O oezlemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 305 33 118 Fransa 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi oezlemm #1 KIZLAR BENCE HALIM BAHADIRIN KITAPLARI BI HARIKA BENDE BUTUN KITAPLARI HEPSINI COK SEVDIM OZELLIKLE (kanatsiz kuslar ve tutunusa bayildim)sositososito
KIZLAR BENCE HALIM BAHADIRIN KITAPLARI BI HARIKA BENDE BUTUN KITAPLARI HEPSINI COK SEVDIM OZELLIKLE (kanatsiz kuslar ve tutunusa bayildim)sositososito
radyolog Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2007 444 0 96 5 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi oezlemm #2 bende bir halim bahadır okuyucusuyum önceleri gazeteden takip ediyordum ama şimdilerde gazete bile okuyamıyorum ama bi kaç kitabını bende okudum ama en çok sakın büyüme küçük kızı beğendim
bende bir halim bahadır okuyucusuyum önceleri gazeteden takip ediyordum ama şimdilerde gazete bile okuyamıyorum ama bi kaç kitabını bende okudum ama en çok sakın büyüme küçük kızı beğendim
oge Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ocak 2009 575 1 0 İzmir 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi oezlemm #3 büyüme sakın küçük kızı okumuştum güzeldi gerçekten
radyolog Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2007 444 0 96 11 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi oezlemm #4 oge .!.: büyüme sakın küçük kızı okumuştum güzeldi gerçekten Genişletmek için tıkla... evet ben çok sevmiştim o kitabını kitap okumaya başladığımda diğer kitaplarınıda alacağım küçük bebeğim olduğu için kitap okumaya zaman kalmıyo
oge .!.: büyüme sakın küçük kızı okumuştum güzeldi gerçekten Genişletmek için tıkla... evet ben çok sevmiştim o kitabını kitap okumaya başladığımda diğer kitaplarınıda alacağım küçük bebeğim olduğu için kitap okumaya zaman kalmıyo