ya bi sürü sey denemişsin tabi,belki bunuda okumussundur ama sitede karanfilli bi formül var. hem sac cıkarıomus hemde güçlendiriomus. istersen bi bak. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...esini-onleme-sac-gurlestirme-kesin-sonuc.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar öncelikle özür diliyorum cevap veremediğim için uzun zamandır. Şifremi kaybetmiştim anca bulabildim ve giriş yapabildim.
Sorulardan biri mezoterapiyle ilgiliydi sanıyorum. Yaptırdım ve dediğim gibi aşırı acı veren ancak bırakıldığından tekrar eski halinize dönmenizi sağlayan bir işlem. o yüzden hayrı yok.
Saç ekimi 1200 drift yaptırdım canım.Onlar çıktı da kendi saçlarımdöküldü herhalde bu defa daha çok. Ne bileyim böyleişin içinden çıkamadım ki.
Ayrıca doktora da gidemedim daha bi sıra alamadım bi derslerdi derken :/
Arkadaşlar öncelikle özür diliyorum cevap veremediğim için uzun zamandır. Şifremi kaybetmiştim anca bulabildim ve giriş yapabildim.
Sorulardan biri mezoterapiyle ilgiliydi sanıyorum. Yaptırdım ve dediğim gibi aşırı acı veren ancak bırakıldığından tekrar eski halinize dönmenizi sağlayan bir işlem. o yüzden hayrı yok.
Saç ekimi 1200 drift yaptırdım canım.Onlar çıktı da kendi saçlarımdöküldü herhalde bu defa daha çok. Ne bileyim böyleişin içinden çıkamadım ki.
Ayrıca doktora da gidemedim daha bi sıra alamadım bi derslerdi derken :/
Yok canım gidemedim ya. Bir zamanımı ayarlayamadım ki yoğunluktan.
Bioblasın serumu varmış onu mu kullansam acaba gördüm tek tek de satılıyor. Deneyen var mı aranızda. Gerçi deneyeyim saç çıkarmasa da var olanları güçlendirir belki. Umut dünyasında yaşar oldum valla :/
Dermetologa gittim kadın doğuma gittim jinekoloğa gittim. Çıkmıyor bir şey deli olucam ben artık. Ve gittikçe dökülüyor. Yapacak hiç bişey yok. O kadar para saydım ektirdim yine de tutmadı kafamda tüy bitmedi. Daha 21 yaşındayım. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık kaldıramıyorum bekle bekle ruhum karardı artık
sana tek tavsiyem kesinlikle cildiyeye git.benimde bi ara çok dökülüyodu,saçımı her taradığımda ağlardım.cildiyeye gittim.5tüp kan aldılar,demir ve çinko eksikliği çıktı.demir ilacı yazdı,ayrıca 110ytl'lik bi seruım ve yaklaşık 30-38liralık(1yıl oldu fazla hatırlamıyorum fiyatlarını)şampuan yazdı.genelde bunlar her eczanede olmuyo biz bahçelideki ezcaneden almıştık.2hafta da saç dökülmem bitti
fotonu dün gördüm Rabbim acil şifalar verir inş bendede çok aşırı dökülme var az kaldı senin saçın gibi olmasına önümüzdeki ay inş bende endokrine gitmeyi düşünüyorum bende pco var ama normal dio doktorum ilaçta kullanıyorum ama hiç fayda etmiyo Allahım inş bu dertten muzdarip herkese şifasını versin kimseyi dermansız derde düşürmesin
Canım çok çok geçmiş olsun...Seni anlayabiliyorum benim de saçlarım dökülüyor çünkü...Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama izmirde çok iyi bir doktor var...tasiye edebilirim...
benimde 3-4 sene önce baya bi dökülme problemim olmuştu o zaman dr bana regaine(minoxidil) önermişti yurtdışından getirtmiştik o zaman buralarda yaygın değildi. erkekler için olanı kullanmıştım ben. o fayda etmişti. hemen toparlanmaya başlamıştı saçlarım. şimdi de kardeşimde var problem ama o başka şeyler kullanıyor. burda bi doktora gidiyor sadece bu problemle ilgileniyor adam iğne falan yaptı saç derisine bir de bir kaç vitamin takviyesi falan verdi. en az haftada 3 gün balık yemesini öneriyor. geçen sene onunda bu doktordan sonra baya toparlandı bu sene yine başladı. şimdi yeni tedaviye başladı. inşallah seninde düzelir.
canım bu ilaçları al kullan emin ol ki 5 ay içinde tüm saç sorunun haloluncak . ben kendim denedim mükemmel sonuç aldım.. senin durumunda olan çok kişi saçlarına kavuştu.
bu formülü doktor tavsiye etmişti .. özellikle acnelyse kremi herkes bilir yüzdeki sivilce ve lekeler için yani hücre yenileme özelliği var(eyer alabilirseniz tretin kremi alın o daha da etkiyi artırıyor ancak 20 lira civarıdır acnelyse kremi ise 3 liradır). zinco ise vitamin grubudur bundada 7 tanesini kırıp kremsiz bir şampuana koyulur .. karışım ise hem bitkisel yağ var içinde hem de saç için tüm vitamin kompozomo var ..medibiotin ise saçları kalınlaştırır.. bu dördünü düzenli olarak kullanırsan mükemmel bir sonuç alınıyor ancak biotin hergün alınır fakat bir hapı üc parcaya ayır günde bir parca al.. diğerlerinide ücgündebir uygula.. kremden nohut tanesi kadar avucuna dök sonra üzerine karışımdan dök avucunda iyi karıştır sonra onu saç derisine yedir sadece üst kısma uygula yaklaşık 5 saat beklet sonra zinco kattığın şampuanla yıka.. şayet aşırı derecede seyrelen bölge varsa kremi hergün mercimek tanesikadar uygula. bunları yaparken akşamları yap .. inanılmaz mükemmel bir sonuç alırsınız.. genelde erkekler içten alınan vitamin haplarıyla büyük başarı sağlıyor ancak doktor bunların bu şekilde alınması zararlı olduğunu söyledi. bu yüzden dıştan saca uygulanan e ve b vitaminli bitkisel karışım önerdi.. karışımı nette sipariş ettim diğerlierini ise eczanede temin ettim.. bunu uyguladığınızda emin olun saç sorununuz kökten haloluancaktır..
canım saçların şimdi nasıl sende benim gibisin ne yapsam benimde işe yaramadı 4aydır kaç ayda bu hale geldi günde kaç tel saçın dökülüyor bendede birşey cıkmadı ama sebepsiz bu kadr saç dökülmesi olacağına inanmıyorum şuan nasılsın
Canım teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum zaten çok yoğunum. Hala bioblasın serumlarını kullanmaya devam ediyorum. Biraz iyi geliyor gibi ama bakalım . Geçici çözümler de iyi benim için günü kurtarayım diye bakıyorum çoğu zaman zaten. Kader diyip daha ılımlı yaşamaya ve bakmaya çalışıyorum. Senin neden dökülüyor acaba canım?