halılarımı silmek istiyorum, sizce en iyi halı deterjanı hangisi?

kosla mosla bahane verdiğim paraya yazık oldu ama koslanın tüller için olanı iyi neyse halılarımı en iyi kokulu sabunlar varya genelde yüz içinde kullanılıyo onlarla ve sadece halı ve koltuk için kullandığım lifler var onlarla köpürte köpürte siliyorum sonra halıdan tüyler çıkıyo süpürgeye çekiyorum sonra duru suyla iyice siliyorum ardından tekrar vernelli su yapıp tekrar üzerinden bir geçiyorum parıl parıl parlıyo hatta kış olduğundan bu gün tüm evin halılarını koltuklarını sandalyeler döşemeli kumaş filan hepsini sildim şuan bunları yazarkende elim acıdı

uzun oldu biraz ama kısacası sabun acayip parlatıyo ve temizliyo mis gibide kokuyo ohhhh

nihayet bio hakkında benim dışımda memnun olduğunu söyleyen birisini görebildim.bende çok memnunun bu üründen.üstelik halı matiği makinada battaniye yıkamak için kullanabilirsiniz.tüylerini çok güzel kabartıyor.ben bu üründen 2 günde 9 tane sattım sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar annem nerdeyse 5 yıldır loc adında bir ürün kullanıyor eczacı arkadaşı önermiş ayrıca duvar için silmek içinde ürünü var bunun çok az bişey suya döküp halıyı siliyorsunuz veya duvarı pırıl pırıl bende evlenince kesinlikle bunu alıcam :)))

nihayet bio hakkında benim dışımda memnun olduğunu söyleyen birisini görebildim.bende çok memnunun bu üründen.üstelik halı matiği makinada battaniye yıkamak için kullanabilirsiniz.tüylerini çok güzel kabartıyor.ben bu üründen 2 günde 9 tane sattım sositososito
Benim dışımda demişsinya, neden öyle dediğini anlayamadım. Biobellinda'dan memnun olmayan biri mi olmuş ki? mirmirmirmir

Bizim burada (Ankara) herkesler çok memnun tüm ürünleri kapış kapış maşallah kaydirigubbakcemile2

kızlar annem nerdeyse 5 yıldır loc adında bir ürün kullanıyor eczacı arkadaşı önermiş ayrıca duvar için silmek içinde ürünü var bunun çok az bişey suya döküp halıyı siliyorsunuz veya duvarı pırıl pırıl bende evlenince kesinlikle bunu alıcam :)))

Biobellinda dedikleri deterjanlar da aynen loc tarzı zaten. Ama bu yerli olanı. Yoksa onun muadili. Her ikisi de konsantre old. için azcık iki damla yetiyor çok da iyi temizliyor

Benim dışımda demişsinya, neden öyle dediğini anlayamadım. Biobellinda'dan memnun olmayan biri mi olmuş ki? mirmirmirmir

Bizim burada (Ankara) herkesler çok memnun tüm ürünleri kapış kapış maşallah kaydirigubbakcemile2

başka bir konuda bu üründen yine bahsetmiştim ve bir arkadaş loc'un daha etkili olduğunu yazmış da ondan böyle birşey söyleme gereği duydum.annem uzun zaman loc kullandı ama ben pek memnun kalmadım.aslında bio hakkında anlatılanları ilk duyduğumda bende pek inanmamıştım ama şimdi çok memnunun hem satıyorum hem kullanıyorum.ürünler harika öyle ki çekyattaki boya lekesini deneme amaçlı genel temizlikle sildim ve çıktı.kaydirigubbakcemile3

Biobellinda dedikleri deterjanlar da aynen loc tarzı zaten. Ama bu yerli olanı. Yoksa onun muadili. Her ikisi de konsantre old. için azcık iki damla yetiyor çok da iyi temizliyor

aynen güzelim 2 damla yetiyor kaydirigubbakcemile2

kosla halı şampuanını halı yıkamak için kullandım hiç beğenmedim
inanın köpürmedi bile.verdiğim paraya acıdım:kızgın:
şimdi hem çamaşırlarım hemde halılarım için domestos rengarenk kullanıyorum sonuçtan çok memnunum.hem çamaşırlarımı hemde halılarımı pırıl pırıl ediyo

bende koslayı kulandım,mükkemel sonucuna ulaştığımı soyleyim,halıların yümüşacik ve ter temiz oldu,yane ben memnunum:hooray:

ben ılık suya çamaşır deterjanı koyuyorum biraz yumuşatıcı ve bi kalıp beyaz sabun =)

bezimi yıkayınca biraz sabunla köpürtüyorum hem halılar pırıl pırıl oluyor hemde yumuşacım mis gibi koktuğunu yazmama gerek yok heralde
mutfak halısı içinde bu dediğime çok az pril ilave ediyorum

valla benım halılar ktem çok pis..8 aylık gbegım slck ınsanım yok..yıkmaya vercem mecbur..çok para çarem yok....inş ypranmaz.

tatlım ne olur kızma ama sanki türkçe değil başka bir dilde yazmış gibisin, okumak çok ama çoook zor. herhalde şöyle yazmak istedin: valla benim halılarım ktem(bunu hiç çözemedim) çok pis...8 aylık gebeyim, sildirebileceğim kimsem yok....yıkamaya vereceğim mecburen, çok pahalı ama çarem yok...inşallah yıpranmaz.

Son düzenleme:
:)))))))))))) halılarım krem rengı ve com pissss yazıoooo:))))) 8 aylık gebeyım yazıo:)))) gerısı dogru efet sıldrcek kımsem yok...mecbur yıkamaya vercem inşallah yıpranmaz yazdım:)))) verdımde yıkamaya geldıler az bı ypranma var maleseffff....bugunde yollukları sildim mecbur kosla elde ile bolll köpürttum suyunu 2 kere bol köpükle sıldım tertemız oldu..çokta guzel kokuo..tavsıye edrımopuyorumnanaktan

:)))))))))))) halılarım krem rengı ve com pissss yazıoooo:))))) 8 aylık gebeyım yazıo:)))) gerısı dogru efet sıldrcek kımsem yok...mecbur yıkamaya vercem inşallah yıpranmaz yazdım:)))) verdımde yıkamaya geldıler az bı ypranma var maleseffff....bugunde yollukları sildim mecbur kosla elde ile bolll köpürttum suyunu 2 kere bol köpükle sıldım tertemız oldu..çokta guzel kokuo..tavsıye edrımopuyorumnanaktan

8 aylık gebesin hayatım en zor ve tehlikeli dönemdesin bebek için. bırak pis kalsın, sen ve bebeğinden daha önemli değil ya. hiç doğum yapmadım ama çevremdeki herkes çatır çatır doğuruyor. ordan biliyorum 8 ay çok tehlikeli allah korusun, allah bir çığlıkta kurtarsın(bizimkiler öyle der hamilelere:)

ben mikrofiber bez ve kalıp sabunla siliyorum inanın hem masrafsız hem de çok şıkır şıkır oluyor halılar.Buharlı temizleyicim de var bazen de onunla siliyorum...

canım bende düşünüyorum buharlı temizliyeci almayı, seninki hangi marka? memnunmusun? halıların silinmiş gibi oluyor mu? ne yapayım sence?

Back