Özellikle en kirli olan yerleri temizleBi kaç yıldır halılarımı halıcoya veriyordum bu sene elimde yıkadım bugun kurumus heryeri sapsarı hepsı de aynı ben simdi ne yapayım köpüklü suyla siliyimmi tekrar suyla durulayımmı? Birde evi dip köşe temizlemek istiyorum hiç halim kalmadı hanımlar mecbur yapmak zorundayım bana bir akıl verin heryer heryerde temizliğe neren başlamalıyım özellikle şuraları temizle dediğiniz yerler varmı
Yıkatcan canım geçmiyor maalesef aynısını yaşamış biri olarak söylüyorumBi kaç yıldır halılarımı halıcoya veriyordum bu sene elimde yıkadım bugun kurumus heryeri sapsarı hepsı de aynı ben simdi ne yapayım köpüklü suyla siliyimmi tekrar suyla durulayımmı? Birde evi dip köşe temizlemek istiyorum hiç halim kalmadı hanımlar mecbur yapmak zorundayım bana bir akıl verin heryer heryerde temizliğe neren başlamalıyım özellikle şuraları temizle dediğiniz yerler varmı
Halıları bıkac ay önce halıcoya vermiştim parlasın kiri pası gitsin dedim halılardan sapsarı su aktı suan kurudu yine sapsarı halıcının kullandığı kimyasallar mı bu hale getirdi acabaSilseniz de o sarılık geçmeyecek muhtemelen tam temizlenmeden kurudu. Fırsatınız varsa halıcıya verin.
Onlar gitmişken canınız nerden istiyorsa ordan başlayıverin.
zaten köpik kalmıs ondan sararmıs. iyice durulanması gerek ama bence ugrasma halıcıya ver gitsinBi kaç yıldır halılarımı halıcoya veriyordum bu sene elimde yıkadım bugun kurumus heryeri sapsarı hepsı de aynı ben simdi ne yapayım köpüklü suyla siliyimmi tekrar suyla durulayımmı? Birde evi dip köşe temizlemek istiyorum hiç halim kalmadı hanımlar mecbur yapmak zorundayım bana bir akıl verin heryer heryerde temizliğe neren başlamalıyım özellikle şuraları temizle dediğiniz yerler varmı
hiç uğraşma halıcıyı ara onlar yıkasın tekrarBi kaç yıldır halılarımı halıcoya veriyordum bu sene elimde yıkadım bugun kurumus heryeri sapsarı hepsı de aynı ben simdi ne yapayım köpüklü suyla siliyimmi tekrar suyla durulayımmı? Birde evi dip köşe temizlemek istiyorum hiç halim kalmadı hanımlar mecbur yapmak zorundayım bana bir akıl verin heryer heryerde temizliğe neren başlamalıyım özellikle şuraları temizle dediğiniz yerler varmı
+1500Bir odanın işini bitirmeden diğerine geçmeyin. Perdeler, camlar, kapılar...
Lambaların tozunu alın mutlaka. Ben duvar falan silmem mesela belirgin leke varsa üzerinde onları silerim sadece.
Dolap içlerini temizleyip düzenleyin. En çok mutfak oyalayacak sizi muhtemelen. Sabah kızımın kırılan oyuncaklarını ayırıp attım. İnanın onların gitmesi bile rahatlattı odasını. Dolapları düzenlerken fazlalıkları atın ya da verin. Eşya kalabalığı evi düzensiz gösteriyor.
Tekrar suyla durulasam nasıl oluray aynısı oldu. deterjanı akıtamamışız... halıcıya verdik mecbur...
bilmem denemedim ama deterjan lekesi de kuruyunca gitmiyor durulamayla pek...bence verin halıcıya...Tekrar suyla durulasam nasıl olur
Kirli olan hali tam temiz yıkanıp durulanmayinca ve o haliyle kuruyunca sarı sarı lekeler oluyor.hic haliciya vermemiş olsaydınız da aynı olurdu.ben halinin evde iyi bir hali yikamacinin yıkadığı kadar temiz olmadığını düşünmüyorum.hem emek,hem su israfı ve yine tertemiz olmuyor o yüzden hiç elde yıkama taraftarı değilim.yikamaya verin kendinizi de daha fazla yormayın.temizlikte oda oda yapın en kolayı öyle oluyor.hepsini birgün de temizlemek çok yorucu ve yeterince temiz olmuyor.kolay gelsin.Halıları bıkac ay önce halıcoya vermiştim parlasın kiri pası gitsin dedim halılardan sapsarı su aktı suan kurudu yine sapsarı halıcının kullandığı kimyasallar mı bu hale getirdi acaba
yikamaciya verBi kaç yıldır halılarımı halıcoya veriyordum bu sene elimde yıkadım bugun kurumus heryeri sapsarı hepsı de aynı ben simdi ne yapayım köpüklü suyla siliyimmi tekrar suyla durulayımmı? Birde evi dip köşe temizlemek istiyorum hiç halim kalmadı hanımlar mecbur yapmak zorundayım bana bir akıl verin heryer heryerde temizliğe neren başlamalıyım özellikle şuraları temizle dediğiniz yerler varmı
Ya o halı yıkama işi sıkıntılı daha önce müstakil egomuz vardı annemlerde yıkardık halı öyle olurdu düzgün kurumayıp su bırıktiği için bir de pis kokardı tek çözüm verin halıcıyaBi kaç yıldır halılarımı halıcoya veriyordum bu sene elimde yıkadım bugun kurumus heryeri sapsarı hepsı de aynı ben simdi ne yapayım köpüklü suyla siliyimmi tekrar suyla durulayımmı? Birde evi dip köşe temizlemek istiyorum hiç halim kalmadı hanımlar mecbur yapmak zorundayım bana bir akıl verin heryer heryerde temizliğe neren başlamalıyım özellikle şuraları temizle dediğiniz yerler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?