• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkbank eleman alacak

moondance

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2006
318
2
116
Yalova
Merhaba bayanlar
Halkbank eleman alımı için sınav açtı.Sınav için en son 15 Ekim e kadar bankaya sınav harcının yatırılması gerekiyor.Ayrıca Lise mezunları da sınava girebilecekler.Ayrıntılı bilgiyi Halkbank' ın sitesinde duyurular bölümünde bulabilirsiniz...a.s

Merhaba bayanlar
Halkbank eleman alımı için sınav açtı.Sınav için en son 15 Ekim e kadar bankaya sınav harcının yatırılması gerekiyor.Ayrıca Lise mezunları da sınava girebilecekler.Ayrıntılı bilgiyi Halkbank' ın sitesinde duyurular bölümünde bulabilirsiniz...a.s

Cnmm çok araştırdım o sınav için.Halkbank'ta çalışan bi tanıdığımdan öğrendim, bu sınav formalitedenmiş.Boşuna paranı harcama dedi.Torpilliler varmış direk onları alcaklarmış işe.Ama tabi umut kesilmez ben yine de yatırdım paramı :çok üzgünüm:
Umarım dediği gibi torpillileri almazlar sadece :kızgın:
Ayrıca bikaç forumda okudum barajı geçeni mülakata çağırıyoruz diyolar.100 sorudan 9 yanlışım çıktı ama nedense mülakata çağrılmadım gibi yorumlar okudum :kızgın:
İnşallah böyle birşey olmaz ve bunlar söylentiden ibaret olur :çok üzgünüm:

Sınava giricek herkese de başarılar dilerim ayrıca

sınav için para mı yatırılıyor arkadaşlar birde nerden başvuru yapılıyor acill cevap

bunlar adam soyuyorlar ya allah bilir hep torpili olanları ve az sayıda kişi alıcaklar.

sınav için para mı yatırılıyor arkadaşlar birde nerden başvuru yapılıyor acill cevap

50 lirayı cebe koyuyorsun canım.Ondan sonra bi halk bankasına gidiyorsun nüfusunla.Sonra 1 gün sonra halk bankasının sitesinden sınav başvurunu yapıyorsun.Ondan sonra yaptığın başvurunun çıktısını alıyorsun.Onu,dekontunu,nüfus fotokopisini bi zarfa koyup internet sitesinde verilen eskişehirli adrese iadeli tahahütlü olarak gönderiyorsun bacum...Allah kolaylık versin.Adam sömürmekten başka bişye değil.Bende gircektim vazgeçtim.

internette başvurduktan sonra haber gelirse mi ücreti yatırıyoruz ümit dünyası ya fırsatçılar kol gezerken ortalıkta çaresiz insanlara oluyor ne oluyorsa.

Bi işte de torpil olmasın yaaa Çok üzgünüm çoook
Belediyeye girerken torpil,bankaya girerken torpil,oraya girerken torpil,buraya girerken torpil.
Hakkımızla giremicek miyiz yani bi yere! Benim gibi torpili olmayanlar napıcak yaa!
Bu duruma keşke bişey yapabilsek ama malesef ki yapamıyoruz hanımlar :çok üzgünüm:

Öyle bir ülkedeki yaşıyoruz ki okusak da iş yap torpilimiz yoksa, okumayana da iş yok.
Ancak doktor,hemşire vb bi mesleğimiz olucak ki ancak öyle torpilsiz girebiliriz :çok üzgünüm:
Torpil varsa işin var,yoksa işin yok ! :oklava:

öyle mildacım ya ne olcak bu gençlerin durumu ufak ilanlara gittiğinde de adamlar oluyor bir apartman binasında tanımadığın adamlarla olmuyor tanıdık olcak illa ki kötü gözle bakılmıcak off

Aynen cnm.Mesela bi ilanı arıyorum.Adam bana diyo ki : Boyun kaç,kilon kaç?
Bende "pardon yanlış mı aradım orası ajans mı,ben iş ilanı için aramıştım " diyorum.
Adam da yoo ajans değil diyo pişkinlikle.Kriterlerimiz var diyo.Salak insan küçücük bi yerin var ne kriterin olcak ama seviyesiz ve sapık patronların çoğu! Allah böylelerine denk getirmesin.Yeni Asır'dan iş ilanına giden arkadaşlarıma da aynı tarz da muhabbetler olmuş.Büyük yerler olmadığı sürece gitmemek lazım görüşmeler ipekçim :S çok tehlikeli yaa:S mazallah başımıza bişi gelebilir :S

