Halk eğitim merkezi dikiş kursu

adyobatikolay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
236
0
Halk eğitim merkezlerinde dikiş kursuna giden arkadaşlar var mı? varsa bu kurslar ne kadar sürüyor ve gerçekten kıyafet dikebilecek seviyeye gelinebiliyor mu? ben dikiş dikmeyi çok istiyorum makinem de var ama kursa gitmeden dikmeyi becerebilir miyim bilmiyorum...

şansınız varsa iyi bir hocaya denk gelirseniz etekle başlayıp palto ile bitirebilecek seviyeye gelirsiniz.okullarla bir başlayıp bitiyor halk eğitimler

Ben gıttım canım okullarla beraber acılıp beraber kapanmıstı oncesınde makına kullanmayı hıc bılmıyodum kurs sayesınde ogrendım eger yetenegınde varsa ve uzerıne gıdersen cok guzel seyler yapabılırsın

Benım gıttıgımde kalıp cıkarmayı bıle gosterıyolardı becerı varsa tek basınıza harıkalar yaratabılırsınız:KK34:

Ben gıttım canım okullarla beraber acılıp beraber kapanmıstı oncesınde makına kullanmayı hıc bılmıyodum kurs sayesınde ogrendım eger yetenegınde varsa ve uzerıne gıdersen cok guzel seyler yapabılırsın

ben ön kayıt yaptırdım senenin 12 ayı açılabilirmiş kişi sayısının dolması bekleniyor benim dikiş makinem var anneme aldırmıştım ama bildiğim söylenemez işte basit şeyler yapabiliyorum ve aslında kıyafet tasarlamayı çok seviyorum çizim vs. bir de dikebilmek güzel olurdu...

bende kayıt yaptırdım 14 şubat ta başlıcaakmış.okullar kapanıncada biticek heralde haziran gibi.o zamana kadar ne kadar öğrenilir bilmiyorum ama makine kullanmayı öğrensem yeter kendi kendimede geliştirebilirim belki.

bende kayıt yaptırdım 14 şubat ta başlıcaakmış.okullar kapanıncada biticek heralde haziran gibi.o zamana kadar ne kadar öğrenilir bilmiyorum ama makine kullanmayı öğrensem yeter kendi kendimede geliştirebilirim belki.

hımm ne güzel acaba halk eğitime mi ismek e mi kayıt yaptırdınız?

Ben 2001 de falandı sanırım halk eğitim kursuna gittim. Hocamız bize kalıp çıkartmak dahil herşeyi gösterdi. Kolay kolay beğenmeyen de bir hocaydı ki şuan giyilebilir şeyler dikmemi o mükemmelliyetçi haline borçluyum. Hocaya bağlı tabi..

ben gidiyorum çokda faydasını gördüm hocaızda çok iyi sağolsun 5 aydır gidiyorum devamde edecegim sene sonuna kadar

Hangi semtteki kurslara devam ediyorsunuz?
Hafta sonu olan var mı? Ben baktığımda hepsi hafta içi saatlerde olduğu için malesef gidememiştim.

X