• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Halime bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaş sarımsağın iyi geliceğini sölemiş..
evt doğru babamda kullandı ve yeni saç çıktı bile sarımsağı sür faydası olabilir sana..
kokusunu umursama canım

kullandigin herhangi bir ilac filan varmi? daha ya$in cok gec degi$ik ilaclar filan kullaniyorsan yan etkilerini mutlaka oku benim arkada$im zayiflama hapi kullanmaya baslami$ti ve saclari o kadar hizli ve cok dökülmeye baslami$tiki tipki resmindeki acikliklar gibi onunkide öyle olmu$tu.. birakinca birazdan bakim uygulayinca en etkilisi sarimsak kürü tavsiye ederim kesinlikle % 90 i$e yariyor % 90 diyorum cünkü herkeste farkli sonuclar cikiyor
Stres yapma kendine arkadasim stres her$eyin ba$ düsmani hele de biz kadinlar icin sakin ol her§ey güzel olacak

Hepinize önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok sağolun beni yalnız bırakmadınız bu halde.
Yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak. Buradan bildireceğim. İnşallah çözülür Ya rabbim:41:

acil şifalar
şeker hastalığınız var mı sizin? şeker hastalığı ve stres etkisinde olanlar bu tarz dökülmeler yaşayabiliyorlar.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, Ben senin yerinde olsam kazıtırdım tamamen.. peruk takarsın Bişey olmaz. ama kazıttıktan sonra hem içten hem diştan daha iyi tedavi uygularsın.. Bi de olumlu düşün canım saçım çıkacak saçım çıkacak de sürekli.. saçlarının gür ve sağlikli bi şekilde çiktiğini düşün..

bütün yorumları okudum:) bence sen herşeyi yap önce saçlarını kazıt.Bu arada doktora git,sarımsak sür,bioplas şampuan kullan.İnş işe yarar.

Canım bir sürü şey yaptım ben zaten ya. Ama kazıtmak istemiyorum. O çok çok zor bir şey sosyal ortama girmek zorunda olduğum için zor. Okuyorum çünkü

canım endokrıne gıttıgınde haber ver bende endokrıne gıtmeyı dusunuyorum benımde pco yüzünden saclarım dokuluyor rabbım hepımıze şifa versin :5:

canım senin fotoğrafına bakınca kendimi görür gibi oldum.benim durumumda aynı hatta daha beter. bende hipotiroidi var ayrıca diğer hormonlarımdada sorunlar var. hamile kaldığımda çok güzelleşmişti saçlarım ama doğumdan sonra yine eskisi gibi oldu.resmen kel kaldım insan içine karışmaktan utanır oldum.onu bırak oğlumla fotoğraf bile çekinemiyorum çok kötü duruyor.hormon bozukluğu çok kötü birşey ilaçlarını düzenli alır ve kontrollerin iyi yapılırsa iyisin. eğer aksatırsan yada doktor ilacının dozunu düzgün ayarlamazsa saç dökülmeside dahil bedeninde olumsuz gelişmeler görülüyor.ben peruk kullanmayı düşünüyorum saçımı kazıtacağım aynada kendimi kel görmeye dayanamıyorum.insanlarla sohbet ederken karşımdakinin gözlerini şaçlarıma dikmesinden bıktım Rabbim yardımcımız olsun inşallah başka dertler vermesin

Ablam saçları bakımlı olsun diye şampuanın içine 3-4 diş sarımsağı ezip koyuyordu,ve saçları çoğaldı.Daha çok gürleşti yani,bence sizde deneyin zarar gelmez.Ama hemen pes etmeyin hiçdeğilse bi 5ay kadar boyunca sürekli kullanın.Umarım işe yarar :)

bizim b, akraba kızın saçları maaşallah çok güzel upuzun bide kıvırcıktı. bi ara saç kıran oldu ama bu foto daki her rei seyrek değildi tam tepede bir yumuruk ebadında bir kellik oldu sanki çizip traş edilmiş gibiydi. o dönem hergün sarımsak sürdü oraya ve şimdi oradan çıkan saçlar diğer yerlere göre daha sık daha gür. bu sarımsak gerçekten çok işe yarıyor sarımsak işe yaramadı diyeni ben duymadım. bence bir dene faydasını görmeyecek olsan bile zararı olmaz. denemekten zarar gelmez.

