Halkbank eleman alacak

şok yani :1shok::1shok:

şok yani :1shok::1shok:

eee naparsın cnm bu patronlar böyle.İşe alınıcak eleman bayansa sözkonusu, işe evli olup ollmadığı,seyaha edip etmediği,boyu,kilosu vb. bi ton işle alakası olmayan şeylere giriyo araya.İşyeri değil de model ajansı sanki Çok üzgünüm çoook

Kızla benim ablam da de bu işi araştırdı.Sınavı mülakatı fln geçsek bile sözleşme imzalatırken 5 yıl içinde istifa edersem 8000TL tazminat ödiycem die bişey imzalatıolarmış.5yıl ona çok uzun geldi girmicek sınava.8000TL de geçen yılmış bu yıl daha fazladır sanırsam.Tabi 5yıl bi işte garanti çalışmak da güzel de böyle bi bağlayacılık ablaama uygun gelmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle para tuzağı,bikezde çocuk eğitim kursu sonra iş buluyor devlet falan demişlerdi ama sonunda noluyor büyük çoğunluk torpille giriyor heleki şu banka işinde 50 lira için yaptıkları şey..

Evet cnm sözleşme imzalatıyolar.Bu yıl daha fazla.Tazminat ücretini biliyodum ama kafam o kadar dalgınki unuttum, tekrar sorucam net ücreti yazıcam.
Ama şöyle bişi de var cnm,bende çok araştırdım. Çalışan tanıdıklarıma da sordum,bankada çalışan gişedekileri de sordum.Şartları çok iyimiş.Çifte maaş falan olayı varmış.
Öyle gece 10 lara kadar çalışma falanda yokmuş.
Sadece aybaşlarında mı aysonlarında mı ne bi gün geç saate kadar kalıyomuşsun, o da hesaplar için mi neymiş.Sadece bir gün yani.Fazla zorluğu yok gibi görünüyo yani arkadaşlar.

Herşeye rağmen işsiz gençlerimizin umut kapısı,şansımızı denemekte yarar varsengözlerimebaksanab

canım haklısın benim bi arkdadaş gitti
nişanlıyken
adam demiş sen bi kaç aya evlenirsin
sonrada çocuğun olur
yok ben seni alamam demişkaydirigubbakcemile3
ama erkek arkadaşı olanı dahi almamaları yok artık yaaa
niyet sağlam değil lmaz:

ya kızlar bırakın Allah aşkına
5 sene mi yok artık:1shok:
5 dk sonramızı bilmiyoruz
5 seneye kim öle kim kala
futbolcular için böyle sözleşme yapıyorlar o geldi aklıma birdenkaydirigubbakcemile3

ayrıca sınav için 50 Tl de çok fazla bence
ne olacağını dahi bilmedğim bi iş için ne diye 50 lira veriyimlmaz:
halkbank zaten kıytırıktan bir banka
daha profosyonel olsa böyle bişey yapmaz:umursamaz:

kesinlikle para tuzağı,bikezde çocuk eğitim kursu sonra iş buluyor devlet falan demişlerdi ama sonunda noluyor büyük çoğunluk torpille giriyor heleki şu banka işinde 50 lira için yaptıkları şey..

Para tuzağı olduğunu inkar edicek bi kişi çıkarsa kellemi keserim.
Sınavın parasız olması lazım.Çalışanlara böyle iyi şartları verebilmek için açıyo heralde sınavları halkbank lmaz: Eee nasılsa işsiz lise mezunu ve üniversite mezunu çok, ben bi sınav açıp bunları sınava katılmaya hak verip uçuk rakamları götürürüm diyolardır.

Eğer hakkımızı yiyolarsa,allah da onları bu dünyada ve mezarlarında rahat uyutmasın inşallahhhhhhh

Ee cnm sana da çok güzel bi maaş ve 2 ayda birde çift maaş verirlerse napıcaksın.
Bundan iyisi şamda kayısı deyip paşa paşa giriceksin yani işe.
Malum kriz ortamı,bu ortamda bu şartları sunabilcek büyük firmalar dışında bi yer yok arkadaşlar.Büyük firmalara da girmemizin imkansız olduğunu düşünürsek,
bu halkbankın sınavı ( ne kadar işe alınma ihtimalimiz düşük olsa da ) bizim gibi üniversite mezunlarının umut kapısı.

