• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Halime bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
annemdede birara acılmalar olmustu.burda şifacı berber amca var ona gittik ve adam 3 hafta boyunca uygulama yaptı ve saçlar çıktı.suan normal.
anlatyım naptgnı.sacın acılan yrlerine ufacık jilet çizikleri attı pis kanları tahliye etti,sonra oraya sarmısak yagı sürdü ve dilimleri bagladı.her defasında aynı işlemi uyguladı.suan eski halinde.açık yerlerdeki pis kanı mutlak akıtın.gecmiş olsun canım bnm

ÇOk üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum.Aynı sorun bende de var,bende hipotiroid var ve son zamanlar inanılmaz derecede saçım doküldü.Yarısı kaldı diyebilirim ama yavaş yavaş kafamın derisi gözükecek bu gidişle.Yani insanın psikolojisinde nasıl etkilediğini anlıyorum:ben de bir şeyler deniyorum ama sonuç yok,pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak.İnşallah bu derten kurtuluruz ve sağlıklı gür eski saçlarımız olur,,,,,:43:

Arkadaşlar öncelikle özür diliyorum cevap veremediğim için uzun zamandır. Şifremi kaybetmiştim anca bulabildim ve giriş yapabildim.
Sorulardan biri mezoterapiyle ilgiliydi sanıyorum. Yaptırdım ve dediğim gibi aşırı acı veren ancak bırakıldığından tekrar eski halinize dönmenizi sağlayan bir işlem. o yüzden hayrı yok.

Saç ekimi 1200 drift yaptırdım canım.Onlar çıktı da kendi saçlarımdöküldü herhalde bu defa daha çok. Ne bileyim böyleişin içinden çıkamadım ki.
Ayrıca doktora da gidemedim daha bi sıra alamadım bi derslerdi derken :/

Arkadaşlar öncelikle özür diliyorum cevap veremediğim için uzun zamandır. Şifremi kaybetmiştim anca bulabildim ve giriş yapabildim.
Sorulardan biri mezoterapiyle ilgiliydi sanıyorum. Yaptırdım ve dediğim gibi aşırı acı veren ancak bırakıldığından tekrar eski halinize dönmenizi sağlayan bir işlem. o yüzden hayrı yok.

Saç ekimi 1200 drift yaptırdım canım.Onlar çıktı da kendi saçlarımdöküldü herhalde bu defa daha çok. Ne bileyim böyleişin içinden çıkamadım ki.

saç ekimini nerede kaça yaptırdın???ya bende düşünüyorum aslında tepemde kocaman bir kel açamıyorum saçlarıı hep topluyorum...Artık ekimden başka çarem kalmadı diye ama nekadar tutar bilmiyorum kaç seans falan:(
Sen kaç seans a nekadra yaptırdın sakıncası yoksa cevaplarmısın???

Buarada bende tekrar doktora gitcem busefer başka bir doktora....

Sende ihmal etme sakın doktora git canım

canım naptın endokrine gittinmi

Yok canım gidemedim ya. Bir zamanımı ayarlayamadım ki yoğunluktan.
Bioblasın serumu varmış onu mu kullansam acaba gördüm tek tek de satılıyor. Deneyen var mı aranızda. Gerçi deneyeyim saç çıkarmasa da var olanları güçlendirir belki. Umut dünyasında yaşar oldum valla :/

Yok canım gidemedim ya. Bir zamanımı ayarlayamadım ki yoğunluktan.
Bioblasın serumu varmış onu mu kullansam acaba gördüm tek tek de satılıyor. Deneyen var mı aranızda. Gerçi deneyeyim saç çıkarmasa da var olanları güçlendirir belki. Umut dünyasında yaşar oldum valla :/

öncelıklee cok gecmıs olsnnn.allah acıl sıfa versın .cok uzuldm .ama bence sen moralını hc bozmaa .cnk strsten de dokuluo bılıosn.ınsallah bır an once derdıne derman bulursun. bu bioblasın serumlrnı bnde almak ıstedm ama onlarda en az 4 ay snr etkı edıomus.yanı bende sana bısı onerym.acıkcası ben de yaklasık 1 senedr bıoblas kullanyrm saclarm dokuluo dıe . ama nedense hıc bır azalma olmadı.en son sınır olup dove aldım.bu yenı cıkan serı den.ve 1 hftdr saclrm acayıp canlandı.artı nature lıfe dıe bı markanın (kı ılk kez kullanıyorum aktardakı adam tavsıye ettı ben badem yagı ararken) badem yılan ve susam yagından olusan bı karıısmını verdı hem sac cıkartıo hemde guclendırıyor dıye.onu da tavsıye edebılırm.yalnız bıde su var benm kuzenm de sac kıran oldu ve sarımsakla care buldu.sarımsagı sampuanna da koy bence.denemkte fayda var.tekrar cok gecmıs olsn dıyorumm.moralını bozmaaa sakın.kımsenın olumsuz yorumlarına da bakma.herkesın ne olacagı bellı degıl bu hayatta.sakın sakın cok uzulme tamam.herseye bır care bulunur en sonunda.

