• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkbank eleman alacak

bende çok düşündüm netten araştırıyorum hala parayıda yatırmadım kararsızım bankacı olmak istiyormuyum yapabilirmiyim diye düşünüyorum zaten sınav olucak birde paralı kpss gibi vericen parayı giremicen kpssye de bir kere girdim annem çok istio die bidahada girmem diye düşünüyorum o kadar paraya zahmete yazık bu da bir nevi öyle yorumları okudukça girmeyi düşünmüyorum torpil yok o kadar yüksek not almak çok zor alsak bile şans olsa zaten hala çabalıyor olmazdık

bu arada benim çalıştığım işyerinde benden önce ilan vermişler mankenlik ajansı gibi olmuş burası giren çıkan hatunlardan müdürde güzelse o görüşmüş güzel deilse görüşmemiş cvyi bıraksın gitsin demiş sonuç bi türlü eleman bulamamışlar giren çıkmış bir kaç haftada yane vitrinle iş olmuyo sadece bu işi bu duruma getirenler birazda çalışanlar diye düşünüyorum açık saçık dekolte giyenlerde olmuş başvuraya gelenlerden herşeyin bir adabı var bence abartmamak lazım o şekilde bir işe alınmayı gururuma yediremezdim açıkçası

Bayanlarımızın çoğu bunun farkında olduğu için bunu yapıyorlar zaten.Güzelliklerini kullanarak bir yerlere geliyorlar sonrada adları çıkınca anlıyorlar ne yaptıklarını.Bizler bu şekilde davranmadığımız için iş bulmakta zorlanıyoruz.Böyle iş bulmak çok kolay zaten.SÜslen aç oranı buranı git alcak yer çok zaten.Ama edepli,terbiyeli,ahlaklı,temiz,paranı zamanında veren,dürüst bir iş yeri aradığımız için bizler iş bulamıyoruz.İzmirin gazetesinde binlerce ilan var bunları görüyoruz ama kaçı düzgün sizce?Birkaçı sadece....Bu yüzden allah hepimize yardım etsin kızlar.En kısa zamanda iş bulalım.

Ya torpili olmayanlar napsın cnm yaaa :kızgın:
Bizim çalışmaya hakkımız yok mu yani torpilimiz yok diye Çok üzgünüm çoook
Allahım yaa türkiye'de bayan olmak çok zorrrrr!!!!!!!!!!!
Evliysen iş yok,evli değilsennn patronunun sana sarkma ihtimali var!!!!!!!!!!!!!!
Napıcaz biz yaa napıcazzzz :kızgın:

Benimde arkadaşımın ablası vardı o da öyle dedi,belli alınacak olanlar diye.[/QUOTE]

Ayyy cnm demekki bana söylenen doğru:kızgın:
O zaman niye bu kadar insanın bu sınava umut bağlamasını istiyolar yaa Çok üzgünüm çoook
Hiç tanıdığım yok torpilimde yok,gircem bakalım sınava bi umut!
Sınavdan sonra mülakata çağrılmazsamda sınav sonucumu görmek isticem.
Hele bi göstermek istemesinler nasıl kıyameti koparcam bak cnm!
Bu ne yaa parayı ve umutlarımızı sokaktan toplamıyoruz yaaa!

Bende sizler gibi düşündüm sınava girip girmeme konusunda kararsız kaldım ama banka çalışanlarınla konuştum,bazı forumlarda yapılan yorumları okudum ben böyle bir iş mi arıyorum diye sordum kendime ama okuduğum yorumlar sayesinde vazgeçtim sınava başvurmaktan.Bir bayan doğum yapmış 2 hafta sonra işe başlamış başladığı günden itibaren hep gece 2 de çıkmış,hafta sonu full çalışmış.Bebeği anneyi göremediğinden yemek yememeye,ağlayıp zırlamaya başlamış.Daha bunun gibi bir sürü örnek var....

Kısaca bayanlar banka dışardan göründüğü gibi bir meslek değil.Sabah 9 akşam 6 değil.Stresi çok.Eğer yapabilirim derseniz başvurun belki olur.(Torpil işi çok fazla işlesede.)Ama şunuda unutmayalım bizler iş aramaktan sıkıldığımız için her gördüğümüze atlıyoruz.İşe girebilmek için yapıyoruz.Ama bu bizim hayatımızın büyük bir bölümünü etkiliycek.Eğer çıkarım dersenizde tazminatı,eğitim masraflarını ödeyerek çıkıyorsunuz.Bunları ödeyemem diyorsanızda 5 yıl sözleşmeye sadık kalıp çalışıyorsunuz.

