HALIYA DÖKÜLEN ZEYTİNYAĞ 😭

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
762
706
33
Daha 8 aylık olan halıma zeytinyağ döküldü kendim temizledim çıktı sanmıştım ama altına geçmiş zamanla üstte bişey yok ama altı yapış yapış halı yıkamaya verdim kazımaktan halımı tiftiklemisler arkası mahvolmus çıksaydı gam yemezdjm hiç temizlenmemis fikri olan var mı nasıl arkasından zeytinyağ çıkar 😞

Daha 8 aylık olan halıma zeytinyağ döküldü kendim temizledim çıktı sanmıştım ama altına geçmiş zamanla üstte bişey yok ama altı yapış yapış halı yıkamaya verdim kazımaktan halımı tiftiklemisler arkası mahvolmus çıksaydı gam yemezdjm hiç temizlenmemis fikri olan var mı nasıl arkasından zeytinyağ çıkar 😞
8 aylık diyince bebekten bahsedicwksiniz sandım bi an🤭bulaşık makinesi tableti parlatıcısı bide sirke sanjrım karıştırıp fısfısla sıkıp bekletiyolar ama siz bunları denediniz mi?

8 aylık diyince bebekten bahsedicwksiniz sandım bi an🤭bulaşık makinesi tableti parlatıcısı bide sirke sanjrım karıştırıp fısfısla sıkıp bekletiyolar ama siz bunları denediniz mi?
Evlat acısı gibi oturdu içime sanrm 😂 bulaşık tabletini asperox sarı gücü denedim on yuzunde yok temizlendi ama arkasından arınmyor yapış yapış kaldı

Cikmiyor cikmiyor cikmiyor lanet kokukusuda illa kalıyor kac defa verdim yıkamaya yok gitmedi hava almasın illa kokuyor 1 litrelik cam yagdanligim kırıldı uzeri hep yag olmuştu yazık oldu

Cikmiyor cikmiyor cikmiyor lanet kokukusuda illa kalıyor kac defa verdim yıkamaya yok gitmedi hava almasın illa kokuyor 1 litrelik cam yagdanligim kırıldı uzeri hep yag olmuştu yazık oldu
Maalesef benimki de çöp oldu kokusundan dolayı kullanamyorum yapis yapış zaten kendim herşeyi denedim halı yıkamaya da verdm halıyı alırken bu çıkmaz dediler ben bı nebze temizlenir umudyla yine de verdim ama boşa. mutfağa halı olmazmış bunu anladım geçmiş olsun bize 🤦🏻‍♀️

Yaklaşık 8 sene her sene 2 kere yıkatırsanız çıkıyo :)
Benim mutfak halıma aldıktan 2 ay sonra ocaktaki sıcak yağ boca olmuştu da. Yıkatıyodum kısa bi süre sonra Üstüne altına her yere tekrar kusmuş oluyodu. 8. Senesinin sonunda bir baktım ki yağlar gitmiş :D

Eski galiba konu ama yinede yazayım...
Bulaşık deterjanı, tuz, karbonat bunları halının arkasına dök bir güzel yedir sonra yıka bak nasıl çıkıyor benim eşimin işi biraz yağla alakalı bazen günlük kıyafetine bulaşıyor böyle bir çözüm sundu bana gerçekten işe yarıyor

Eski galiba konu ama yinede yazayım...
Bulaşık deterjanı, tuz, karbonat bunları halının arkasına dök bir güzel yedir sonra yıka bak nasıl çıkıyor benim eşimin işi biraz yağla alakalı bazen günlük kıyafetine bulaşıyor böyle bir çözüm sundu bana gerçekten işe yarıyor
Teşekkür ederim ama halıyı köye gönderdim kokusu beni verem edecekti yoksa 😅 yeniden başıma gelirse ki umarım gelmez dediklerinizi deneyeceğim önce ☺️

Yaklaşık 8 sene her sene 2 kere yıkatırsanız çıkıyo :)
Benim mutfak halıma aldıktan 2 ay sonra ocaktaki sıcak yağ boca olmuştu da. Yıkatıyodum kısa bi süre sonra Üstüne altına her yere tekrar kusmuş oluyodu. 8. Senesinin sonunda bir baktım ki yağlar gitmiş :KK70:
Maşallah 8 sene sabrnza ben gönderdm gitti kokusu biyana serdigim yerde batyodu çünkü yazık oldu 🤦🏻‍♀️

Back
X