Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de adanada gireceğim
yazılı ve sözlü sınavlar nasıl,zor mu?
Çalışma koşulları nasıl?
Bunları çok merak ediyorum
Servis personelliği nasıl bir iş, bir de her aşamayı geçtik diyelim, işe başlama tarihi ne zaman olur acaba.Hani doğumdan sonraya denk geliyorsa ben de başvurayım diyorum
sınav ne zaman
lise mezunları girebiliyomu
Servis personelliği nasıl bir iş, bir de her aşamayı geçtik diyelim, işe başlama tarihi ne zaman olur acaba.Hani doğumdan sonraya denk geliyorsa ben de başvurayım diyorum
ben 2 sene önce girmiştim zor gelmişti bana açıkçası.
okulum olduğu için hiç çalışmadan girmiştim ama matematik ve türkçe zorlamıştı osym gibi değildi.
mantık soruları vardı . geometri ağırlıklı. genel kültür genel yetenek zaten.
pardon aynı sınavdan bahsetmiyoruz sanırım. sözlü derken ?
ben halk bankasının sınavına girmiştim bu farklı bir şey sanırım
Ben de adanada gireceğim
Çalışma koşulları nasıl?
yazılı sınavı ilk sayfada resimler varmış altında kişilerin isimleri yaşları özellikleri yazıyormuş.bize 1 dk süre felan verceklermiş.sonra hep berbar cevircez ve özelliklerini aklımızda tuttugumuz kadarını yazcakmışız.ayrıca bi başka aşamasında 257911..15(sallıyorum tabi bunu) boşluğu doldurun diceklermiş işte bizde mesela tek sayılar yazılıyor die düşünüp oraya 13 yazılcakmış.böyle kolay sorular ama süre çok az.
çalışma koşullarıda parası başlangıç 1150 lira daha sonraları prim var 3 ayda bir 1 maaş ikramiye var. yükselme şansı en fazla olan işlerden biriymiş.
ben bunları öğrenebildim...
Ben de adanada gireceğim
Çalışma koşulları nasıl?
yazılı sınavı ilk sayfada resimler varmış altında kişilerin isimleri yaşları özellikleri yazıyormuş.bize 1 dk süre felan verceklermiş.sonra hep berbar cevircez ve özelliklerini aklımızda tuttugumuz kadarını yazcakmışız.ayrıca bi başka aşamasında 257911..15(sallıyorum tabi bunu) boşluğu doldurun diceklermiş işte bizde mesela tek sayılar yazılıyor die düşünüp oraya 13 yazılcakmış.böyle kolay sorular ama süre çok az.
çalışma koşullarıda parası başlangıç 1150 lira daha sonraları prim var 3 ayda bir 1 maaş ikramiye var. yükselme şansı en fazla olan işlerden biriymiş.
ben bunları öğrenebildim...
Hıımm..
teşekkürler bilgi için
Zorlayacak heralde beni bu sınav bakalım artık,inşallah kazanırız...