Bayanlarımızın çoğu bunun farkında olduğu için bunu yapıyorlar zaten.Güzelliklerini kullanarak bir yerlere geliyorlar sonrada adları çıkınca anlıyorlar ne yaptıklarını.Bizler bu şekilde davranmadığımız için iş bulmakta zorlanıyoruz.Böyle iş bulmak çok kolay zaten.SÜslen aç oranı buranı git alcak yer çok zaten.Ama edepli,terbiyeli,ahlaklı,temiz,paranı zamanında veren,dürüst bir iş yeri aradığımız için bizler iş bulamıyoruz.İzmirin gazetesinde binlerce ilan var bunları görüyoruz ama kaçı düzgün sizce?Birkaçı sadece....Bu yüzden allah hepimize yardım etsin kızlar.En kısa zamanda iş bulalım.

Dişiliğimizi kullanırsak patronun bizi kullanmasınında yüksek olduğunu unutmamız gerekir.Namusumuzla alınmıyorsak alınmayız işe napalım cnm.Patronların kölesi olcak değiliz ya! O bahsettiğin gazetedeki ilanların çoğu güzellik arayan edepsiz firma bozuntuları!
Gerçekten allah bizim gibilere yardım etsin cnm yaa.
Üniversite mezunuyum,yabancı dilim var,çok iyi derecede office programları ve photoshop biliyorum.Ama adam bunlarla ilgilenmiyoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seyahat edebilir miyim yok onu yapabilir miyim yok bunu yapabilir miyim!
Olaya bak! İsyan ediyorum ama boş! Çünkü iş yok yok yok.
Ya torpili olanlar ya da orasını burasını sallayanlar işe alınıyo!

Evliysen iş yok,evli değilsennn patronunun sana sarkma ihtimali var!!!!!!!!!!!!!!

Benimde arkadaşımın ablası vardı o da öyle dedi,belli alınacak olanlar diye.

O zaman niye bu kadar insanın bu sınava umut bağlamasını istiyolar yaa Çok üzgünüm çoook
Bu ne yaa parayı ve umutlarımızı sokaktan toplamıyoruz yaaa![/QUOTE]

Canım kpss ile almayan bir kurum olduğu için,sınavı kendi yapıyor.Sınav parası olarak paraları topluyor.Bu krizde bir banka için çok büyük paralar dönüyor ortada o ayrı bir konu.İstiyorsan şansını dene canım belki olur.

Bende sizler gibi düşündüm sınava girip girmeme konusunda kararsız kaldım ama banka çalışanlarınla konuştum,bazı forumlarda yapılan yorumları okudum ben böyle bir iş mi arıyorum diye sordum kendime ama okuduğum yorumlar sayesinde vazgeçtim sınava başvurmaktan.Bir bayan doğum yapmış 2 hafta sonra işe başlamış başladığı günden itibaren hep gece 2 de çıkmış,hafta sonu full çalışmış.Bebeği anneyi göremediğinden yemek yememeye,ağlayıp zırlamaya başlamış.Daha bunun gibi bir sürü örnek var....

Kısaca bayanlar banka dışardan göründüğü gibi bir meslek değil.Sabah 9 akşam 6 değil.Stresi çok.Eğer yapabilirim derseniz başvurun belki olur.(Torpil işi çok fazla işlesede.)Ama şunuda unutmayalım bizler iş aramaktan sıkıldığımız için her gördüğümüze atlıyoruz.İşe girebilmek için yapıyoruz.Ama bu bizim hayatımızın büyük bir bölümünü etkiliycek.Eğer çıkarım dersenizde tazminatı,eğitim masraflarını ödeyerek çıkıyorsunuz.Bunları ödeyemem diyorsanızda 5 yıl sözleşmeye sadık kalıp çalışıyorsunuz.

