Onları unutmuş adalet canımdört bakan nasıl yargılanmadı,baklava çalan çocuklar bile yargılanırken
Onları unutmuş adalet canım
Tabi adalet denen şey varsa türkiyemde aaa sen bilmiyon mu baklava kolay mı açılıyor crypticiğim yapma sen bari etme
Kız bizim Gülay neden banlandı yine ya
özele yazacağımKız bizim Gülay neden banlandı yine ya
Taamözele yazacağım
sinirmii yavru ne siniri bişiy anlamadın herhal ben ak partiye oyumu verdim evet ama ben hdp nin meclise girmesini isteyenlerdenimm.. haa sakın demee şimdide istemişsindir eminim diye.... buradaki herkes bilir hdpyi mecliste görmek istiyorum bakalım neler yapıcaklar diyee..Neden sevinmeyelim? Desteklemediğimiz parti oylarını sert bir şekilde düşürdü, başkanlığa giderken tek başına iktidarı kaybetti. Akp yine iktidar olabilir ama eskisi kadar "ben ne dersem o olur!" tavrında olamayacak çünkü artık o çoğunluğa ve güce sahip değil. Uzlaşmacı olmak ve kendisi gibi olmayanları da dinlemek zorunda kalacak. Başkanlığı da istemiyorduk o da rafa kalktı. Ben şu tabloda sevinmememiz gereken bir şey göremedim.
Öte yandan Akp yine iktidar olacak madem neden siz bu kadar üzülüyorsunuz ve agresifsiniz? Birincilik önemliyse birincisiniz işte neden bu sinir?
milliyetçi olmaya özendiler kısmına pek katılasım gelmiyor.. bir zamanlar mhpde beş okçu olmuştu hemde yakın zamanda unutmayalımm.MHP akp ile olur ama yapılan yolsuzlukların hesabı sorulmak şartı ile ve o 4 bakanın yargılanması şartı ile olur diyorum hdp mi asla olmazlar asla Allah bize şehide kelle dedirtmesin hem nereden duyuyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri anlamıyorum tamam sizde aynısını demişsiniz dediğim gibi akp MHP olursa hesap sormak için olur aklar milliyetçi olmaya özendiler seçim öncesi ama....
sonuç akp gene iktidar sence oyları az olan mhpyi ne kadar dinler akp.. sence...???sonuç ne kakao. tek başına iktidar olmadıktan sonra oyu fazla olsa ne yazarki.
uzaklaşma yavru bende sevindim hdp mecliste olmalıydı bakalım neler üretecekler..Akepe en yuksek oyu almis, neye seviniyormusuz :) size bahcelinin sozuyle cevap vereyim : bu sonun baslangici...
Bi de hdp baraji gecti diye seviniyorum. Tililili diye zilgit cekerek uzaklasiyorum.
anlamıyorum benim gördüklerimi bu arkadaşlar neden göremiyorlar başkanlığın ayak sesleri bunlarrr..Hayır bence tam tersine Başkanlığın ayak sesleri...(at fav a bekle)
Bekleyip göreceğiz
Hayır bence tam tersine Başkanlığın ayak sesleri...(at fav a bekle)
Bekleyip göreceğiz
anlamıyorum benim gördüklerimi bu arkadaşlar neden göremiyorlar başkanlığın ayak sesleri bunlarrr..
iktidarmısonuç akp gene iktidar sence oyları az olan mhpyi ne kadar dinler akp.. sence...???
iktidarmı
ne kadar şaşkınsınız ayol.. ak tek başına iktidar olamadı diye ne kadar seviniyorsunuz hani yazmayayım diyorum ama ..şu sevincinize neka şaşırıyorumm.. yahu birinci parti ve mhp ile ortaklık olacak hdp ve chp gene kenarda köşede.. haaa ortaklık olmadı erken seçim mhp ..hdp ile ortak olurmu hiç aklınız alıyormuu