- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
bulaşık parlaticisiyla sil hemen çikiyor.Kadinlar kulubu güzel bayanları hepinize günaydın...Benim iki sorum olacak.
Halima çay döküldü bir ay önce. Sildim her yolu denedim ama sarı lekeler kurtulamadım. Halımı hali yıkamaya versem geçer mi lekesi.(malum yeni gelinim halım sarı durması hiç hoşuma gitmiyor )
İkinci soruma gelirsek bana önereceğiniz uugun bir kitap sitesi var mı? Roman almayı düşünüyorum...
Teşekkür ederim şimdiden cevap verenlere
Aspirin ile sildiniz mi halıyı silmediyseniz tavsiye ederim. Kitap için de kitapyurdu olabilir.Kadinlar kulubu güzel bayanları hepinize günaydın...Benim iki sorum olacak.
Halima çay döküldü bir ay önce. Sildim her yolu denedim ama sarı lekeler kurtulamadım. Halımı hali yıkamaya versem geçer mi lekesi.(malum yeni gelinim halım sarı durması hiç hoşuma gitmiyor )
İkinci soruma gelirsek bana önereceğiniz uugun bir kitap sitesi var mı? Roman almayı düşünüyorum...
Teşekkür ederim şimdiden cevap verenlere
Halıyı yıkamaya verirken söyleyin lekeli diye hallederler. Ama bence baharı bekleyin. Bu mevsimde tam kurumayınca küfleniyor.
İdefixde sanal kitap fuarı var şu an. Ayın 21'ine kadar yanılmıyorsam. Yakalayın derim fiyatlar şahane.
sayenizde 8 kitabım daha olduteşekkür ederim bilgilendirme için
Twit neydi ya ben onu merak ettim.d&r ve kitapyurdu kullandım, memnumum. ama kitapyurdunun geçen saçma bi twiti vardı. artık o isteyi kullanmayı düşünmüyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?