Halk başkanlığa ‘hayır’ dedi

anlamıyorum benim gördüklerimi bu arkadaşlar neden göremiyorlar başkanlığın ayak sesleri bunlarrr..
başkanlık sistemi bitti,sadece tek şartla olur,demirtaşın isteklerini rte kabul ederse,bu kadar taviz veririmi rte

sonuç akp gene iktidar sence oyları az olan mhpyi ne kadar dinler akp.. sence...???

Evet, dinlemez. Biz de ondan bahsediyoruz işte senelerdir. Akp'nin milli irade sözleri sadece lafta, milli iradeden kastı tüm millet değil, sadece kendi seçmeni. Bunu hepimiz zaten biliyoruz da bir Akp seçmeninden bunun itirafını duymak ayrı bir eğlenceli(!) oldu.

biz baskanimizi istiyoruz başkan RECEP TAYYİP ERDOGAN... bi gun gelexek burada bunuda kutlayacagiz.hic merak etmeyiniz.yavv seviyom su adami yaa nasil bir irade nasil bir dik durus asillik adamda hepsi toplanmis.seviyoruz biz bu adami..ortalik lutfen karismasin kimsede msjimi alintilamasin.cok mu bunlarda benim yorumum.kimse saldirmasin sevmiyoz nefret ediyoz diyenler varken kimse buna ses cikarmasin emi

biz baskanimizi istiyoruz başkan RECEP TAYYİP ERDOGAN... bi gun gelexek burada bunuda kutlayacagiz.hic merak etmeyiniz.yavv seviyom su adami yaa nasil bir irade nasil bir dik durus asillik adamda hepsi toplanmis.seviyoruz biz bu adami..ortalik lutfen karismasin kimsede msjimi alintilamasin.cok mu bunlarda benim yorumum.kimse saldirmasin sevmiyoz nefret ediyoz diyenler varken kimse buna ses cikarmasin emi

Tamam..

Kim korkuttu seni bu kadar yav? Tamam sakin ol. :KK70:

He bebisim tamam az otede sevin ama golge etme.

zaten başkan olucam dediği için bu haldeyiz:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

azıcık bizede fikrimizi sorsaydı rte bu gün hala tek iktidar olurdu,

Bunun adı iktidar sevicilik. Çok şükür hiçbir zaman iktidarı sevmedim :)

bu kadar sevinmeniz anlamsiz, yine akp birinci parti yine cumhurbaskani Erdoğan...baskan olmasi biraz zorlasti ama olmiycak diye birsey yok.

Bu ülkenin çoğunluğu dün başkanlık sistemini istemediğini sandıkta beyan etti. Akp iktidarını rte başbakanlığını isteyen bu millet hayır başkanlık sistemi çok fazla bu kadarına hayır dedi dün. Sevgiyle yürümüyor bu gemi.

ne kadar şaşkınsınız ayol.. ak tek başına iktidar olamadı diye ne kadar seviniyorsunuz hani yazmayayım diyorum ama ..şu sevincinize neka şaşırıyorumm.. yahu birinci parti ve mhp ile ortaklık olacak hdp ve chp gene kenarda köşede.. haaa ortaklık olmadı erken seçim mhp ..hdp ile ortak olurmu hiç aklınız alıyormuu

Bu seçim millet başkanlık sistemine hayır dediği için çok anlamlıydı. Bizim tek sevincimiz bu. Bizler chp mhp hdp fanatiği değiliz. Bu ülke için iyisini istiyoruz. O partiler zaten iktidar olamasın mümkünse.

ben böyle bir şey görmedim hayatımda

Komik. Babamı böyle sevmem ben başbakanı mı sevicem. Hiçbir pokitikacıya sempatim olamaz. Çoğunluğu halktan uzak ideolojisi olmayan kişisel belli amaçlar uğruna politikaya atılmş insanlar. Onlar zenginleşsin diye kendimi mi yurtıcam

Komik. Babamı böyle sevmem ben başbakanı mı sevicem. Hiçbir pokitikacıya sempatim olamaz. Çoğunluğu halktan uzak ideolojisi olmayan kişisel belli amaçlar uğruna politikaya atılmş insanlar. Onlar zenginleşsin diye kendimi mi yurtıcam
ya kandi ailem dese başkanlık sistemi diye yine itiraz ederdim,kimler geldi geçti,rahmetli ozala sempatim vardı,eceviti severdim biraz okadar ama öz eleştirilerimi herzaman yaptım kimse kusursuz değildir

üzülmekmi....??? hayır zil çalıyorsunuzda gene üzüleceksiniz akp ve mhp ortak yani bu şu demek ak gene iktidar .. sevindiğinize şaşıyorum . üzüleceksiniz .. neden birinci parti çıkamıyoruz diye sorgulayacağınıza ak parti tek başına oy almadı diye göbeklerdesiniz..

Biz kimiz ki birinci çıkalım? Parti değiliz. Parti tutmuyoruz. Bunu anlamak zor mudur? Akparti iktidar olsun ama başkanlığa hayır dedik biz millet olarak.

zaten başkan olucam dediği için bu haldeyiz:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

yahu cryptic cigim merakettim sirf ondan soruyom hani yanlis anlama sen bukadar yoruma yetismeyi nasil beceriyosun.hani esin ailen sorumluluklarin falan yokmu? yada hizmetcin falanmi varda o hallediyo islerini? her yazilana yetisiyon masallah.ben bugun fazla takildim vaktimin gittigine yaniyomda sen aglamalisin.heryere yetismene gerek yok canim bu kadar kaptirma kendini yahu:)))

X