Dermetologa gittim kadın doğuma gittim jinekoloğa gittim. Çıkmıyor bir şey deli olucam ben artık. Ve gittikçe dökülüyor. Yapacak hiç bişey yok. O kadar para saydım ektirdim yine de tutmadı kafamda tüy bitmedi. Daha 21 yaşındayım. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık kaldıramıyorum bekle bekle ruhum karardı artık :(

canım saçların şimdi nasıl sende benim gibisin ne yapsam benimde işe yaramadı 4aydır kaç ayda bu hale geldi günde kaç tel saçın dökülüyor bendede birşey cıkmadı ama sebepsiz bu kadr saç dökülmesi olacağına inanmıyorum şuan nasılsın

sana tek tavsiyem kesinlikle cildiyeye git.benimde bi ara çok dökülüyodu,saçımı her taradığımda ağlardım.cildiyeye gittim.5tüp kan aldılar,demir ve çinko eksikliği çıktı.demir ilacı yazdı,ayrıca 110ytl'lik bi seruım ve yaklaşık 30-38liralık(1yıl oldu fazla hatırlamıyorum fiyatlarını)şampuan yazdı.genelde bunlar her eczanede olmuyo biz bahçelideki ezcaneden almıştık.2hafta da saç dökülmem bitti

canım saçların günde kaç tel dökülüyordu kaç ay kullandın demir hapını ve hangi hpı kullandın serum şampuan demişsin adlarını verirsen sevinirim

fotonu dün gördüm Rabbim acil şifalar verir inş bendede çok aşırı dökülme var az kaldı senin saçın gibi olmasına önümüzdeki ay inş bende endokrine gitmeyi düşünüyorum bende pco var ama normal dio doktorum ilaçta kullanıyorum ama hiç fayda etmiyo Allahım inş bu dertten muzdarip herkese şifasını versin kimseyi dermansız derde düşürmesin

canım bendede yoğun dökülme ve pco var saçların şu an ne durumda ne kullanıyorsun yardımcı olursan sevinirim çok üzülüyorum aylardır bu duruma yok mu bunun çaresi kullanmadığım kalmadı

benimde 3-4 sene önce baya bi dökülme problemim olmuştu o zaman dr bana regaine(minoxidil) önermişti yurtdışından getirtmiştik o zaman buralarda yaygın değildi. erkekler için olanı kullanmıştım ben. o fayda etmişti. hemen toparlanmaya başlamıştı saçlarım. şimdi de kardeşimde var problem ama o başka şeyler kullanıyor. burda bi doktora gidiyor sadece bu problemle ilgileniyor adam iğne falan yaptı saç derisine bir de bir kaç vitamin takviyesi falan verdi. en az haftada 3 gün balık yemesini öneriyor. geçen sene onunda bu doktordan sonra baya toparlandı bu sene yine başladı. şimdi yeni tedaviye başladı. inşallah seninde düzelir.

canım kardeşin hangi doktora gitti adı nedir iğne yaptı demişsin iğnenin içeriği ne biraz bilgi verir misin aynı sorun bendede var yardımcı olur musun

Hangi doktorlara gittiniz bilmiyorum ama üniversite hastanesine gittiniz mi hiç? Böyle durumlarda ben hep üniversite ve araştırma hastanelerine güvenirim. Çünkü onların gördüğü vaka sayısı kadar hasta gören doktor yoktur.

canım bu ilaçları al kullan emin ol ki 5 ay içinde tüm saç sorunun haloluncak . ben kendim denedim mükemmel sonuç aldım.. senin durumunda olan çok kişi saçlarına kavuştu.

