Halıların üzerine yolluk sermek

Yanlız bunlar çok kötü. Ailem köyde yaşıyor onlar bile kullanmıyor artık böyle şeyler. Lastikli halı örtüleri var iki çocuğum var onlardan kullanıyorum. Desenleri çok güzel kapıdan ilk giren yeni hali aldım zannediyor.

haklisin insan kendi evinde rahat edemiyorsa nereye gitsin yani.ben bekarken bi komsumuz vardı adam senin eşin gibiydi.acaba takıntılı olabilirmi sonuçta ev işi onu baglayan bi konu degil neden baska seylerle ilgilenmiyor evde
Anlamadım ki. Hersey pırıl pırıl olsun ister. Baya titiz. Ama bense daha rahatım. Bugun ızınlı mesela. Hadı evı temizleyelim evi böyle gördükce duramıyorum dıyor. Bu arada salon bıraz dagınıktı. Ama dıger odalar topluydu. Ayrıntılı temizledik. Bana dıyor ki baskası olsa yardım etmez. Cok sanslısın dıyor. Mılletın kocası yapmıyor ben yapıyorum dıyor. Ama işte eşim titiz bense daha rahatım.Mutfakta en ufak leke görsün ya da mermere dıyelım ufacık çay dökulsün, gözümden kacsın. Hemen kosar siler onu. Leke oluyo dıye delirir. Ama ben daha rahatım ıste

Ben korıdor ve mutfaga lastikli kullanmayacağım. Gerekırse ılerde baska halı alırım. Hemen eskimez zaten. Bunlar baya kötü. Yanı nasıl kafayla serdim 3 ay kullandım bılmıyorum. Ki kardeşimin arkadaşı falan gelmıstı. Kaldırmamıstım bunları

bende pek rahat değilim tıpkı eşinin takıntıları bendede var dahada fazlası ama ben bayanım evin sorumluluğu bende hani siz belki normalsiniz çok takmiyor olabilirsiniz anlarim ama erkek yani neden bu kadar herseyi sorun ediyor.baska bir erkek olsa yere dökülmüş ekmek kırıntısinin üzerine basar geçer acaba esinizin ailesi nasıl bu konuda

Annesi titiz. Kadın kendını temızlıge ve yemege adamış. Ordan anlayın. Hergun bı ınsan evınde tepsi tepsi pogaca Tatlı yapar mı. Sabah 6da kalkar. Hergun çeşit çeşit yemek pogaca kek falan yapar. Ben daha cok puding sütlac tarzı tatlılar yaparım. Kv daha agır yaparım. Emınım annesı tıtız. 2oglu var kvnin. Ikısınede ufaklıktan hep iş yaptırmış. Eşim yemek yapmayı falan bılıyor. Herseye fikrini söyler. Şöyle yapsaydın falan. Annesi full evde. Full ev işi yapıyor. Ben kpss falan calısıyorum. Sürekli dıp köşe temızlık yapmıyorum

demekki eşinin temelinde annesi var bu yüzden bu kadar herşeye karışıyor.benim eşim o kadar tembelki bi bardak suyunu almaz annesi öyle alıştırmış.bir ay ailemin yanına giderim gelince bir ay evde temizlik yaparim düşün o kadar pasaklı.esinle konuşmalısın rahatsiz olduğunu herşeye karismamasini söyle ya zamanla eşin bi laf edecek diye korkup sende titizlik takıntılı olursun.

Başta zaten hergun vileda supurge yapardım. Baktım cok zamanımı alıyor. Haftada bır yapıyorum ayrıntılı temızlık. Eşim su getir falan demez. Yapı olarak bende sevmem öyle seylerı. Sofrayı kaldırır falan. Rahat edemez. Ama fazlası da ınsanı geriyor. İlk evlendigimiz zaman aglamıstım baya. Çünkü öyle sıktı ki benı. İzinliydi. 10 gun aynı evde hep öyle olcak sandım.

ben eşim yada bi başkasi kimsenin evime temizlik yemegime karismasini istemem umarım eşiniz düzelir ama pek mümkün görünmüyo

ben eşim yada bi başkasi kimsenin evime temizlik yemegime karismasini istemem umarım eşiniz düzelir ama pek mümkün görünmüyo
Düzelmese de ben buyum. Ben böyle yetıstim rahatım yani. O kafaya takar kahrolur ama böyle seylerı takmam. Şimdi yogun calısıyor. 1gun ızınlı onda karısıyor bıBugun dıyo yok terası supurmuyonmu hergun Supur. Hava soguk ve ruzgar var.teras kocaman. Yıka arada dıyor. Cok takıntılı cok

Ben onu değilde burayı günlük mantığıyla kullanmanıza anlam veremıyorum. Önceki konularınıza baktım da 3 günde bir yeni bir konu kv ve kp üzerine. Bir siz bir de kocasının arabası satılacak mı abisi borcu ödeyecek mi olan konu sahibi

Ben bayadır konu açmıyorumkv konusunda takıgım fobi gıbı bırsey oldu. Bugünde eşimle bu yolluklar yüzünden tartıstık. Surat yapıyor sınır oldum ve konu actım

Ben bayadır konu açmıyorumkv konusunda takıgım fobi gıbı bırsey oldu. Bugünde eşimle bu yolluklar yüzünden tartıstık. Surat yapıyor sınır oldum ve konu actım
Anlıyorum. Bence kimseyi takmadan kendi evinize istediğinizi yapın. Zevkle seçilmiş eşyaları neden bir başkası istiyor diye perdeliyorsunuz. Kocanıza da sanane burası benım evım evımı bana benimsetmiyorsunuz deyip biraz sert çıkın.

peki eşiniz faturalara takintilimidir çok gelse filan.ama farkinda degilmisiniz sizde takiyorsunuz onun bu durumunu sizide kötü etkiliyor ve surekli tartisma cikiyor sabrınız kaldırmıyor yani

Eşim ev işlerine karısmayı cok sevıyor. Tartıstık artık. Bıdaha serersen keserim dedim. Kv kp gorürse bozulacak ama umrumda degıl.

peki eşiniz faturalara takintilimidir çok gelse filan.ama farkinda degilmisiniz sizde takiyorsunuz onun bu durumunu sizide kötü etkiliyor ve surekli tartisma cikiyor sabrınız kaldırmıyor yani
Takıntılı olmaz mı.Termosıfonu acmıstım. Nıye actın dedi. Kuşların kafesın yıkadım dedim Faturaya da dıkkat edıyorum da temızlık yapacaksan fatura artacak. Karıstıkca tartısıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…