terlikle gezmekten maksat ayağını yabancı erkeklerin görmemesidir. hadislerin kaynağını bulur getiririm önünüze , inanmıyacağınızı bile bile. savunduğumuz birebir dediklerini yaptığımız anlamına değil yaptığını desteklediğimiz anlama geliyor. çok da doğru olduklarını kabul ediyorum. günümüzde tecavüzün artmasının başlıca sebebi kadınların vücudunu teşhir etmesidir. düğünlerde giyilen kıyafetlere bi göz atın kadın erkek aynı mekan olmasıda başka bi etkisi.
çok merak ediyorum nerede yaşıyorsunuz.23 senedir kapalıyım ve bir çok şehirde iş nedeniyle yaşadım,hiç bir ters tepki almadım.hatta daha saygı gördüm:26:
Ankara ,Dikmen ....
malesef özelikle laf çarpmalırını çok yaşıyorum . hatta birinde pardüsemle parkta yürüyüş yaparken bir baba ve kızından git ak parti parkında yürü diye laf aldımgüldügüme bakmayın kaç gün etkisinden kurtulamamıştım . ak parti yada chp parkımı var . yada her kapalı ak partilimi yada vs vs . ben bunu anlayamıyorum işte :26:insanların ne görüşte olursa olsun neden birbirine saygısı YOK ????
ayetleri hadisler açıklar canım. hadisleride sünnetler destekler.
terlikle gezmekten maksat ayağını yabancı erkeklerin görmemesidir. hadislerin kaynağını bulur getiririm önünüze , inanmıyacağınızı bile bile. savunduğumuz birebir dediklerini yaptığımız anlamına değil yaptığını desteklediğimiz anlama geliyor. çok da doğru olduklarını kabul ediyorum. günümüzde tecavüzün artmasının başlıca sebebi kadınların vücudunu teşhir etmesidir. düğünlerde giyilen kıyafetlere bi göz atın kadın erkek aynı mekan olmasıda başka bi etkisi.
sizin görüşünüz öyledir ne diyim .mesajımdada dediğim gibi şahsınızı degildi yazım . bu linklerde hep böyle söylemler .genelde hep saldırı
ben bir partiye oy verdi diyede kimsenin akli melekerindende şüphe etmem . sanırım düşünce farkımız bu
böylesini hayal etmedim,arkadaşla bizim demek istediğimiz kapalılık moda hadı kapanalım gibisindendi
ben bunlara inanmıyorum ya,internette karalamak için bazı çirkin videolar var
Hayır efendim, İncil'e, Tevrat'a gerek var. Onları bilsinler ki İslamın harikalığını öğrensinler... Misyonerler neler yapıyor biliyor musunuz? Kiliseye tek başıma gitmeye korkuyorum, papaz büyüsüyle nasıl hakimiyetleri altına aldıklarına inanamazsınız bki bizzat tanıdıklar var. Bunlar oluyorken masum bir iki broşürü böylesine eleştirmek hatta inadına hiçbir şey giymem diyecek raddeye getirmek bana saçma ve boş geliyor.
Büyü yapılmasını nasıl yorumluyoruz hanımlar? Bunlar Türkiye'de oluyor, hadi ayaklanıp Taksim'e inelim madem broşüre bu kadar kıyamet koptu büyüyle istemsiz olarak insanları köleleştirmek gibi vahim elem bir şey için heralde ayaklanmamız gerek
Bu erkek ler sadece iki meme görünce mi tahrik oluyor sanki ! Gülüş , konuşma , ses tonu kimi zaman bir bakis bahaneleri çok yani !! İstersen tepeden tirnaga kapansin herkes ne tecavüz biter ne taciz bundan emin olun !
o zaman herbişeye dikkat etmek lazım.. amcanın yazdıklarına geldiniz...
ilk defa bir konuda hem fikir olduk. bunu kaydedeyim bir yere. :)Hayir efendim her bir şeye biz değil erkekler dikkat edecek... Yani kendilerine hakim olmayi öğrenecekler... Oldu her şeye dikkat edeceksek yarin uygun bir saksiya diksinler bizi :)) zaten erkekler bir dikkat etsin kendilerine emin olun gerisi gelir yani kadınlarda dikkat eder ama önce erkek dikkat etmeli dediğim gibi tepeden tirnaga kapan istersen, erkek kendine hakim olmazsa varligin bile bir neden olur onlar için...
Burada oynanan oyunun farkındamısınız? Amca dediğiniz istihbarat servisi izmariti neden bu sene bunu yaptı da geçen sene yapmadı? Uzayda mıydı? Sınırımızın dibine Kürdistan kuruluyor ve sizlerin dikkatlerini başka noktalara çekiyorlar
Aslında aramızdaki fark sizin sadece anlamak istediğiniz kadarını anlamanız.
Yukarıyı tekrar okuyun lütfen,bir partiye oy verdi diye demiyorum,sırf taciz edenlere siniirlenip oy veriyorsa diyorum
Saldırı nerde onuda gösterirseniz sevinirim.
İslamda yasak olan şeylerden bahsettim ben,kimseye saldırmadım,kul hakkı ve hırsızlığın açık olmaktan daha büyük günah olduğunu biliyorsunuzdur muhakkak,ben söyleyince niye rahatsızlık duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?