Offff offfff ne iş yapıcaz o zaman biz :bbo:
Mesleğimizi yapamıyoruz,başka iş yapamıyoruz.
Evde oturup vakit öldürcez mecburen :S
Yazık bu türkiye'nin haline.
Atatürk olsaydı bunlar olur muydu!
O dünyaya milyonda bir gelen dahi düşünür ne yapar eder bu soruna çare bulurdu.
Onun zamanında hep ileriye gitmiş vatanımız,ama bu hainler ülkeyi geriye götürmekte ısrarlı!

Atamın kemikleri sızlıyodur mezarında :1no2:

Bizim için yaptığı ilkelerin hiçbirine sahip çıkamıyoruz!

Canım kpss ile almayan bir kurum olduğu için,sınavı kendi yapıyor.Sınav parası olarak paraları topluyor.Bu krizde bir banka için çok büyük paralar dönüyor ortada o ayrı bir konu.İstiyorsan şansını dene canım belki olur.[/QUOTE]

Zaten ilk başta bakınca 50 tl küçük bi rakam gibi duruyo ama binlerce işsizin başvurduğunu düşünürsek o rakam hayali bi boyuta çıkıyo.sınava başvuru için ilk 2 gün toplam 32000 başvuru yapılmış mesela.Ne kadar işsiz,herşeye rağmen ne kadar umutlu insan var halbuki dimi.Bu kadar insanın zamanını,hayallerini,umutlarını çalmak çok büyük suç!
Bende herşeye rağmen şansımı denicem.Çok küçük bi umudum bile olmamasına rağmen ama bakalım kısmet

Dişiliğimizi kullanırsak patronun bizi kullanmasınında yüksek olduğunu unutmamız gerekir.Namusumuzla alınmıyorsak alınmayız işe napalım cnm.Patronların kölesi olcak değiliz ya! O bahsettiğin gazetedeki ilanların çoğu güzellik arayan edepsiz firma bozuntuları!
Üniversite mezunuyum,yabancı dilim var,çok iyi derecede office programları ve photoshop biliyorum.Ama adam bunlarla ilgilenmiyoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bütün gün gazetelere bakmaktan,iş bulma kurumuna bakmaktan,iş bulma sitelerine bakmaktan gözlerim yoruluyor ama iş çok düzgün iş yok.Sonrada etrafımızdaki kişiler diyor ki senin çalışmaya.....yok.Hiçbir işi beğenmiyorsun.Düzgün bir iş bulda çalışalım o zaman demi???Evlencem diyorum börekçide,tezgehtarlık yapamam diyorum.Yaparım ama hiç iş bulamazsam diyorum hemen lafta hazır.Sen çalışmak istemiyorsun.Zaten her bulduğumuz işe atlama sebebimizde bunlar kızlar.Düzgün bir iş bulmak istiyorum artık.Üniversite mezunuyum dediğin gibi,işletmenlik var,tıbbi sekretrlik kusuna gittik,.....Bir sürü şey ama iş yokkkkkkkkkkkkkk.

Onun zamanında hep ileriye gitmiş vatanımız,ama bu hainler ülkeyi geriye götürmekte ısrarlı!

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım ATAM OLSAYDI BUNLARIN HİÇBİRİ OLMZADI.Biz dışarı bağımlı bir ülke olmazdık.Bu kadar bilinen şeyleride yaşamazdık.turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

izmirde zaten iş imkanları kısıtlı ne yaparsan yap olmayınca olmuyor illa bir tanıdık şart malesef

Benimde arkadaşımın ablası vardı o da öyle dedi,belli alınacak olanlar diye.

Bu ne yaa parayı ve umutlarımızı sokaktan toplamıyoruz yaaa![/QUOTE]
senin için hayırlısı olur inşallah sınav canım bende puanımı falan görürüm olmadı kpssye girerim sonra diye düşündüm bilmiyorum hala düşünüyorum 50 tl giremiyeceğim bir iş için verilmeye değermi bir sürü olumsuz yorum okudum allah herkesin yardımcısı olsun işimiz zor

