- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
bende çok düşündüm netten araştırıyorum hala parayıda yatırmadım kararsızım bankacı olmak istiyormuyum yapabilirmiyim diye düşünüyorum zaten sınav olucak birde paralı kpss gibi vericen parayı giremicen kpssye de bir kere girdim annem çok istio die bidahada girmem diye düşünüyorum o kadar paraya zahmete yazık bu da bir nevi öyle yorumları okudukça girmeyi düşünmüyorum torpil yok o kadar yüksek not almak çok zor alsak bile şans olsa zaten hala çabalıyor olmazdık
bu arada benim çalıştığım işyerinde benden önce ilan vermişler mankenlik ajansı gibi olmuş burası giren çıkan hatunlardan müdürde güzelse o görüşmüş güzel deilse görüşmemiş cvyi bıraksın gitsin demiş sonuç bi türlü eleman bulamamışlar giren çıkmış bir kaç haftada yane vitrinle iş olmuyo sadece bu işi bu duruma getirenler birazda çalışanlar diye düşünüyorum açık saçık dekolte giyenlerde olmuş başvuraya gelenlerden herşeyin bir adabı var bence abartmamak lazım o şekilde bir işe alınmayı gururuma yediremezdim açıkçası
Bayanlarımızın çoğu bunun farkında olduğu için bunu yapıyorlar zaten.Güzelliklerini kullanarak bir yerlere geliyorlar sonrada adları çıkınca anlıyorlar ne yaptıklarını.Bizler bu şekilde davranmadığımız için iş bulmakta zorlanıyoruz.Böyle iş bulmak çok kolay zaten.SÜslen aç oranı buranı git alcak yer çok zaten.Ama edepli,terbiyeli,ahlaklı,temiz,paranı zamanında veren,dürüst bir iş yeri aradığımız için bizler iş bulamıyoruz.İzmirin gazetesinde binlerce ilan var bunları görüyoruz ama kaçı düzgün sizce?Birkaçı sadece....Bu yüzden allah hepimize yardım etsin kızlar.En kısa zamanda iş bulalım.