• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Halım ortada küçük kaldı...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
kızlar oturma odamı değiştirdim duvarlarına duvar kağıdı falan yaptık herşey hoş oldu ama bir sorunum var halım ortada küçük kaldı diğer odada 4 m2 iyi oluyordu burada ortada kaldı çocuğum var 3 yaşında koşunca halıyla kayar diye düşünüyorum .yeni halıda almak pek istemiyorum öncekini de 1 yıl önce almıştım hem uygun fiyatlı hem kaliteli halılar hangisi ne yapayım yardımcı olun...

canım tek sorun kayması ise halı kaydırmaz ser altına boylu boyunca hiç bişeycik olmaz. ben ortada duran halının şık olduğunu savunurum. koltuk altına girmemeli ve kotukla arasında en az 10 15 cm olmalı açıklık. ucuz halıya gelirsek. hiçbirşeyin ucuzu iyi olmaz. ben bir ara shgy halılara takmış olsamda hayata geçirmedim ve el halısına devam ettim. illede yeni bir halı markası tavsiye istersen royal gayet iyidir.

Son düzenleme:
şagi halılar kullanışlı değil 2 günde bir balkondan çırpmanız gerekiyor yoksa içinde toz kalıyo kirler içine yerleşiyor çırpma imkanınız yoksa almayın derim ben pişman oldumm

Back
X