- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bence eşin karsmasin sanki kendi temizliyeck yolluklari kaldirdin mi hiç birşey dedimi anam bendede bilâkis ben kapatırım bnm evim aşırı toz alıyor bari çıkarıp onu hemen yıkarım diyorum ama sen yeni evlisin bence kaldır bir süre böyle kullanacağım de ne dersedesin eşinde herşeye karışmasın bu erkekler yaBiri benim halim. Renklı olan yolluk. Baya uzun ve eni kısa
ölene dek aynı mobilyaları halıları kullanmanızı istiyor galiba saçmalıkKoltuk koyu gri. Aslında örtmesek olur. Kv örtü almıs örtün diye. Halılara yolluk dikmiş. Eşim tutturdu örtelim kirlenecek dıye
Tabı ki de yok wcden cıkınca ayak ıslak olur halı ıslanmasın falan dedı
Dalga mı geçiyor? Haftada 1-2 halı yıkayan nerde görüşmüş? Bizde örtü falan yok hiç de kirlenmiyor. Süpürsen yeter. Sürekli yerlere bir şey mi döküyorsunuz? Hem madem kendi silmiyor ona ne ki? Tartışılacak şey bile değil, söylemeden direkt kaldırır koyardım bi kenara, sevmiyorum böyle diye. Siz onay almadan kaldırmak istemiyorsunuz galiba.Zaten banyo da var banyo paspası asl
Hallettik ama tartıstık. Eşim kirlenecek halılar, o zaman haftada 1 2 silersin dıyor. O yolluklar agır baya. Nasıl yıkana ak hıc dusunmuyor.hayır en basta bana sorsalardı kv dıkmeden ben hayır derdım zaten
Benim kayınvalide evlendiğimde döşek verdi ben istemedim ondan bir şey.görsen nasıl eski bir şey. Sonra yüklük yaptırdık ben döşeği verdim bir yere bana bundan 2 tane döşek yap dedim tabi yemi kılıf falan da aldım. Eşim yüklüğü gösteriyordu annesine . Annesi döşeğin olmadığımı farketmiş geldi hemen sorduEe tabı kı bunlar kullanılmış yanı. Bunlar suan satılan bırsey degıl. Baya eskı seyler
Ee tabı kı bunlar kullanılmış yanı. Bunlar suan satılan bırsey degıl. Baya eskı seyler
İşte bu kadarYoo kaldırdım. Bırdaha serersen ufak parcalar halinde keserim dedim. Mutfagı da kaldırcam.
Üzülme kimse onun gibi seremezbaşlığı okuyunca bile sinirlerim bozuldu bnm eski kayınvalidemin evi öyleydi, aynı evde yaşadık iki ay halı, üstüne halı seriyordu capraz şekilde temizlik yaparken kaldırınca unutuyordum küçücük mutfakta 4 tane üst, üstte yolluk hangisi alta hangisi çapraz durucaktı hatırlamıyorum geliyordu bide begenmiyordu onun gbi serememişim.
Bunu kayınvalideniz kendisi mi dokumuş? Nerden nasıl temin edilmiş?Böyle bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?