• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halım ve kitap sitesi - bir garip başlık

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Kadinlar kulubu güzel bayanları hepinize günaydın...Benim iki sorum olacak.
Halima çay döküldü bir ay önce. Sildim her yolu denedim ama sarı lekeler kurtulamadım. Halımı hali yıkamaya versem geçer mi lekesi.(malum yeni gelinim halım sarı durması hiç hoşuma gitmiyor )
İkinci soruma gelirsek bana önereceğiniz uugun bir kitap sitesi var mı? Roman almayı düşünüyorum...
Teşekkür ederim şimdiden cevap verenlere

çay lekesi çok gıcıktır, sildikçe yüzeye çıkar. yıkamaya verirken mutlaka söyleyin çay lekesi var diye, ona göre farklı malzemelerle çıkarıyorlar.
kitap almak için ben d&r ın kendi sitesini kullanıyorum daha çok, onun yanında kitapyurdu, bkm kitap, idefix ve babil.com da güvenilir siteler.

Halı ıcın bı onerım yok ama kıtap ıcın yukardakıarkadasın yazdıgı sıtelerı bende kullanıyorum memnunum...

mutfak halıma bir demlik çay devirmiştim desenli olduğu için yüzey çok dikkat çekmiyordu ama altı kahverengiydi. yıkatmaya verdikçe her seferinde daha da açıldı.
ben en çok idefixten alıyorum d&r, ve kitapyurdu da kullandıklarımdan
bir de baskısı tükenen sahaflarda bulunabilecek kitaplar için nadir kitap çok başarılı.

Halıyı yıkamaya verirken söyleyin lekeli diye hallederler. Ama bence baharı bekleyin. Bu mevsimde tam kurumayınca küfleniyor.

İdefixde sanal kitap fuarı var şu an. Ayın 21'ine kadar yanılmıyorsam. Yakalayın derim fiyatlar şahane.

d&r ve kitapyurdu kullandım, memnumum. ama kitapyurdunun geçen saçma bi twiti vardı. artık o isteyi kullanmayı düşünmüyorum o yüzden.

Halima çay döküldü bir ay önce. Sildim her yolu denedim ama sarı lekeler kurtulamadım. Halımı hali yıkamaya versem geçer mi lekesi.(malum yeni gelinim halım sarı durması hiç hoşuma gitmiyor )
İkinci soruma gelirsek bana önereceğiniz uugun bir kitap sitesi var mı? Roman almayı düşünüyorum...
bulaşık parlaticisiyla sil hemen çikiyor.

Aspirin ile sildiniz mi halıyı silmediyseniz tavsiye ederim. Kitap için de kitapyurdu olabilir.

ben hepsiburadan.com dan aliyorum eşim üyeli orda. istiyorum bişeyler. o sipariş ediyor.
iki tane kitap şipariş ettik
uğur koşar- bana Allah yeter ve Allaha koşun. :)
allah sizin sahibinzdir kitabi okudum bitirdim çok güzeldi ya.

Halıyı yıkamaya verirken söyleyin lekeli diye hallederler. Ama bence baharı bekleyin. Bu mevsimde tam kurumayınca küfleniyor.

İdefixde sanal kitap fuarı var şu an. Ayın 21'ine kadar yanılmıyorsam. Yakalayın derim fiyatlar şahane.

sayenizde 8 kitabım daha oldu :halay: teşekkür ederim bilgilendirme için :KK36:

Idefix ve kitapyurdu kullaniyorum iyidir hostur :)
Cay lekesi olur olmaz bulasik parlaticisi yada limon kolonyasi dökerseniz leke kalmaz. ;)

Hepsiburadaya bakmani oneririm. Farkli saticilarda var ama satici olarakta hepsiburadayi filtrele. Belirli kitaplarda 50tl uzerine ucretsiz kargoda var

Silmeyle çay lekesi malesef tamamen çıkmıyor. Ama halı yıkamacılar çıkartır. Verirken yine belirtin çay lekesi olduğunu. Bizde kitapyurdu sitesini kullandık daha önce bi sorun yaşamadık.

Küçük küçük bardaktan dokulenlerse halı deterjanlariyla çıkıyor ben leke yerine kapakla döküp siliyorm leke kalmiyor. Ama demlik devrildiyse yikatmaktan başka çare yok.

Back
X