• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Halime bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım senin Adına Çok üzüldüm ama çare vardır mutlaka bak internete elbet çözümü var sıkma canınıı

Sacin ayni benim anneminki gibi hatta anneminki daha az ..
Eger sürdüklerinden fayda alirsan sac falan cikarsa yazarmisin annemde uygulasin aynisini .. :'(:58:

rabbim yardımcınız olsun. her ezan okunduğunda yani duyduğunuz her ezanda ellerinizi saçlarınıza sürerek allahım pırıl pırıl sağlıklı gür saçlarım olsun deyin ve kısa zamanda etkisini allahın izniyle görüp buraya yazacaksınız. resminizi gördüm çok üzüldüm yaşınız küçük. söylediğimi deneyin rabbim yardım edecek inanıyorum denenmiş ve sonuç alınmış çünkü hayırlı günler

75 yaşlarında senelerdir bu işi yapan ve hastaları çok olan,memnun olan bitkilerle kendi formülleriyle bu vb.sorunlara çare olan bir kadın var tv de de baya bi programlara çıktı.önce ve sonra fotoğraflarıyla insanlar çok memnun kalmışlar.yurt dışından çok gelenler olmuş.. adını bilemiyorum ama arayınca mutlaka bulunur.allah şifasını versin inş..

75 yaşlarında senelerdir bu işi yapan ve hastaları çok olan,memnun olan bitkilerle kendi formülleriyle bu vb.sorunlara çare olan bir kadın var tv de de baya bi programlara çıktı.önce ve sonra fotoğraflarıyla insanlar çok memnun kalmışlar.yurt dışından çok gelenler olmuş.. adını bilemiyorum ama arayınca mutlaka bulunur.allah şifasını versin inş..

herbalist leyla cabuk,kadin 80 li yaslarda ve o kadar gür ve güzel saclari varki inanamazsin,tamamen bitkisel karisimlarla yapiyo denemende fayda var canim

öncelikle ALLAH CELLE CELALÜHU şifalar versin canım sakın üsüntüye kapılma üsüntü saç döker
sarımsak sür o kel kalan yerlere babamın sakalı yanmıştı yanık yerde saç vs kıl bitmes bilirsin sarımsağı kes ortadan 2günde bir kel olan yere iyice sür kısartana kadar sür hemen yıkama yarım saat dursun babamın sakal çıkmıştı fırça gibi bide bu var

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back