Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

Bu ne demek anlamadım? "kendi inançları uğruna mı"? Allahın emri diye düşünüp "emrediyorlar" mı?

Ben müslümanım, benim inancıma ya da düşünceme göre de bir insanın gözüne kadar kara çarşaf giymesi yanlış..Ama bu bana, eline bir şeyler tutuşturarak onun tercihine saygısızlık etme hakkını vermiyor..Banane istersen gözlerini de kapasın..

Yemin ederim xs falan olsam yokkini giyerim, öyle bir irite ediyor beni bu tarz dayatmalar.

Kime ne yahu? Bu ne saygısızlık? "kapanın"..Kime ne kime?

Kuranı kerimde her emir önce "ERKEĞE" inmiştir..

Önce erkekler o açık, iğrenç zihniyetlerini kapayıp bi düzene soksunlar..

Yazdıkça geriliyorum işte.
millete gıcık olupta yokkinide giymem..açıkçası..
bizim dinimiz güzel,hocaya kızp oruç bozmak mı öyle bir söz vardı sanırım öyle yapacak halimiz yok yani..

bak sen Müslüman olmadığın için istemiyorsun tamam
ama bu ülkenin insanısın,senin müslüman olmadığını nasıl anlasın
alnında yazmıyorki,gelip uyarıyor
bu dinimizin emirlerinden birdir uyarmak
kadının sokağa çıkma meslesini anlattım
topuk haram deniyor bilmiyorum,ben terlik giyiyorum
pantolon derken kadının erkeğe,erkeğin kadına benzememesi lazım
aslında bunlar herkes tarafından bilinen şeyler
pantolon bolsa hatları belli etmiyorsa neden giyilmesin
ay niye bana soruyon,hocamıyım ben :)
sordum cevabımıda aldım. iyide oldu:27:

millete gıcık olupta yokkinide giymem..açıkçası..
bizim dinimiz güzel,hocaya kızp oruç bozmak mı öyle bir söz vardı sanırım öyle yapacak halimiz yok yani..

Size giyin diyen mi oldu arkadaşım :9:

Benimkisi lafın gelişi..Denize çıplak girecek halimiz yok.

ebedi,iyide ben istemiyorum uyarılmayı.
bir kadının sokağa çıkmasını yasaklamayıda hoş görmüyorum. mizik dinlemesini istememeyi terlik giymemesini. sahi sen benden daha iyi bilirsin. ayakların görünmesi günahmı. yada müzik dinlemek yada sokağa kadının çıkmas,ıpantalon giymesi,.
gerçekten merak ediyorum bunlar varmı.

olaylara pek karışmak istemedim ama dayanamadım...ilk başta uyarılmak istemiyorum diyorsunuz...alt kısımda ise
ayakların görünmesi günahmı. yada müzik dinlemek yada sokağa kadının çıkmas,ıpantalon giymesi,.
gerçekten merak ediyorum bunlar varmı .....diyorsunuz..bunda bi tezatlık yokmu ....ayrıca kk bayanlar hiç güzel ortak bir nokta buluşamazmı...özelilkle bu konuda..kapalı- acık daha erkeklere fırsat vermeden siz yapıyorsunuz bunu burda ..acı

Vay be sırf münafıklara tebliğ etmek uğruna sakallı cüppeli amcalar dedeler,mayolu bikinili kadınların olduğu plaja gidiyor; üstelik burunlarının dibine girip böyle gezmeyin,kapanın cık cık olmaz ki diyorlar.kadının açık olması günah,bu amcaların yaptığı sevap.bu cemaatin kadın kolları çalışmıyor herhalde.haa onların evden çıkması yasaktı değil mi pardon.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak sen Müslüman olmadığın için istemiyorsun tamam
ama bu ülkenin insanısın,senin müslüman olmadığını nasıl anlasın
alnında yazmıyorki,gelip uyarıyor
bu dinimizin emirlerinden birdir uyarmak
kadının sokağa çıkma meslesini anlattım
topuk haram deniyor bilmiyorum,ben terlik giyiyorum
pantolon derken kadının erkeğe,erkeğin kadına benzememesi lazım
aslında bunlar herkes tarafından bilinen şeyler
pantolon bolsa hatları belli etmiyorsa neden giyilmesin
ay niye bana soruyon,hocamıyım ben :)

Neden cevap vermekte aciz kalacağınız şeyleri cevaplıyorsunuz o zaman? O amca gibi uyardın mı, uyardın.. Gerisini salla gitsin. Ne sen onun inancını anlarsın ne de o senin inancını anlar. Aksi halde dine saygısızlık başlar burada.
Ayrıca medcezir
İlk ayetler erkeklere inenmemiştir bize Cemalnur felsefesi yapmayın..
Yok erkekler kendini toplasın sonra biz toplarız ne ya? Size diyorum ki adam elinde grup sex kartvizitiyle milleti çağırıyor, adam tezgah açmış sex partisine genç kızları çağırıyor. bunlar varsa bu hayli hayli olmak zorunda. Nedense kimse benim cevaplarımı görmüyor..
Çarşaflılardan hazmetmiyorsunuz ama profil resminizde olan kişinin eşi de çarşaflıydı, hatırlatırım.. Selametle...