bu formülü doktor tavsiye etmişti .. özellikle acnelyse kremi herkes bilir yüzdeki sivilce ve lekeler için yani hücre yenileme özelliği var(eyer alabilirseniz tretin kremi alın o daha da etkiyi artırıyor ancak 20 lira civarıdır acnelyse kremi ise 3 liradır). zinco ise vitamin grubudur bundada 7 tanesini kırıp kremsiz bir şampuana koyulur .. karışım ise hem bitkisel yağ var içinde hem de saç için tüm vitamin kompozomo var ..medibiotin ise saçları kalınlaştırır.. bu dördünü düzenli olarak kullanırsan mükemmel bir sonuç alınıyor ancak biotin hergün alınır fakat bir hapı üc parcaya ayır günde bir parca al.. diğerlerinide ücgündebir uygula.. kremden nohut tanesi kadar avucuna dök sonra üzerine karışımdan dök avucunda iyi karıştır sonra onu saç derisine yedir sadece üst kısma uygula yaklaşık 5 saat beklet sonra zinco kattığın şampuanla yıka.. şayet aşırı derecede seyrelen bölge varsa kremi hergün mercimek tanesikadar uygula. bunları yaparken akşamları yap .. inanılmaz mükemmel bir sonuç alırsınız.. genelde erkekler içten alınan vitamin haplarıyla büyük başarı sağlıyor ancak doktor bunların bu şekilde alınması zararlı olduğunu söyledi. bu yüzden dıştan saca uygulanan e ve b vitaminli bitkisel karışım önerdi.. karışımı nette sipariş ettim diğerlierini ise eczanede temin ettim.. bunu uyguladığınızda emin olun saç sorununuz kökten haloluancaktır..

canım karışımın içinde neler var bahseder msin biraz

canım saçların şimdi nasıl sende benim gibisin ne yapsam benimde işe yaramadı 4aydır kaç ayda bu hale geldi günde kaç tel saçın dökülüyor bendede birşey cıkmadı ama sebepsiz bu kadr saç dökülmesi olacağına inanmıyorum şuan nasılsın

Canım teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum zaten çok yoğunum. Hala bioblasın serumlarını kullanmaya devam ediyorum. Biraz iyi geliyor gibi ama bakalım . Geçici çözümler de iyi benim için günü kurtarayım diye bakıyorum çoğu zaman zaten. Kader diyip daha ılımlı yaşamaya ve bakmaya çalışıyorum. Senin neden dökülüyor acaba canım?

Canım teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum zaten çok yoğunum. Hala bioblasın serumlarını kullanmaya devam ediyorum. Biraz iyi geliyor gibi ama bakalım . Geçici çözümler de iyi benim için günü kurtarayım diye bakıyorum çoğu zaman zaten. Kader diyip daha ılımlı yaşamaya ve bakmaya çalışıyorum. Senin neden dökülüyor acaba canım?

sayısız test yaptırdım hiçbirşey çıkmadı anlayacağın sebepsiz canım şimdi şu ampullü karışımdan yaptım bir kaç kere biraz azaldı gibi ama yinede dökülme devam ediyor sen neleri kulandın canım dökülme için yardımcı olur musun?

Sayısız test yaptırıp da bir şey çıkmayanların bir şey sormak istedim. Benim de saç dökülmem var hem de o kadar ki saçım iyice seyrelti :((.Bende hipotiroid var ayrıca bir arada demir eksikliği de vardı.Bu aralar dermatoloğa da gitmeye düşünüyorum belki de saç derisinde başka bir sorun var diye,ama şimdi saç dökülmesi hakkında araştırıken saç dökülmesi dişlerinde amalgam yani siyah civa dolgu olanlardan da oluyormuş.Bende de bu dolgudan iki tane var ve yıllar oldu çok eskiler.Ne yalan ki şimdi şüpelenmeye başladım.Hani doktora gidip bir şeyler çıkmayanlar acaba dişlerinde böyle dolgu var mı.Bir de bu açıdan baksınlar gerekirse o dolguyu çıkarsınlar.Burda hiç dişhekim olan var mı? Bu konuda bir fikir versinler diye.

Son düzenleme:
Çok ilginç.Ben de bundan 6-7 yıl önce 4 dişime yaptırmıştım.O zamana kıyasla saçlarım baya azaldı.Benim de demir eksikliğim(öyle aman aman değil),çinko eksikliğim vardı.Tedavi oldum ama saçlarımda pek bir değişme yok.Bu dolguların ruhsal bozukluklara da neden olduğunu okumuştum ama kanıtlanmış biey yok diye biliyorum.

Back