çok kötü bir durummuş canım ben onu okumadım dışardan öyle görünmüyor banka evet imkanları daha iyi diyoruz ama olmayabilio işte
offf canım ya dilin olduğu halde de mi bulamıyorsun şuan evdeysen halk eğitim merkezinin kurslarına git bence ne kadar kursa gitsen o kadar ii ama önemli olan tecrübe edinmek ama onuda izmirde yapamıyoruz malesef egeliihracatçıların sitesine gir arada canım hatta cv bırak yabancı dilin olduğu için ithalat-ihracat yapan firmalardan çağırılabilirsin her zaman bilgi aramıyorlar çünkü

ben muhasebe okudum lisede 2 yıllık ithalat ihracat sonra açıköğretimden işletmeyi bitirdim sonuç mu sekreter olarak çalışıyorum 1 yıl iş aradıktan sonra ne iş olsa yaparım modunda ilk karşıma çıkan bu oldu 2005 aralık sonundan beri hemde başka bir iş bulup çıkmak nasip olmadı sekreterim ama her işi yapıyorum bankalara gidiyorum vergi dairesine ticaret odasına bağkura sskya başka bişi olursa oraya bazen müdürün özel işlerine tahsilata ofisteki saçma gereksiz işler şirket fuara katılınca oraya daha sayamadığım bir çok şey var işimi soran oldumu cevaplayamıyorum ne dicemki

Bütün gün gazetelere bakmaktan,iş bulma kurumuna bakmaktan,iş bulma sitelerine bakmaktan gözlerim yoruluyor ama iş çok düzgün iş yok.Sonrada etrafımızdaki kişiler diyor ki senin çalışmaya.....yok.Hiçbir işi beğenmiyorsun.Düzgün bir iş bulda çalışalım o zaman demi???Evlencem diyorum börekçide,tezgehtarlık yapamam diyorum.Yaparım ama hiç iş bulamazsam diyorum hemen lafta hazır.Sen çalışmak istemiyorsun.Zaten her bulduğumuz işe atlama sebebimizde bunlar kızlar.Düzgün bir iş bulmak istiyorum artık.Üniversite mezunuyum dediğin gibi,işletmenlik var,tıbbi sekretrlik kusuna gittik,.....Bir sürü şey ama iş yokkkkkkkkkkkkkk.

Aynen bende bütün gün iş arıyorum ama malesef ki yok.
Düzgün iş var da biz beğenmemezlik yapıyoruz sanki olaya bak!:kızgın::kızgın:

Mildacım sende benim gibi iş arama yolunda çok şey görmüş,geçirmişsin sanırım.Ben anlatsam yaşadıklarımı yuhhh dersin artık o kadarda değil.Ama bu konuda ben çok doluyum.Hani şöyle bir medya torpili işlese en baş koltuğa ben geçer otururum yaşadıklarımı anlatmak için.Ama i-pek de girdi bir hastane sınavına bende giridm o şayit oldu mu bilmiyorum.Röportaj için gelen bayana diyoruz ki doktorlar ve hastane çalışanları önceden tanıdıklarına soruları dağıtmış ve onları yukarı almışlarİçeriye sırayla alınacak dendi bizler burda bekliyoruz ama daha 1 kişi bile burdan alınmadı yukardakiler ne zaman çıktı oraya..Bunuda haberde işleyin diye onu işleyemeyiz çünkü bize somut şeyler lazım o zaman kurumla mahkemelik oluruz diyorlar.ONlar kendine göre haklı,fakat bu türkiyenin gerçeği.......Torpil torpil.

Cnm dilim çok iyi,office programlarını çok iyi kullanıyorum,Photoshop'da da çok bilgiliyim.
Ama iş yok.Üniversite mezunuyum bu vasıflara sahibim ama iş yok:S
Bu ara egeliihracatçıların sitesi içinde teşekkür ederim cnm.Oraya da bi cv bırakıyım kısmetimin nerden geliceğin belli olmaz :uhm:

ben muhasebe okudum lisede 2 yıllık ithalat ihracat sonra açıköğretimden işletmeyi bitirdim sonuç mu sekreter olarak çalışıyorum 1 yıl iş aradıktan sonra ne iş olsa yaparım modunda ilk karşıma çıkan bu oldu 2005 aralık sonundan beri hemde başka bir iş bulup çıkmak nasip olmadı sekreterim ama her işi yapıyorum bankalara gidiyorum vergi dairesine ticaret odasına bağkura sskya başka bişi olursa oraya bazen müdürün özel işlerine tahsilata ofisteki saçma gereksiz işler şirket fuara katılınca oraya daha sayamadığım bir çok şey var işimi soran oldumu cevaplayamıyorum ne dicemki[/QUOTE]