Mülakata çağrılmış olman büyük bi şans songacım.Biz oralara kadar gelebilcez mi bakalım.
Hangi bankanın sınavlarına katıldın sen songacım bu arada?

canım ben bir kere anadolu banka , 2 kerede garantiye çağırıldım ama hep mülakatta eleniyorum

canım ben bir kere anadolu banka , 2 kerede garantiye çağırıldım ama hep mülakatta eleniyorum

cnm ya peki soruları nerden bulabilirim sınav için bilgin var mı?
çok aradım ama bulamadım ne yazık ki :S

bi de mülakatlarda neler soruyolar cnm?

cnm ya peki soruları nerden bulabilirim sınav için bilgin var mı?
çok aradım ama bulamadım ne yazık ki :S

bi de mülakatlarda neler soruyolar cnm?

canım ben çok araştırdım çalışıcak yerler için memurlar var ya bi site ordan buldum yalnız üye olman lazım sonra indirebiliyorsun sorularda vardı ve geçen yıl alınanların listesi kaç puanla alındıkları falan puanları göürnce vazgeçtim zaten

aaa ciddi misin cnm? üye olıyım bari bende,en azından çıkmış sorulara göz atarım.
çünkü ne sorarlar hiç fikrim yok cnm.
bu arada da puanları çok yüksek dimi :bbo:
85 puan alan birini bile mülakata çağırmamışlar çünkü.
biri de 100 sorudan 10 yanlış yapmış,onu da çağırmamışlar mülakata.
Bunlar heralde full yapmamızı istiyolar.Eğer full yapmamızı istiyolarsa da niye öss gibi sorulara çalışabilceğimiz kaynak vermiyolar bize.Hey allahım yaa.Adalet mi bu adalet mi!
Elimizde ne sorular var ne de çalışabilceğimiz kaynak.
Ayrıca da soruları anadolu üniversitesi hazırlıyo,o zaman direk devlet memuru yapsınlar işe başlayanları.Kpss'den farkı olmucak nasılsa sınavınnnnn:bbo:
offf yaaa offffffffffffffffff :bbo:

ya bu 5 sene istifa edememe işi yüzünden başvurmuyorum. niye böle bir şart koyuyorlarki sanki....

magrentacımmmm üye odlum sırf bu sorular için ama sorulara hata veriyo site yaaa
offfff şansa bakkkk

valla canım full yapmana gerek yok kap bi dayı istediğin yere girersin
mesela benim olduğum ilçedeki belediyeye gir sanki diyarbakır urfada bir belediye türkçe konuşamıyorlar doğru düzgün adamlar dayısı sayesinde giriolar işe bizde kendi doğduğumuz yerde işsiz kalıyoruz düzeni bu hale sokanların her gece annelerine saygıve sevgilerimi gönderiyorum

bu arada notlar süper en son 80le kapanmış görünüo zaten kpss gibimiş soruları 80 alsam kpssye girerim bi ihtimal en azından ordan şans daha çok burda imkansız şimdiden 1250 kişi alıncak işe 150.000 kişi başvurmuş yani paraya bak 750.000tl ohhhh

bu arada arkadaşlar part time bir iş başvurusu var düşünürseniz diye yayınlıyorum ben gizlimüşteri olarak bi siteye üyeyim ordan geldi mail sizlerle paylaşmak isterim

15 Ekim'de başlayacak 'Satış Destek Elemanı' projemiz için eleman arayışı içindeyiz.

Çalışma detayları aşağıda yer alıyor:

- Çalışma ıstanbul, Ankara, ızmir, Bursa, Adana, ızmit, Tekirdağ, Mersin, Erzurum illerinde bulunan Carrefour ve Praktiker mağazalarında gerçekleştirilecek.
- Maaş+Prim usuluyle çalışabilecek
- 15.10.2009 - 15.01.2010 tarihleri arasında devam edecek
- Çalışma kapsamında görev alacak kişi infared ısıtıcı ve satış destek konularından sorumlu olacak
- Aranan kriterler:
En az lise mezunu
20-35 yaş aralığında
Bay - Bayan
Presentable
5 aylık satış deneyimi (Zincir mağaza satış deneyimi tercih sebebidir)
- Çalışma gün ve saatleri: Salı'dan-Pazar'a, 12:00-21:00 (Pazartesi günü tatildir)

öyle cnm.torpil olayını msjların daha başında yazmıştım.torpilim olmadığı için çalışmaktan başka çarem yok.çalışıcam ama çalışıcak soru yok elimdeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Sınav için dönen paraların meblası çok çok uçuk zaten cnm,o konuya hiç değişnmiyorum.
Herkese umut kapısı oldu bu sınav.Ama bilseler ki torpili olmayanı,ya da yüksek not almazsan mülakata çağrılmıycaklarını bu kadar kişi başvurmazdı eminim.Çoğu biliçnsiz.
Gerçi bilinçli olsa da bişi değişiyo bi umut ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…