Mimi canım çok gençsin hiç üzülme doğru tedaviyle o eski saçlara kavuşacaksın.
Doktora gitmekle en iyisini yapıyorsun bütün testlerin yapılsın önce. Vitamin ihtiyacın olabilir onlar bir anlaşılsın. Mesela benim bir arkadaşımın magnezyum eksikliğinden kaşları tamamen döküldü*ve tedaviden sonra orman gibi kaş çıkmaya başladı. Sen de doktor tedavisiyle beraber saç bakımına başla, zeytinyağlı sarmısak mutlaka yapmalısın, nasıl yapıldığını anlattılar başka bir başlıkta. şampuanına evigen, bepanten, bemiks kır bitkisel yağ varsa ondan da damlat, ben lavanta ve nane yağı damlatıyorum şampuanıma, sacini onla yıka. Karanfil ve ısırganotu arada mutlaka ye. Başına bol bol masaj yap parmak uçlarıyla aklına geldikçe yap. kan dolaşımını arttırır ve yeni saç çıkması için gerekli bu. Seyrelen yerleri yarım soğanla ovala kıpkırmızı olana kadar sonra bal sür oraya. Öyle beklet bir süre, mesela banyo dan birkaç saat önce yapabilirsin bunu. Mümkünse spor yap düzenli olarak ki yüzünün kızardığinı hisset o da saç derisine kan dolaşımını sağlar. Ben hiç deniz ürünleri yemem ama deniz ürünlerinde çok önemli bir madde var, iyot. Tuzlarda da olur bilirsin. Ben iyotlu tuz kullanmadığımda saçlarım müthiş dökülüyor. Tabii tuzu da belli bir yere kadar kullanabilir insan. Yani illa ki deniz ürünleri yiyeceksin. Ben hiç yiyemediğim için haftada 2 kere, 2 şer damla yani mesela pazartesi ve persembe 2 şer damla tentürdiyot damlatıyorum saç derime, tentürdiyotun içinde iyot var çünkü. Onla masaj yapıyorum. Bulabilirsen beyaz yani renksiz tendürdiyot var onu kullan ama haftada toplam 4 damladan fazla kullanma. Bol bol masaj yap damlattıktan sonra. Bir de temiz saça damlat ki hemen yıkaman gerekmesin etkisi devam etsin. Bizlere doktor haberlerini ver tamam mı canım