Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

Tebliğ, dini bilmeyen insanlara yapılır.. dini bilip, uygulamak istemeyen insanlara yapılan şey tebliğ değil baskıdır.. iyiliği emredip, kötülükten men etmeye çalışmak da bu şekilde yapılmaz, kaldı ki yine dini bilip ona göre yaşayan/yaşamayan insanlar için bu da tercihtir.. kaldı ki broşürde yazılanlar kime göre neye göre doğrudur? tartışılır..

Meryem bana kırılmadın değilmi farkındalıkları yüksek takdir ettiğim birisin canım kusura bakma olurmu:49:

Meryem bana kırılmadın değilmi farkındalıkları yüksek takdir ettiğim birisin canım kusura bakma olurmu:49:
Yok canım asla kırılmadım görüşün ne olursa olsun sen benim arkadaşımsın ki olumsuz birşey söylemedin , söylediğklerini de gayet yumuşak bi dille söyluyorsun:54:

Yok canım asla kırılmadım görüşün ne olursa olsun sen benim arkadaşımsın ki olumsuz birşey söylemedin , söylediğklerini de gayet yumuşak bi dille söyluyorsun:54:

insanlık hali bak kusura bakma tekrar seni seviyorum canım..:29:

insanlık hali bak kusura bakma tekrar seni seviyorum canım..:29:

Hayır canım bana karşı rahat ol düşüncelerini istediğin gibi söyle ki zaten sen çok iyi huylu sakin birisin
Kusur deme beni mahcup ettin gerçekten ben de bir yanlış yaptıysam senden ve diğer arkadaşlardan da özür dilerim
Ben de seni çook sevviyorum:30:

Hayır canım bana karşı rahat ol düşüncelerini istediğin gibi söyle ki zaten sen çok iyi huylu sakin birisin
Kusur deme beni mahcup ettin gerçekten ben de bir yanlış yaptıysam senden ve diğer arkadaşlardan da özür dilerim
Ben de seni çook sevviyorum:30:

Meryem gerçekten farklı görüşte olmamıza rağmen şu sakin oluşun çok hoşuma gidiyor umarım yazdığım bir şeyde seni rencide etmemişimdir.

Oradaki insanlar Kawahiva kabilesinde yaşamıyor. Medeniyetten bilgiden uzak değiller.
Ve pek tabii farklı bir inanca sahip de olabilirler.
Tebliğ için balta girmemiş ormanlara gidebilirler. Zira şu zamanda herkes tüm dinlerden haberdardır.

Ama bunların derdi dini tebliğ etmek falan değil. Ego tatmini yapmak... baskı yapmak..
Sözü edilen cemaatten bir kadın (eski görümcem) bana "yanacaksıııııınnn" diye çemkirmişti zamanında.
"ben yanarsam sen de ısınırsın" demiştim... Ne diyeyim. Kendilerini o kadar üstün görüyorlar ki cennetten arsa satılıyor sanırım bunlara...

Meryem gerçekten farklı görüşte olmamıza rağmen şu sakin oluşun çok hoşuma gidiyor umarım yazdığım bir şeyde seni rencide etmemişimdir.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ama gerçekten mahcup ettiniz
Görüşler sadece tartışmalarda önemli o da uslubunca olduğu sürece
onun dışında hepinizi gerçekten çok seviyorum
tabi sanal ortamda ne derece olabiliyorsa :):)

Sİz söyluyorsunuz diye değil,samimi söyluyorum ben de cy, sen ve birçok arkadaşın buradaki uslubunu beğeniyorum

Oradaki insanlar Kawahiva kabilesinde yaşamıyor. Medeniyetten bilgiden uzak değiller.
Tebliğ için balta girmemiş ormanlara gidebilirler. Zira şu zamanda herkes tüm dinlerden haberdardır.

Ama bunların derdi dini tebliğ etmek falan değil. Ego tatmini yapmak... baskı yapmak..
Sözü edilen cemaatten bir kadın (eski görümcem) bana "yanacaksıııııınnn" diye çemkirmişti zamanında.
"ben yanarsam sen de ısınırsın" demiştim... Ne diyeyim. Kendilerini o kadar üstün görüyorlar ki cennetten arsa satılıyor sanırım bunlara...

amanın, iyi ki ex olmuş desene:52:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ama gerçekten mahcup ettiniz
Görüşler sadece tartışmalarda önemli o da uslubunca olduğu sürece
onun dışında hepinizi gerçekten çok seviyorum
tabi sanal ortamda ne derece olabiliyorsa :):)

Sİz söyluyorsunuz diye değil,samimi söyluyorum ben de cy, sen ve birçok arkadaşın buradaki uslubunu beğeniyorum

Öyleyse sevindim canım gerçekten din konusunda kimseyi incitmek istemem :) Bi an yanlış bir şey mi söyledim diye korktum,saygım var yanlış anlaşılmak istemem :)

O zihniyet Allahçılık oynamaya bayılır zaten...Herkesin ahireti onlardan sorulur..Amel defterlerini onlar kapatır falan..
Allaha hiç iş bırakmazlar -tövbe haşa-...

Bu arada meryemd, başka bir konuyla alakalı saygı duy-a-madığım bir kaç düşüncen olsa da üslubunu hiç bir zaman bozmamanı ben de takdir ediyorum..
O yüzden gereksiz tartışmalara girme mümkünse..

O zihniyet Allahçılık oynamaya bayılır zaten...Herkesin ahireti onlardan sorulur..Amel defterlerini onlar kapatır falan..
Allaha hiç iş bırakmazlar -tövbe haşa-...

Bu arada meryemd, başka bir konuyla alakalı saygı duy-a-madığım bir kaç düşüncen olsa da üslubunu hiç bir zaman bozmamanı ben de takdir ediyorum..
O yüzden gereksiz tartışmalara girme mümkünse..

Bazen buradaki konuşamalrımdan ben de pişman oluyorum ama zamanla ölçüyü ayarlayacağım inşallah
Sana da çok teşekkür ederim med özellikle yanlış anlaşılmadan dolayı aramızda geçen bir konuşmadan sonra seni daha iyi anladım sen de çok iyi niyetli birisin benim gözumde

Bazen buradaki konuşamalrımdan ben de pişman oluyorum ama zamanla ölçüyü ayarlayacağım inşallah
Sana da çok teşekkür ederim med özellikle yanlış anlaşılmadan dolayı aramızda geçen bir konuşmadan sonra seni daha iyi anladım sen de çok iyi niyetli birisin benim gözumde

Bilmukabele :16:

Sakalına tükürdüğüm cumhuriyet öncesi bunlardan daha çok vardı halende var soyları kurumadı gitti
dinle alakası yok kadına öl git demek istiyor ne yapsa günah , defol git pakistana be adam

İslam mantığına uygun mudur bilmem, belki Darülharp mantığıyla yaklaşıyordur amca ancak şu var ki bu kadar büyütülecek, haber meselesi yapılacak bir konu değil bana göre. Özel kurum ve kişiler ne isterse ona inanabilir, inançlarını kitlelere yaymak, kitleleri inançları doğrultusunda bilgilendirmek üzerine bir misyon da edinebilirler. İnançlarını kitlelere zorla benimsetmeye çalışmadıkları ve devlet bu topa girmediği sürece bir problem yok. Misyonerlik tüm Dünyada var olan birşey, şeriat filan gelmez iki broşür yüzünden.

şeriat geliyor derken:26:
şimdi önce milleti uyarıp sonra öldüreceklermi yoksa:53:

Bu arada kimi,yazdıkları nedeniyle eksilediysem sırf karşılığı vermek için alakasız eksi basıyor :9:

Back