Halıların üzerine yolluk sermek

Biri benim halim. Renklı olan yolluk. Baya uzun ve eni kısa
Bence eşin karsmasin sanki kendi temizliyeck yolluklari kaldirdin mi hiç birşey dedimi anam bendede bilâkis ben kapatırım bnm evim aşırı toz alıyor bari çıkarıp onu hemen yıkarım diyorum ama sen yeni evlisin bence kaldır bir süre böyle kullanacağım de ne dersedesin eşinde herşeye karışmasın bu erkekler ya

ölene dek aynı mobilyaları halıları kullanmanızı istiyor galiba saçmalık

Dalga mı geçiyor? Haftada 1-2 halı yıkayan nerde görüşmüş? Bizde örtü falan yok hiç de kirlenmiyor. Süpürsen yeter. Sürekli yerlere bir şey mi döküyorsunuz? Hem madem kendi silmiyor ona ne ki? Tartışılacak şey bile değil, söylemeden direkt kaldırır koyardım bi kenara, sevmiyorum böyle diye. Siz onay almadan kaldırmak istemiyorsunuz galiba.

Arkadaşımın eşi ısrar etmiş oturma odasına örtü sermişti yolluk diyince tuhafıma gitti kilim gibi sert bişeydi biz misafirliğe gidince eşiyle dalga geçmişti hali strecleyecek yakında diye ev sizin kaldırın gitsin bişey dökülse hemen silersiniz süpürürken gerçekten işkence resmen bende ilk evlendiğinde kv evdeki halılar için her yer açıkta kalmış niye boydan boya almadin demişti bende gerek duymadım köyde ki gibi değil demistim koy evinde parke olmadığından heryer kapanıyor

Ee tabı kı bunlar kullanılmış yanı. Bunlar suan satılan bırsey degıl. Baya eskı seyler
Benim kayınvalide evlendiğimde döşek verdi ben istemedim ondan bir şey.görsen nasıl eski bir şey. Sonra yüklük yaptırdık ben döşeği verdim bir yere bana bundan 2 tane döşek yap dedim tabi yemi kılıf falan da aldım. Eşim yüklüğü gösteriyordu annesine . Annesi döşeğin olmadığımı farketmiş geldi hemen sordu ben onu verdim bir yere ben o kocaman döşeği kaldıramam 2 döşek yapılacak ayrıca yeni kılıf falan aldım dedim. Sesini çıkaramadı ben olsam senin yerinde o eski şeyleri hayatta kullanmam. Yesyemi evini batırma. Benim kayınvalide mesela çok pis hijyen bir şey yok. Seninkine bilemem tabi

Ee tabı kı bunlar kullanılmış yanı. Bunlar suan satılan bırsey degıl. Baya eskı seyler

Normalde bunlar satılmıyor. Köylük yerlerde böyle kilimciler vardı eskiden, evinde kullanmadığın yumakları toplayıp götürüyorsun onlar da kilime çeviriyordu. Hem yumaklar değerlenmiş oluyor hem de döşemelere seriliyordu. Tabii döşeme dediğim şap beton veya kalas cilasız tahta. Evinizde eminim ki odalar parke, koridor mutfak seramik döşeli. Üzerlerinde de gayet normal halı var. Yani bu kilim niye, hiç bir mantığı yok.

Güzel bir önerim olacak.

İlla birşey örtecekseniz ölçüsüne göre kesilen pvc masa örtüsü var, rulo halinde istediğiniz kadar kesip veriyorlar, tam ölçüsü de tutar.

Çırpmanıza da gerek yok süpürge ile rahatça süpürürsünüz. Kuş üstünde tuvalet yapsa bile çok rahat silersiniz.

Halı da görünür en sonunda rahat edersiniz.

Pardon halı görünmeyecekse neden alındı ?
Kimsenin evinde halılar örtülmüyor ki?
Rica ediyorum o yollukları atın artık.

Üzülme kimse onun gibi seremez

Modern halı örtüleri var bence onlardan alın
Benim de halimi eşimin ailesi kaç sene önce almışlar hiç sevmiyorum modern değil.
Eşime de demiştim halı örtüsü alalım diye onun da aklına yatmıştı ama şuan kuşumuz var o yüzden şimdilik vazgeçtim karışık desen olunca belli olmuyor gözden kaçan bir şey olunca
Zaten misafir de gelmiyor gerek yok.
Ama ilerde almayı düşünüyorum.
Bence çıkartıp kaldırın eşiniz kavga çıkartmaz herhalde ev sizin de eviniz sonuçta sevmeniz lazım

Bende salona pandemi nedeniyle ;geçen martta yıkanabilir, 4m2 lik koltuklarimka uyumlu 2 kilim aldim. Halilari kaldirip onlari serdim Oğlum çok kirletiyor bu sürectede devamlı hali yıkatmak olmazdi. Ben cok rahat ettim 10 günde bir makinaya atıp yıkıyorum.ama çocugum oldugu halde koltuklarimda örtü yok. Ben daralıyorum öyle heryer örtü örtü.

Ya susacaksinjz eşyanın kölesi olacaksınız, ya konuşacaksıniz evinizin hanımı olacaksınız.. Esiniz titiz de siz pismisiniz sanki.. Benimde eşim yıllarca çalışırken temizlik temizlik temizlik yedi beni şimdi ben ona baskı yapıyorum bı kaç kez cevap verdim gitti bitti .. madem halı küçük halıyı kaldırın bari yolluk kalsın Halinin manası ne ki ?!

Halı örtüsü tavsiye eden arkadaşlar var Denemeye değer

Ayy bana da çok dediler de kayınvalidem görümcelerim. kayınpederim hiç karışmadı o ne anlar ya. 6yılım bitcek bu sene koltuklarıma örttüm. Kayınvalide diyo bak güzel olmuş ben sana demiştim. Dedim sen dedin diye örtmedim böylesi bana temizlik kolay olduğu için örttüm. Çocuklar büyüsün yine kaldırırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…