arkadaşlar morallerim alt üst yaa.
cuma günü yıllardır başvuru yaptığım bir yer var yılmadan ama her ne kadar torpili olanları aldıklarını bildiğim halde.neyse oraya 2 yıl boyunca 30 başvurum olmuştur abartısız.
neyse 3 gün önce yani cuma günü bir telefon geliyor işte o bekleyipte giremediğim yerden aslında çok matta bir yer değil ama vardiyalı olması ve elektronik olmasından çok istedim işte biz bilmemne firmasından arıyoruz iş başvurunuz kabul edildi pazartesi sizinle tekrardan insankaynaklarımız irtibata geçicek telefonlarınız açık olsun dedi santralden bayan allahım deli oldum ama nasıl seviyorum anlatamam artık yeni asıra bakmaktan adamların tacizlerinden kurtuluyorum diye neyse pazartesi sabahtan akşama kadar telefonun yanında oturdum telefon bana ben telefona bakıyor ama o şekilde beklenen tel gelmedi herelde salı yani bugün gelir dedim dayanamadım baktım saat 3 e geliyor ben aradım firmayı işte dedim böyle böyle dediniz dediği laf şuu
ayy işte ipek hanım kusura bakmayın süreç durdu ne süreci dedim ya iş alım sürecimiz durdu kusura bakmayın diyor allahım delirmemek içten değil ya siz bana alındınız ama nasıl zor durumda bıraktınız ne kadar ümitlendirdiniz dedim kusura bakma dedim size dedi suratıma telefonu kapadı.
allah varya böyle kişiliksiz vicdansız insanları bildiği gibi yapsın inanın hala öfkem geçmedi nasıl canım sıkılıyor yaa
((