geçmiş olsun

canim ben de kesinlikle sarimsak kurlerini denemeni oneriyorum.
bunun yaninda mesela sampuanlarinin icine sarimsak ezip at bu da iyi diyorlar.
saclarla ilgili olan topiklere iyice bir goz gezdir mutlaka guzel ve ise yarayan kurler bulursun.
ne tur sampuanlar kullaniyorsun?
lacinia diye bir sampuan duydum iyi diyorlar canim bunu da bir arastir istersen.
Allah sifa versin canim insallah en kisa zamanda hersey duzelir.
uzulme sakin ucunda olum yok ya hep sukret canim Allah daha beterinden korusun.

Mimi canım çok gençsin hiç üzülme doğru tedaviyle o eski saçlara kavuşacaksın.
Doktora gitmekle en iyisini yapıyorsun bütün testlerin yapılsın önce. Vitamin ihtiyacın olabilir onlar bir anlaşılsın. Mesela benim bir arkadaşımın magnezyum eksikliğinden kaşları tamamen döküldü*ve tedaviden sonra orman gibi kaş çıkmaya başladı. Sen de doktor tedavisiyle beraber saç bakımına başla, zeytinyağlı sarmısak mutlaka yapmalısın, nasıl yapıldığını anlattılar başka bir başlıkta. şampuanına evigen, bepanten, bemiks kır bitkisel yağ varsa ondan da damlat, ben lavanta ve nane yağı damlatıyorum şampuanıma, sacini onla yıka. Karanfil ve ısırganotu arada mutlaka ye. Başına bol bol masaj yap parmak uçlarıyla aklına geldikçe yap. kan dolaşımını arttırır ve yeni saç çıkması için gerekli bu. Seyrelen yerleri yarım soğanla ovala kıpkırmızı olana kadar sonra bal sür oraya. Öyle beklet bir süre, mesela banyo dan birkaç saat önce yapabilirsin bunu. Mümkünse spor yap düzenli olarak ki yüzünün kızardığinı hisset o da saç derisine kan dolaşımını sağlar. Ben hiç deniz ürünleri yemem ama deniz ürünlerinde çok önemli bir madde var, iyot. Tuzlarda da olur bilirsin. Ben iyotlu tuz kullanmadığımda saçlarım müthiş dökülüyor. Tabii tuzu da belli bir yere kadar kullanabilir insan. Yani illa ki deniz ürünleri yiyeceksin. Ben hiç yiyemediğim için haftada 2 kere, 2 şer damla yani mesela pazartesi ve persembe 2 şer damla tentürdiyot damlatıyorum saç derime, tentürdiyotun içinde iyot var çünkü. Onla masaj yapıyorum. Bulabilirsen beyaz yani renksiz tendürdiyot var onu kullan ama haftada toplam 4 damladan fazla kullanma. Bol bol masaj yap damlattıktan sonra. Bir de temiz saça damlat ki hemen yıkaman gerekmesin etkisi devam etsin. Bizlere doktor haberlerini ver tamam mı canım

Son düzenleme:
fotonu dün gördüm Rabbim acil şifalar verir inş bendede çok aşırı dökülme var az kaldı senin saçın gibi olmasına önümüzdeki ay inş bende endokrine gitmeyi düşünüyorum bende pco var ama normal dio doktorum ilaçta kullanıyorum ama hiç fayda etmiyo Allahım inş bu dertten muzdarip herkese şifasını versin kimseyi dermansız derde düşürmesin

Back