kala
futbolcular için böyle sözleşme yapıyorlar o geldi aklıma birdenkaydirigubbakcemile3
ayrıca sınav için 50 Tl de çok fazla bence
ne olacağını dahi bilmedğim bi iş için ne diye 50 lira veriyimlmaz:
halkbank zaten kıytırıktan bir banka
daha profosyonel olsa böyle bişey yapmaz:umursamaz:
4 sene üniversite menzunlarınımı alıorlar 2 senelikler girebilir mi acaba
Mülakata çağrılmış olman büyük bi şans songacım.Biz oralara kadar gelebilcez mi bakalım.
Hangi bankanın sınavlarına katıldın sen songacım bu arada?
canım ben bir kere anadolu banka , 2 kerede garantiye çağırıldım ama hep mülakatta eleniyorum
cnm ya peki soruları nerden bulabilirim sınav için bilgin var mı?
çok aradım ama bulamadım ne yazık ki :S
bi de mülakatlarda neler soruyolar cnm?
canım ben çok araştırdım çalışıcak yerler için memurlar var ya bi site ordan buldum yalnız üye olman lazım sonra indirebiliyorsun sorularda vardı ve geçen yıl alınanların listesi kaç puanla alındıkları falan puanları göürnce vazgeçtim zaten
aaa ciddi misin cnm? üye olıyım bari bende,en azından çıkmış sorulara göz atarım.
çünkü ne sorarlar hiç fikrim yok cnm.
bu arada da puanları çok yüksek dimi :bbo:
85 puan alan birini bile mülakata çağırmamışlar çünkü.
biri de 100 sorudan 10 yanlış yapmış,onu da çağırmamışlar mülakata.
Bunlar heralde full yapmamızı istiyolar.Eğer full yapmamızı istiyolarsa da niye öss gibi sorulara çalışabilceğimiz kaynak vermiyolar bize.Hey allahım yaa.Adalet mi bu adalet mi!
Elimizde ne sorular var ne de çalışabilceğimiz kaynak.
Ayrıca da soruları anadolu üniversitesi hazırlıyo,o zaman direk devlet memuru yapsınlar işe başlayanları.Kpss'den farkı olmucak nasılsa sınavınnnnn:bbo:
offf yaaa offffffffffffffffff :bbo:
aaa ciddi misin cnm? üye olıyım bari bende,en azından çıkmış sorulara göz atarım.
çünkü ne sorarlar hiç fikrim yok cnm.
bu arada da puanları çok yüksek dimi :bbo:
85 puan alan birini bile mülakata çağırmamışlar çünkü.
biri de 100 sorudan 10 yanlış yapmış,onu da çağırmamışlar mülakata.
Bunlar heralde full yapmamızı istiyolar.Eğer full yapmamızı istiyolarsa da niye öss gibi sorulara çalışabilceğimiz kaynak vermiyolar bize.Hey allahım yaa.Adalet mi bu adalet mi!
Elimizde ne sorular var ne de çalışabilceğimiz kaynak.
Ayrıca da soruları anadolu üniversitesi hazırlıyo,o zaman direk devlet memuru yapsınlar işe başlayanları.Kpss'den farkı olmucak nasılsa sınavınnnnn:bbo:
offf yaaa offffffffffffffffff :bbo:
magrentacımmmm üye odlum sırf bu sorular için ama sorulara hata veriyo site yaaa
offfff şansa bakkkk
valla canım full yapmana gerek yok kap bi dayı istediğin yere girersin
mesela benim olduğum ilçedeki belediyeye gir sanki diyarbakır urfada bir belediye türkçe konuşamıyorlar doğru düzgün adamlar dayısı sayesinde giriolar işe bizde kendi doğduğumuz yerde işsiz kalıyoruz düzeni bu hale sokanların her gece annelerine saygıve sevgilerimi gönderiyorum
bu arada notlar süper en son 80le kapanmış görünüo zaten kpss gibimiş soruları 80 alsam kpssye girerim bi ihtimal en azından ordan şans daha çok burda imkansız şimdiden 1250 kişi alıncak işe 150.000 kişi başvurmuş yani paraya bak 750.000tl ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?