Arkadaşlar ben evleneli 16 ay oldu,kış bitince halılarımı yıkamaya veriyorum geçen yılda kaynanam halı sürekli yıkanırmı dedi bu yılda.Anlayacağınız her sene yıkanmazmış ne alaka,dün aradı işte eve temizlikçi getirmiş evi tümden temizletmiş pencereleri falan hep sildirmiş halılarınıda sildirmiş, bende anne halıları yıkatmaya vereceğim ve koltukları falan hep yıkatacağım dedim neymiş her yıl halı yıkanılırmı sil kaldır diyor bende rahat edemem zaten kışın ayda bir halılarımı silerim ama halı silmeyle temizlenmezki,birde bana diyor herkesin temizlik anlayışı farklı,böylelerine aslında pasaklı gelin lazım.Kendininde benim yaşımda kızı bekar neden peki kendi temizlikçi getirince evlerine oluyor ben getirsem laf oluyor anlamıyorum.Harbiden sinir oluyorum benim evim ayrı yolum ayrı bu ev benim ne karışırlar anlamam.klava:
senin haberin olmadna mı halılarını silirmiş
pekii hanggiii haklaaa kime sormuş izin almış
o yıkanmaz derse sen de içim rahat etmez öyle şeymi olur ben yıkarım de
yıkatt sorun ne anlamadım
Canım kendisi dün eve temizlikçi getirmiş kendilerinin halıları falan.Zaten halılarını 3 4 yılda bir yıkatırmış kendi daha önce duymuştum temizlik anlayışları bu anca yiyim içim gezeyim dertleri var,evine özel temizlikçisi gelir kızına eve özel ağdacı gelir üstüne üstlük kızı her hafta kuaförde saç bakım ne varsa yaptırır diyorum ya kendileri para harcamayı sever ben harcarsam kötü anlamıyorum böyle benciller işte...kötükedihüso
amaaann be yawrumm ne takıon.ben bu taktiği yeni gelştrdm (tabi kadınlarkulübünün çoook büyük katkısı war bunda) takmıom.o bunu demiş,şu şunu demiş.sora hem kendimi yiyom hem eşimi.ne gerek wat.hee hee de geç.hiç değmez inan.bigün dayanamicm,patlicm falan diosun.ozaman senden kötüsü olmaz inan.o sıyrılır işin içinden çok masummuş gibi,senin kocanla huzurn bozulur.ne gerek war iki halı için.dünya malı.o düşünemio. :roflol: bu arada bana kalsa bende 5senede bi yıkarm :roflol::roflol: pasaklımıym ne :roflol:
amaaann be yawrumm ne takıon.ben bu taktiği yeni gelştrdm (tabi kadınlarkulübünün çoook büyük katkısı war bunda) takmıom.o bunu demiş,şu şunu demiş.sora hem kendimi yiyom hem eşimi.ne gerek wat.hee hee de geç.hiç değmez inan.bigün dayanamicm,patlicm falan diosun.ozaman senden kötüsü olmaz inan.o sıyrılır işin içinden çok masummuş gibi,senin kocanla huzurn bozulur.ne gerek war iki halı için.dünya malı.o düşünemio
aynen katiliyorum guzelimm niye kafana takiyosunkii bi kulagindan girsin bi kulagindan ciksinn tamam de geccccc.... hem bi hali icin huzurunuzu kacirmaya degermii a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?