Seni kullanıyolar resmen! Bu ne yaaaa! Sekreterliğin vasıfları arasında değil sana yaptırdığı bu işler ama burası türkiye! Haksızlıkların ve adaletsizliğin olduğu bir ülke.
Keşke ATATÜRK hayatta olsaydı ya da keşke onun zamanında yaşasaydım yaaturkbayragi
İnsanı ülkesinden nefret ettiriyolar

izmirde zaten iş imkanları kısıtlı ne yaparsan yap olmayınca olmuyor illa bir tanıdık şart malesef

senin için hayırlısı olur inşallah sınav canım bende puanımı falan görürüm olmadı kpssye girerim sonra diye düşündüm bilmiyorum hala düşünüyorum 50 tl giremiyeceğim bir iş için verilmeye değermi bir sürü olumsuz yorum okudum allah herkesin yardımcısı olsun işimiz zor

çok kötü bir durummuş canım ben onu okumadım dışardan öyle görünmüyor banka evet imkanları daha iyi diyoruz ama olmayabilio işte

offf canım ya dilin olduğu halde de mi bulamıyorsun şuan evdeysen halk eğitim merkezinin kurslarına git bence ne kadar kursa gitsen o kadar ii ama önemli olan tecrübe edinmek ama onuda izmirde yapamıyoruz malesef egeliihracatçıların sitesine gir arada canım hatta cv bırak yabancı dilin olduğu için ithalat-ihracat yapan firmalardan çağırılabilirsin her zaman bilgi aramıyorlar çünkü

ben muhasebe okudum lisede 2 yıllık ithalat ihracat sonra açıköğretimden işletmeyi bitirdim sonuç mu sekreter olarak çalışıyorum 1 yıl iş aradıktan sonra ne iş olsa yaparım modunda ilk karşıma çıkan bu oldu 2005 aralık sonundan beri hemde başka bir iş bulup çıkmak nasip olmadı sekreterim ama her işi yapıyorum bankalara gidiyorum vergi dairesine ticaret odasına bağkura sskya başka bişi olursa oraya bazen müdürün özel işlerine tahsilata ofisteki saçma gereksiz işler şirket fuara katılınca oraya daha sayamadığım bir çok şey var işimi soran oldumu cevaplayamıyorum ne dicemki[/QUOTE]

Canım benim en yakın dostumda 2 yıllık muhasebe okudu geldi 2 sene kadar iş aradı.Bulamadı.Sonra güvenlik olmak için kursa gitti.Çoooook zor bir anında havaalanında bir şirkette iyi bir yerde işe başladı.Herkes diyorki niye güvenlik,yapcak bişeyi yoktu çünkü.Sende bu şekilde iş bulmuşsun,boşver gerisini.Evde oturupta iş aramak insanı daha çok yıpratıyor buna emin ol.İş yerin seni köle gibi kullansada evden iş aramak daha zor.Bişey yapcaksın,dışarı çıkcaksın baba bana para demek çooook zor bişey.Bu yüzden iyi yada kötü yine bir işin var.

Mildacım sende benim gibi iş arama yolunda çok şey görmüş,geçirmişsin sanırım.Ben anlatsam yaşadıklarımı yuhhh dersin artık o kadarda değil.Ama bu konuda ben çok doluyum.Hani şöyle bir medya torpili işlese en baş koltuğa ben geçer otururum yaşadıklarımı anlatmak için.Ama i-pek de girdi bir hastane sınavına bende giridm o şayit oldu mu bilmiyorum.Röportaj için gelen bayana diyoruz ki doktorlar ve hastane çalışanları önceden tanıdıklarına soruları dağıtmış ve onları yukarı almışlarİçeriye sırayla alınacak dendi bizler burda bekliyoruz ama daha 1 kişi bile burdan alınmadı yukardakiler ne zaman çıktı oraya..Bunuda haberde işleyin diye onu işleyemeyiz çünkü bize somut şeyler lazım o zaman kurumla mahkemelik oluruz diyorlar.ONlar kendine göre haklı,fakat bu türkiyenin gerçeği.......Torpil torpil.