Bi de bi gün bi yeri aradım.Adam diyo ki evli misiniz,hayır dedim.Nişanlı mısınız dedi.
Evli olup olmadığımı sordunuz ok da nişanlı olup olmadığımın ne önemi va biraz özele girmiyo mu bu dedim.
Evli,nişanlı veya erkek arkadaşı olan birini çalıştırmıyolarmış!!!!!!!!!!!!!!!! Olaya bak.Bunlar hayvan hayvannn!!!

merhaba bende halkbankın sınavına girsemmi girmesemmi diye düşünüyorum ama torpil olayı olabilceğini çok okudum sonuçta kpss sonucuna bakmıyorlar deli para kaznıyorlar ve torpille alıcaklar hala düşünüyorum bir umut girsemmmi die herşey iyi bir iş için ama torpilsiz artık hiçbiryere giremiosun malesef okumanın faydasını görmedim daha bilseydim liseden sonra çalışmaya başlardım en azından tecrübem olurdu okulu sonrada hallederdik ama nerden bileblirdim ki
bu arada mildacım çok zor gerçekten adamlar tipe göre karar verio cvde resme bu yüzden karşıyım resme göre değerlendirme yapıyorlar allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun ben okul bittikten sonra 1 yıl evde oturdum iş aradım bulamayınca ne iş olsa yaparım derken sekreter olarak işe başladım 3,5 yılı geçti hala ii bir iş bulup çıkamdım diplomalı amele arıyor herkes

merhaba bende halkbankın sınavına girsemmi girmesemmi diye düşünüyorum ama torpil olayı olabilceğini çok okudum sonuçta kpss sonucuna bakmıyorlar deli para kaznıyorlar ve torpille alıcaklar hala düşünüyorum bir umut girsemmmi die herşey iyi bir iş için ama torpilsiz artık hiçbiryere giremiosun malesef okumanın faydasını görmedim daha bilseydim liseden sonra çalışmaya başlardım en azından tecrübem olurdu okulu sonrada hallederdik ama nerden bileblirdim ki
bu arada mildacım çok zor gerçekten adamlar tipe göre karar verio cvde resme bu yüzden karşıyım resme göre değerlendirme yapıyorlar allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun ben okul bittikten sonra 1 yıl evde oturdum iş aradım bulamayınca ne iş olsa yaparım derken sekreter olarak işe başladım 3,5 yılı geçti hala ii bir iş bulup çıkamdım diplomalı amele arıyor herkes

Cnm bu sınav formalitedenmiş diye duydum halkbankasında çalışan tanıdıklarımdan.100 kişi alıncaksa 95'i torpilli olcakmış,diğerleri de gerçekten sınavda çok yüksek not alanlar.
Ama tabi bi umut bende yatırdım paramı cnm :çok üzgünüm:
Şansımızı denicez,kaybettiğimiz 50 milyon olsun diyorum ama her sınava 50 tl versek para yetiştiremeyiz ki bu sınavlara:kızgın:
Sanki öss'ye giriyoruz da paralı sınav yapılıyo.Bikaç sınav için çağrılmıştım iş başvurusu yaptığım yerlere,hiçbiri de paralı değildi.Ama işte amaçları binlerce işsiz insandan para alıp sömürmek.Eğer kendi ceplerine indiyolarsa o paraları haram zıkkım olsun o yatırdığım 50 tl :kızgın:
Cnm gerçekten öyle.Manken mi arıyolar mesleğini hakkıyla yapıcak birini mi arıyolar anlamadım hiç !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Allah gerçekten tüm bayanların yardımcısı olsunn

