Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar
Halkbank eleman alımı için sınav açtı.Sınav için en son 15 Ekim e kadar bankaya sınav harcının yatırılması gerekiyor.Ayrıca Lise mezunları da sınava girebilecekler.Ayrıntılı bilgiyi Halkbank' ın sitesinde duyurular bölümünde bulabilirsiniz...a.s
sınav için para mı yatırılıyor arkadaşlar birde nerden başvuru yapılıyor acill cevap
merhaba bende halkbankın sınavına girsemmi girmesemmi diye düşünüyorum ama torpil olayı olabilceğini çok okudum sonuçta kpss sonucuna bakmıyorlar deli para kaznıyorlar ve torpille alıcaklar hala düşünüyorum bir umut girsemmmi die herşey iyi bir iş için ama torpilsiz artık hiçbiryere giremiosun malesef okumanın faydasını görmedim daha bilseydim liseden sonra çalışmaya başlardım en azından tecrübem olurdu okulu sonrada hallederdik ama nerden bileblirdim ki
bu arada mildacım çok zor gerçekten adamlar tipe göre karar verio cvde resme bu yüzden karşıyım resme göre değerlendirme yapıyorlar allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun ben okul bittikten sonra 1 yıl evde oturdum iş aradım bulamayınca ne iş olsa yaparım derken sekreter olarak işe başladım 3,5 yılı geçti hala ii bir iş bulup çıkamdım diplomalı amele arıyor herkes
Cnm bu sınav formalitedenmiş diye duydum halkbankasında çalışan tanıdıklarımdan.100 kişi alıncaksa 95'i torpilli olcakmış,diğerleri de gerçekten sınavda çok yüksek not alanlar.
Ama tabi bi umut bende yatırdım paramı cnm :çok üzgünüm:
Şansımızı denicez,kaybettiğimiz 50 milyon olsun diyorum ama her sınava 50 tl versek para yetiştiremeyiz ki bu sınavlara
Sanki öss'ye giriyoruz da paralı sınav yapılıyo.Bikaç sınav için çağrılmıştım iş başvurusu yaptığım yerlere,hiçbiri de paralı değildi.Ama işte amaçları binlerce işsiz insandan para alıp sömürmek.Eğer kendi ceplerine indiyolarsa o paraları haram zıkkım olsun o yatırdığım 50 tl
Cnm gerçekten öyle.Manken mi arıyolar mesleğini hakkıyla yapıcak birini mi arıyolar anlamadım hiç !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah gerçekten tüm bayanların yardımcısı olsunn
internette başvurduktan sonra haber gelirse mi ücreti yatırıyoruz ümit dünyası ya fırsatçılar kol gezerken ortalıkta çaresiz insanlara oluyor ne oluyorsa.[/QUOTE
Hayır canım ilk başta parayı yatırıyorsun peşin peşin ondan sonra 1 gün sonra internetteki başvuru yeri açılıyor.
Ben bu durumdan son derece rahatsız olan biri olarak dediklerine sonuna kadar destek veriyorum canım.Dün yine iş başvurusu yamapaya gittim adam bana ne dedi biliyor musun torpilin var mı?????Bi işte de torpil olmasın yaaa Çok üzgünüm çoook
Belediyeye girerken torpil,bankaya girerken torpil,oraya girerken torpil,buraya girerken torpil.
Hakkımızla giremicek miyiz yani bi yere! Benim gibi torpili olmayanlar napıcak yaa!
Bu duruma keşke bişey yapabilsek ama malesef ki yapamıyoruz hanımlar :çok üzgünüm:
Tanıdık bulmakta zor.öyle mildacım ya ne olcak bu gençlerin durumu ufak ilanlara gittiğinde de adamlar oluyor bir apartman binasında tanımadığın adamlarla olmuyor tanıdık olcak illa ki kötü gözle bakılmıcak off
Benimde başıma gelmişti bu bahsettiğin olayın aynısı.Nişanlıyım dedim almadılar işe beni.İyi ki almadılar arkadışımın bi tanıdığı girdi oraya sonra kıza sarkmış adam....Niyet baştan belli yani...Bi de bi gün bi yeri aradım.Adam diyo ki evli misiniz,hayır dedim.Nişanlı mısınız dedi.
Evli olup olmadığımı sordunuz ok da nişanlı olup olmadığımın ne önemi va biraz özele girmiyo mu bu dedim.
Evli,nişanlı veya erkek arkadaşı olan birini çalıştırmıyolarmış!!!!!!!!!!!!!!!! Olaya bak.Bunlar hayvan hayvannn!!!
Evet canım o kadar işsiz var ki bu yüzden işverenlerde bunu kullanıyor,bunun başka bi açıklaması yok yani....lmaz:Ben evlenicem ama doğru dürüst bi iş bulamadığım için evlenemiyorummmm.merhaba bende halkbankın sınavına girsemmi girmesemmi diye düşünüyorum ama torpil olayı olabilceğini çok okudum sonuçta kpss sonucuna bakmıyorlar deli para kaznıyorlar ve torpille alıcaklar hala düşünüyorum bir umut girsemmmi die herşey iyi bir iş için ama torpilsiz artık hiçbiryere giremiosun malesef okumanın faydasını görmedim daha bilseydim liseden sonra çalışmaya başlardım en azından tecrübem olurdu okulu sonrada hallederdik ama nerden bileblirdim ki
bu arada mildacım çok zor gerçekten adamlar tipe göre karar verio cvde resme bu yüzden karşıyım resme göre değerlendirme yapıyorlar allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun ben okul bittikten sonra 1 yıl evde oturdum iş aradım bulamayınca ne iş olsa yaparım derken sekreter olarak işe başladım 3,5 yılı geçti hala ii bir iş bulup çıkamdım diplomalı amele arıyor herkes
Cnm bu sınav formalitedenmiş diye duydum halkbankasında çalışan tanıdıklarımdan.100 kişi alıncaksa 95'i torpilli olcakmış,diğerleri de gerçekten sınavda çok yüksek not alanlar.
Ama tabi bi umut bende yatırdım paramı cnm :çok üzgünüm:
Şansımızı denicez,kaybettiğimiz 50 milyon olsun diyorum ama her sınava 50 tl versek para yetiştiremeyiz ki bu sınavlara
Sanki öss'ye giriyoruz da paralı sınav yapılıyo.Bikaç sınav için çağrılmıştım iş başvurusu yaptığım yerlere,hiçbiri de paralı değildi.Ama işte amaçları binlerce işsiz insandan para alıp sömürmek.Eğer kendi ceplerine indiyolarsa o paraları haram zıkkım olsun o yatırdığım 50 tl
Cnm gerçekten öyle.Manken mi arıyolar mesleğini hakkıyla yapıcak birini mi arıyolar anlamadım hiç !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah gerçekten tüm bayanların yardımcısı olsunn
Benimde arkadaşımın ablası vardı o da öyle dedi,belli alınacak olanlar diye.