Ben insanlarin boyle bir konuda uyarilmalarini anlamiyorum.
Hangi hakla baska birine gidip sen bunu sunu yapamazsin diyorlar.
Bizi uyarin gibi bir talepleri oldugunu dusunmuyorum.
Hem bu brosurde yazilanlarin dogru oldugu ne malum.
Merak eden kur'an I acik okur bilgi sahibi olur zaten.

bende gördüm böyle hava alanında kışın, altında siyah ten çorap mini etek, başı türbanlı, bi kaç kişi çaktırmada fotosunu çekiyordu cep telefonuyla

yanlış anlaşılma olmasının bunu tüm kapalılara kesinlikle mal etmiyorum, ama böyle garip kapalı arkadaşlarda var yani

daha geçen gün eşimle yürüyüş yaparkende gördük, altında deri parlak tayt gibi bişey, daracık badi, kocaman bir topuk, başı türbanlı ama türbanıda abartılı kabarık bağlamış

neden bu kadar detay hatırlıyorum derseniz, normal açıklardan daha çok dikkat çekiyorlar, toto boğumu görünecek kadar kısa şort giyenler dikkatimi çekmiyormu onlarda çekiyor. Çünkü burası yazlık bir şehir değil

Son düzenleme:
olaylara pek karışmak istemedim ama dayanamadım...ilk başta uyarılmak istemiyorum diyorsunuz...alt kısımda ise
ayakların görünmesi günahmı. yada müzik dinlemek yada sokağa kadının çıkmas,ıpantalon giymesi,.
gerçekten merak ediyorum bunlar varmı .....diyorsunuz..bunda bi tezatlık yokmu ....ayrıca kk bayanlar hiç güzel ortak bir nokta buluşamazmı...özelilkle bu konuda..kapalı- acık daha erkeklere fırsat vermeden siz yapıyorsunuz bunu burda ..acı
merak etmek yasakmı. gerçekten ettim ve sordum.. çünkü bana göre bunlar dinde yoktu. acaba yanılıyormuyum diye sordum.
ha ayrıca evet uyarılmak istemiyorum. bunda fikrim sabit.

Son düzenleme:
medcezir senmiydin:27:artık alıntı yaparken bakmıyorum motora bağladım:9:her koyun kendi bacağından asılır dimi..

Kesinlikle :)

Valla sinirlerim bozuluyor şu konularda..

Kafamız kapalı değil diye altta alttan sokuşturulan o bakış açısını biliyoruz. Kimse anlatmasın yani.

yani,ne demek istedin anlamadım
bunları gerçek kapalımı sanıyorsunuz
bu tipleride hiç görmedim :)
bunlar nerede yaşar

"Moda diye kapanan görmedim" demişsiniz ya, aklıma bu fotoğraf geldi, ekleyim istedim. :)

Tebliğ böyle yapılmaz..Bu yapılan tebliğ değil saygısızlık.

Tebliğ bu devirde belki böyle yapılmaz, evet.
Saygısızlık mıdır? Sizin açınızdan baktığım zaman, evet.
Benim açımdan? Ben o kişiyi anlayabiliyorum.

Ne demek istedim?

Şöyle anlatmaya çalışayım "amacı saygısızlık yapmak değil" ama muhatap tarafından bu bir saygısızlık. Uygun bir örnek olacak mı bilmiyorum ama Türklerde ve bazı ülkelerde insanlarla karşılaşınca yanağından öpmek sevgi, görüşmekten dolayı memnuniyet ifadesi iken, bazı ülkelerde saygısızlık ifadesi, iğrenç bir davranış olabilir. Gördüğü bir İngilizi yanağından öpen bir Türk saygısızlık mı etmek istemiştir? Hayır. Ama bu İngilize iğrenç gelmiş midir? Evet. Onun gibi birşey... Uygun bir örnek oldu mu bilmiyorum.
Artık aynı ülkeyi paylaşsak da dillerimiz gittikçe farklılaşıyor...

Neden cevap vermekte aciz kalacağınız şeyleri cevaplıyorsunuz o zaman? O amca gibi uyardın mı, uyardın.. Gerisini salla gitsin. Ne sen onun inancını anlarsın ne de o senin inancını anlar. Aksi halde dine saygısızlık başlar burada.
Ayrıca medcezir
İlk ayetler erkeklere inenmemiştir bize Cemalnur felsefesi yapmayın..
Yok erkekler kendini toplasın sonra biz toplarız ne ya? Size diyorum ki adam elinde grup sex kartvizitiyle milleti çağırıyor, adam tezgah açmış sex partisine genç kızları çağırıyor. bunlar varsa bu hayli hayli olmak zorunda. Nedense kimse benim cevaplarımı görmüyor..
Çarşaflılardan hazmetmiyorsunuz ama profil resminizde olan kişinin eşi de çarşaflıydı, hatırlatırım.. Selametle...

cevap verirken neden aciz kalalılmki :)
sadece yanlış bişey söylemekten çekinirim,ALLAH'A sığınırım
bizler uyarmak zorundayız,oky bana bi soru sormuş,bildiğim kadarıyla cevapladım
bilmediğimide es geçtim,soru sorunca sana cevap vermemmi diyim,ne diyim?
evet anlamayanlar çıkacaktır,bu beni bağlamazki,benim ahiret yaşantıma zara gelmez
o yüzden içim rahat,soranada bildiğim kadar cevap verebilirim
baktım anlamıyor,orda bırakırım,duracağım yeri bilirim...

cevap verirken neden aciz kalalılmki :)
sadece yanlış bişey söylemekten çekinirim,ALLAH'A sığınırım
bizler uyarmak zorundayız,oky bana bi soru sormuş,bildiğim kadarıyla cevapladım
bilmediğimide es geçtim,soru sorunca sana cevap vermemmi diyim,ne diyim?
evet anlamayanlar çıkacaktır,bu beni bağlamazki,benim ahiret yaşantıma zara gelmez
o yüzden içim rahat,soranada bildiğim kadar cevap verebilirim
baktım anlamıyor,orda bırakırım,duracağım yeri bilirim...
yok sen doğru olanı yaptın. neden soruma cevap verilmesinki.

Son düzenleme:
Back