Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Halime bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sarımsak kürlerini deniyorum canım. Araştırıp da duruyorum zaten de ne fayda
İnşallah şifamı bulucam bende canım Allah tüm benim gibi olanlara yardım etsin dilerim

Ben şampuana katmak değilde ayrıyeten uyguluyorum canım teşekkürler önerin için :)

Önerdiklerini deneyeceğim canım çok çok teşekkür ederim. Bu tuz ve tendürdiyot olayını ilk defa senden duydum bunu da deneyeyim zaten denemediğim bir bu kaldır herhalde. Doktora gidecektim ama bir aksilik oldu pazartesi doktorda olacağım. Doktora gideceğine sevinen bir ben varımdır herhalde. Umut işte :)
Sağol yazdıkların için canım tekrar :)

Amin canımm Allah bu derdi çekenleri tez zamanda kurtarsın inşallah. Çekmeyen bilmez tatlım hepiniz nasıl anlayışlısınız sağolun hepiniz desteğinizden dolayı.

Ah ah yazdıklarını okurken kendimi görür gibi oldum yine off
İnsanlarla konuşurken önemli birşey anlatırken yada sadece selamlaşırken gözlerime değil tepeme bakmalarından nefret ediyorum. Ve yanlarından ayrıldıktan sonra gözüme dolan yaşları içimde duydugum kızgınlıgı anlatmanın hiç bir yolu yok. Ah canım ah !

mimi, o insanların aptallığı dengesizliği, değer mi üzülmeye öyle kendiniz bilmezler için.
doktor tedavisiyle birlikte burada sana verilen önerileri de mutlaka uygula, tabii unutma ki bu tarz bakımları sürekli yapman lazım yani hayatının bir parçası olacak artık 2 ay yapıp bırakmak yok, yoksa faydası olmaz tamam mı

Son düzenleme:

Haklısın canım ama insan üzülüyor böyle.
Deneyeceğim inşallah her şey yoluna girer canım ya tek ümidim bir gün saçlarıma kavuşabilme umudum.
Benim saçımda tarak kırılırdı o derece çok saçım vardı açamazdık yani.
Allah yardım etsin de döneyim o günlerime bir an önce.
Erkek arkadaşı olan insan içinde zor.

sana tek tavsiyem kesinlikle cildiyeye git.benimde bi ara çok dökülüyodu,saçımı her taradığımda ağlardım.cildiyeye gittim.5tüp kan aldılar,demir ve çinko eksikliği çıktı.demir ilacı yazdı,ayrıca 110ytl'lik bi seruım ve yaklaşık 30-38liralık(1yıl oldu fazla hatırlamıyorum fiyatlarını)şampuan yazdı.genelde bunlar her eczanede olmuyo biz bahçelideki ezcaneden almıştık.2hafta da saç dökülmem bitti

Mimi bir an önce doktora git, burada herkes iyi niyetli şüphem yok ama yağlı karışımları kafana sürme. Doktorun tavsiyesini dinle. Bir de beslenmene dikkat et sebze meyve ye her gün. Sigara alkol varsa kesinlikle bırak.

ah canım çok çok geçmiş olsun. benim ablamın saçlarına yıllar önce çok afedersiniz ama gerizekalı bir kuaför bu ithal bir ürün ben de yeni getirttim diyerek perma yapmıştı. ve ardından 99 depremini de avcılarda evde tekken yaşayan kız hepsinin birleşimiyle inanılmaz saç dökülmesi yaşadı. özellikle tepesi senin saçınla aynı durumda. 10 yıl içinde 2 kere kazıttı ve kazıma sonrası perukla idare etti ama ne yazık ki o tepesi asla yerine gelmedi. biz de ailece hormon bozukluğu var şimdi benim de tepem açılmaya başladı. ablam doktora gittiğinde saç hücrelerin ölmüş artık yerine gelmez demişti ve tüm ümidi kırıldığı için ne desek ilgilenmiyor saldı kendini.

ben ist basın sitesinde bir kuaförde sohbet halindeyken bana aynı benzer olayı yaşayan 30larında bir kadından bahsetti. başka işlemler için gelirken kuaföre artık saçına röfle yaptırmaya gelmeye başlamış. 60-70 arası bir ilaç kullandığını söylemiş. kendileri bilmiyorlar ama almak istersen kadınla sizi görüştürürüm demişti. ablam ilgilenmiyor zaten biraz maddi zorluğumuz da var. kulaktan dolma bilgi olduğu için hiç yazmamıştım buraya ama ne bileyim çok üzüldüm belki bi işe yarar.

nolur sen de sakın üzme kendini üzüldükçe daha da kötü oluyor her şey..

benimde tepem seninki gibi canım neler denemedim ki? hiçbir zaman sağlıklı ve gür saçlarım olmayacak galiba. doktor sonuçlarını mutlaka bildir tatlım belki bizim gibilerede umut olacak bişeyler söylersin.

benimde tepem seninki gibi canım neler denemedim ki? hiçbir zaman sağlıklı ve gür saçlarım olmayacak galiba. doktor sonuçlarını mutlaka bildir tatlım belki bizim gibilerede umut olacak bişeyler söylersin.

Canım memlekette doktora gitmek bile ne kadar zorlaşmış. Bir türlü internetten sıra alamadım hep doluyor. Bir gidebilsem sonucunu öğrenip sizlere de bildireceğim ama bir gidemedim ki kahretsin. :97:

doktora gittiyseniz ve bir problem yoksa benm bi arkadfaşım sanırım suriyedendi bişey getirtiyor inanılmaz bi şekilde saçı çıkmaya başladı ama tabi kollar bacaklar ve vücüdün diğer bölgeleri de artmış ama ürünü sadece saçına sürüp 1 saat bekletiyor..merak eden varsa öğrenip yazarım buraya

Aa canım ya :s bence çok kafaya takıyosun şimdi diceksin bırakta takayım . bu yaşta bide . üzüldüm vallahi canım ya. uzmana gitsen onlar bi çözüm bulur iyi bi uzmana git ama. çok üzüldm ya inşallah düzelir :s

neyapsam, adını verirsen ürünün çok sevinirim, valla umrumda değil başka yerlerde kıllanma olması.

canım ben cok merak ettım gercekten öğrenip burdan bılgı verırsen cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım:)

saç mezoterapisi düşündünüz mü ? önce ve sonra hallerini gördüm ben baya farkediyor..

Ben bir şey daha soracağım saç ektirdim demişin nerde nekadara ektirdin??Birde ektiği saçları hangi bölgenden aldılar??Kaç dönar ektirdin??Nezaman ektirdin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…