Bunu bilerek mi yapıyorsun Weiss.
Açık konuşayım Siyaset hariç her konuda taviz verebiliyorsun. Buna din bile dahil.
Ilk olarak meryemd;
Müslümansin, inaniyorsun ama benim hakkimdaki zanlarini bana gercekmis gibi sunuyorsun!
Öncelikle zandan bir sakin.
Ben burada pekcok zanla itham edildim ama dinini bilen birinden ilk defa kendi zanni ile itham ediliyorum.
ISte ben islamiyeti böyle tanimiyorum.
Ben islamiyetin güzelligine asigim ve o kusursuz olan islamiyetin hurafelerden arinmasi icin ne gerekiyorsa yaparim.Taviz vermek o yazimin neresinde var!
Yazi su;
"ISlamiyette teblig etmek diye birsey vardir. Müslümanlar inanip iman ettikten sonra islami teblig ile emrolunmustur.
Ama plajda ciplak insanlarin icine girip, örtüyü teblig etmek ne demek ya? Islamiyeti taniyan, inanan ama hayatini nefsinin emrettigi sekilde yasayan yada yine islamiyeti taniyan ama inanmayan insanlari üstelikte ciplak olduklari bir ortamda teblig etmek ne?"
Bu sözlerin neresi islam dininden taviz vermekmis.
Sabahtan beri birbirinizi yiyorsunuz!
Iki tarafta icindekini aacikca ortaya koymuyor.
Kimi basörtüsüne yada islama olan karsitligini, hirsini bu konu vasitasi ile aliyor.
Kimide, bir islam karsitinin kendisine ayni seyi yapmasi durumda asla sessiz kalmayacagi halde, bu konuda "hosgörüde hosgörü" diyor.
Bu kafa ile asla birbirine saygisi olmayacak insanlarin.
Kimi Fatihte yasayan halka demedigini birakmamis, kimi "örümcek kafali, yobaz" diye saydirmista saydirmis.
Sanki kendisi bu haberden cok farkli gibi.
Kimi kendi carsafina laf edilmesine kizarken baskasinin plajda ciplak halde teblig edilmesini hoskarsilamis.
Yazik aslinda hepiniz aynisiniz kusura bakmayin. ( belki 3-5 istisna vardir)
Insanlari oldugu gibi kabul etmeyi ögrenin artik!
Dünya yanliz sizin gibi düsünenler icin varolmadi.
Benim inancimda ise;
Kalpler yanliz Allah in elindedir, Kalpleri evirip ceviren Allah tir.
Benim görevim Islam diye bir dinin varligini bilmeyen insanlara duyurmak, ayrica Islamin varligindan haberi olan ama tanimayan insanlara, onlarinda rizasi ile anlatmaktir.
Yoksa plajda ciplak yatan insana gidip örtün demek islam anlayisinda yoktur zira o ortam zaten islamiyete terstir!
Simdi beni karistirmadan yeyin birbirinizi zira bircogunun kendinden baska yasam tarzina saygisi yok gibi!