Cnm bu sınav formalitedenmiş diye duydum halkbankasında çalışan tanıdıklarımdan.100 kişi alıncaksa 95'i torpilli olcakmış,diğerleri de gerçekten sınavda çok yüksek not alanlar.
Şansımızı denicez,kaybettiğimiz 50 milyon olsun diyorum ama her sınava 50 tl versek para yetiştiremeyiz ki bu sınavlara:kızgın:
Sanki öss'ye giriyoruz da paralı sınav yapılıyo.Bikaç sınav için çağrılmıştım iş başvurusu yaptığım yerlere,hiçbiri de paralı değildi.Ama işte amaçları binlerce işsiz insandan para alıp sömürmek.Eğer kendi ceplerine indiyolarsa o paraları haram zıkkım olsun o yatırdığım 50 tl :kızgın:
Cnm gerçekten öyle.Manken mi arıyolar mesleğini hakkıyla yapıcak birini mi arıyolar anlamadım hiç !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

bende çok düşündüm netten araştırıyorum hala parayıda yatırmadım kararsızım bankacı olmak istiyormuyum yapabilirmiyim diye düşünüyorum zaten sınav olucak birde paralı kpss gibi vericen parayı giremicen kpssye de bir kere girdim annem çok istio die bidahada girmem diye düşünüyorum o kadar paraya zahmete yazık bu da bir nevi öyle yorumları okudukça girmeyi düşünmüyorum torpil yok o kadar yüksek not almak çok zor alsak bile şans olsa zaten hala çabalıyor olmazdık

bu arada benim çalıştığım işyerinde benden önce ilan vermişler mankenlik ajansı gibi olmuş burası giren çıkan hatunlardan müdürde güzelse o görüşmüş güzel deilse görüşmemiş cvyi bıraksın gitsin demiş sonuç bi türlü eleman bulamamışlar giren çıkmış bir kaç haftada yane vitrinle iş olmuyo sadece bu işi bu duruma getirenler birazda çalışanlar diye düşünüyorum açık saçık dekolte giyenlerde olmuş başvuraya gelenlerden herşeyin bir adabı var bence abartmamak lazım o şekilde bir işe alınmayı gururuma yediremezdim açıkçası

internette başvurduktan sonra haber gelirse mi ücreti yatırıyoruz ümit dünyası ya fırsatçılar kol gezerken ortalıkta çaresiz insanlara oluyor ne oluyorsa.[/QUOTE
Hayır canım ilk başta parayı yatırıyorsun peşin peşin ondan sonra 1 gün sonra internetteki başvuru yeri açılıyor.
Bi işte de torpil olmasın yaaa Çok üzgünüm çoook
Belediyeye girerken torpil,bankaya girerken torpil,oraya girerken torpil,buraya girerken torpil.
Hakkımızla giremicek miyiz yani bi yere! Benim gibi torpili olmayanlar napıcak yaa!
Bu duruma keşke bişey yapabilsek ama malesef ki yapamıyoruz hanımlar :çok üzgünüm:
Ben bu durumdan son derece rahatsız olan biri olarak dediklerine sonuna kadar destek veriyorum canım.Dün yine iş başvurusu yamapaya gittim adam bana ne dedi biliyor musun torpilin var mı?????
öyle mildacım ya ne olcak bu gençlerin durumu ufak ilanlara gittiğinde de adamlar oluyor bir apartman binasında tanımadığın adamlarla olmuyor tanıdık olcak illa ki kötü gözle bakılmıcak off
Tanıdık bulmakta zor.
Bi de bi gün bi yeri aradım.Adam diyo ki evli misiniz,hayır dedim.Nişanlı mısınız dedi.
Evli olup olmadığımı sordunuz ok da nişanlı olup olmadığımın ne önemi va biraz özele girmiyo mu bu dedim.
Evli,nişanlı veya erkek arkadaşı olan birini çalıştırmıyolarmış!!!!!!!!!!!!!!!! Olaya bak.Bunlar hayvan hayvannn!!!
Benimde başıma gelmişti bu bahsettiğin olayın aynısı.Nişanlıyım dedim almadılar işe beni.İyi ki almadılar arkadışımın bi tanıdığı girdi oraya sonra kıza sarkmış adam....Niyet baştan belli yani...
Evet canım o kadar işsiz var ki bu yüzden işverenlerde bunu kullanıyor,bunun başka bi açıklaması yok yani....:olmaz:Ben evlenicem ama doğru dürüst bi iş bulamadığım için evlenemiyorummmm.

Benimde arkadaşımın ablası vardı o da öyle dedi,belli alınacak olanlar diye.

Back