Halk başkanlığa ‘hayır’ dedi

dört bakan nasıl yargılanmadı,baklava çalan çocuklar bile yargılanırken
Onları unutmuş adalet canım
Tabi adalet denen şey varsa türkiyemde aaa sen bilmiyon mu baklava kolay mı açılıyor crypticiğim yapma sen bari etme

sinirmii yavru ne siniri bişiy anlamadın herhal ben ak partiye oyumu verdim evet ama ben hdp nin meclise girmesini isteyenlerdenimm.. haa sakın demee şimdide istemişsindir eminim diye.... buradaki herkes bilir hdpyi mecliste görmek istiyorum bakalım neler yapıcaklar diyee..

milliyetçi olmaya özendiler kısmına pek katılasım gelmiyor.. bir zamanlar mhpde beş okçu olmuştu hemde yakın zamanda unutmayalımm.

Akepe en yuksek oyu almis, neye seviniyormusuz :) size bahcelinin sozuyle cevap vereyim : bu sonun baslangici...
Bi de hdp baraji gecti diye seviniyorum. Tililili diye zilgit cekerek uzaklasiyorum.
uzaklaşma yavru bende sevindim hdp mecliste olmalıydı bakalım neler üretecekler..

anlamıyorum benim gördüklerimi bu arkadaşlar neden göremiyorlar başkanlığın ayak sesleri bunlarrr..

Anlatır mısın rica etsem Akp bile başkanlık sistemi rafa kalktı derken siz başkanlığın ayak sesleri olduğunu neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Bir sizden bir de Yiğit Bulut'tan duydum bu lafı ama henüz şöyle oluyor diye açıklayanı göremedim :)

Arkadaş koalisyonun tek başına iktidardan farklı olduğunu, olayın birinin diğerini ne kadar dinleyeceğine değil oylamaya haliyle milletvekili sayılarına bakacağını, Akp'nin tek başına çoğunluğu sağlayamadığını kabul edemiyor okypete. Hala başkanlık sisteminin ayak seslerini de nasıl duyduğunu yazacak, bekliyorum bakalım :)

Ülkenin nasıl bir kaosa sürüklendiğini ve daha neler olabileceğini gören kesim elbette zil çalıyor..Ne sandıydınız?

Devletin üniter yapısını bozmaya çalışan biriyle karşı karşıyaydık..Bu ülke için bu nasıl bir tehlike acaba sizin bunu aklınız alıyor mu?

Türkiye için daha doğrusu malum şahıs için başkanlık sistemi, yani ideolojisini ve yolunu göz önüne alırsak, iran modeli bir otokrasi demek...

Bu gerçekleşirse ya da gerçekleşseydi ben o zaman görürüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…