Yuh yaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cidden bu kadarına da pesssssssss!!!!!!!!!!!!!!
Ne cesaret yaaaa nasıl yapabilir bunu.
Hacı hoca biri değilim ama kul hakkı yemek çok günah,ve orda resmen kul hakkı yemiş onlar! Kul hakkı yiyenlerin mezarlarında kemikleri sızlasın!

Canım benim en yakın dostumda 2 yıllık muhasebe okudu geldi 2 sene kadar iş aradı.Bulamadı.Sonra güvenlik olmak için kursa gitti.Çoooook zor bir anında havaalanında bir şirkette iyi bir yerde işe başladı.Herkes diyorki niye güvenlik,yapcak bişeyi yoktu çünkü.Sende bu şekilde iş bulmuşsun,boşver gerisini.Evde oturupta iş aramak insanı daha çok yıpratıyor buna emin ol.İş yerin seni köle gibi kullansada evden iş aramak daha zor.Bişey yapcaksın,dışarı çıkcaksın baba bana para demek çooook zor bişey.Bu yüzden iyi yada kötü yine bir işin var.[/QUOTE]

Haklısın cnm gerçekten sözlerine katılıyorum:(

Canım benim en yakın dostumda 2 yıllık muhasebe okudu geldi 2 sene kadar iş aradı.Bulamadı.Sonra güvenlik olmak için kursa gitti.Çoooook zor bir anında havaalanında bir şirkette iyi bir yerde işe başladı.Herkes diyorki niye güvenlik,yapcak bişeyi yoktu çünkü.Sende bu şekilde iş bulmuşsun,boşver gerisini.Evde oturupta iş aramak insanı daha çok yıpratıyor buna emin ol.İş yerin seni köle gibi kullansada evden iş aramak daha zor.Bişey yapcaksın,dışarı çıkcaksın baba bana para demek çooook zor bişey.Bu yüzden iyi yada kötü yine bir işin var.

valla canım 1 yıl iş arayıp mahvolduktan sonra napalım iş iştir diye başladık en azından işim var deyip sabrettim hala da sabrediyorum zam yapılır en az zam bana bişeyde hata olur bana kızılır herşeye allaha şükür dioz ama genede olmuyo ne yapsak olmuyor okusan dert okumasan dert şükrediyorum gene ama sinir hastası olucam yakında

Bi işte de torpil olmasın yaaa Çok üzgünüm çoook
Belediyeye girerken torpil,bankaya girerken torpil,oraya girerken torpil,buraya girerken torpil.
Hakkımızla giremicek miyiz yani bi yere! Benim gibi torpili olmayanlar napıcak yaa!
Bu duruma keşke bişey yapabilsek ama malesef ki yapamıyoruz hanımlar :çok üzgünüm:

ya dayı ya zengin koca kafamçokkarıştı

torpilin dönmediği yer yok... ah bir de dayımız olsa öğretmenlikten,bankacılığa... her işi yapabilirsiniz

acilen dayı bulalım olsun bitsin
:delphin:
Aynen cnm.Mesela bi ilanı arıyorum.Adam bana diyo ki : Boyun kaç,kilon kaç?
Bende "pardon yanlış mı aradım orası ajans mı,ben iş ilanı için aramıştım " diyorum.
Adam da yoo ajans değil diyo pişkinlikle.Kriterlerimiz var diyo.Salak insan küçücük bi yerin var ne kriterin olcak ama seviyesiz ve sapık patronların çoğu! Allah böylelerine denk getirmesin.Yeni Asır'dan iş ilanına giden arkadaşlarıma da aynı tarz da muhabbetler olmuş.Büyük yerler olmadığı sürece gitmemek lazım görüşmeler ipekçim :S çok tehlikeli yaa:S mazallah başımıza bişi gelebilir :S

Bi de bi gün bi yeri aradım.Adam diyo ki evli misiniz,hayır dedim.Nişanlı mısınız dedi.
Evli olup olmadığımı sordunuz ok da nişanlı olup olmadığımın ne önemi va biraz özele girmiyo mu bu dedim.
Evli,nişanlı veya erkek arkadaşı olan birini çalıştırmıyolarmış!!!!!!!!!!!!!!!! Olaya bak.Bunlar hayvan hayvannn!!!

alkisalkisalkis

Back