Halılar senede 1 de olsa yıkanmazmı,2 oldu kayınvalidem beni sinir ediyor

Kötü bir kelime kullanmadım sadece neden kendi yapınca bazı şeyler oluyorda ben yapınca olmuyor dedim bu.

Birsey sorcam madem evin yolun ayrı senin ne yaptığından onun haberi nerden olcak? Sen he de geç bildiğini oku bosversene tamam de geç oldu de geç sen neyi uygun görüyorsan onu yap esinide karıstırma...

Haberi olmaz zaten sadece kendisi söyledi temizlikçi getirdim falan dedi, bende anne bende 1 aya kalmaz yıkatacağım falan dedim işte hata bende böyle insanlara söylemekte ama ne o yani her yaptığımı hesap vermek zorundamıyım yada karışma hakkı yok bu benim evim ve benim kendi yaşantım.Zaten bunu düşünse iyi yavrum der ama nerede sinirler oğuluda sinir kendide uyuz oluyorum artık bu saçmalıklaraklava:ınsan kendi eviyle alakalı bir şey yapsa söylese bunun ne suçu var bir kere karışanda hata karışılmaz ya evletlarının evide olsa bu benim evim ne yaaaa saçmalıııkkkkk.

Son düzenleme:
Ben de yılda bir kez yıkatırım. Çevremde de genelde böyle.
Kusura bakma ama eşin haklı. Burada büyütülecek birşey yok.
Herkesin kendine göre bir temizlik anlayışı vardır. O öyle uygun görüyordur fikrini söylemiştir. karışmak olarak algılamadım. Sinir olacak bir şey göremedim ben burda.
İllaki benim söylediğim gibi yapacaksın diye diretse haklısın diyeceğim.

yaa,ben çözdm be güzelm bu işleri.okadar çok yaşadmki çnkü biliorm.4aylık ewliym ama onlarcasını yaşadğm için bu gibi durmlarn..taktik değştrmeye karar werdm.tuttu da..sen de dene derm.ilk zamanlar zor oluo susmak,aldırmamak,takmamak..ama sonra sen de anlıosun.neyi paylaşamamışız diorm şuan.birbirimzi yemek?niye?kim için?onlarn ruhu bile duymaz sen eşinle kötü olursun.tamam hayatm de,bildğini oku.ama eşine hissettrme.bana şöle yaptı böle dedi deme.he bi de şu;düşmanınla yakın ol...ol ki,her karşı atağını yakndan takip edebilesin:jeyyar: aayyy kötükedihüso çokmu fenaym :sm_cool:

ben ayda bir halılarımı silerim. kıştan çıkınca yıkarım birde kışa girerken. yalnız halı yıkama makinası almayı düşünüyorum silince bile içime sinmiyor valla. boşver he de geç sen bildiğini oku onlarada söylemek zorunda değilsin. ver halılarını temizlemeye evede bir kadın çağır dipli bucaklı temizlik yaptır. ser halılaırnı olsun bitsin. valla maddi anlamda sıkışık olmasam ben öyle yapardım.

Meduzecim, sen neyi sorun ettin ki tatlım....
Ağzı olan konuşur...
Takmaaa...
Sana laf mı çaktı, halılar eskir diye, silinmesi lazım yıkanmaz mı dedi....
Aaaan anne benden kıymetli değil ya, parama geçer sözüm, eskirse de yenisini alırım de geç....
Bırak o sinir olsun, lafı içinde patlasın....

Eşine sikayet eder gibi söylemen hoş olmamış, haklı olarak kızmış... Erekler sevmez öyle annen şunu dedi karın bunu dedi...
Düşün şimdi, kayınvaliden seni şikayet etse hoşuna gidermiydi, hayır.. O zaman sende şikayet etmeyeceksin....
Kendi aranızda çözün sorunları, yada çözmeyin ama eşine yansıtma....
ne bekliyordun ki... aaa tabi karıcım, hem anneme ne oluyorki, niye karışıyor sen istdiğini yap ona laf düşmez demesini mi bekliyordun.. ıki dünya bir araya gelse bir evlat bunu annesi için söylemez bunu unutma...
Böyle ufak tefek şeylerle de eşine aranı açma....

canım nıe ona soyluyorsun halaı koltuk yıkanacak dıye 1 gun ızın al kadını da al koltuklarını yıkatttır halılarını da ver yıkatmaya nıe ızn alma ıhtıyacı hıssedıyorsun kı danısma

aman be canım bence tik takma açıklama bile yapma boşver tek derdin bu olsun bence bir kulağınla duy ardından hemen unut bendede var öğle bitane artık hiçççççççç takmıyorum cevap bile vermiyorum ben artık sende öğle yap bitanem

Arkadaşlar,ben kayınvalideme söyleyerek hata yaptım belki ama ona danışmak değildi fikrim sadece bende yapmak istediğim fikrimi söyledim.Sadece benim kızdığım şey bu ev benim ben bu evle ne alakalı bir şey yaparsam yaparım kendi niye sazan gibi atlayıp karışmaya çalışıyor derdi ne?Kafayı yemiş olması lazım bu ev onun değil ki benim benim yapacaklarımdan ona ne....İllaki evime bir şey alsam yada bir şey yapsam buna karışmaya hakkı yok halı benim ev benim sadece yok yıkatma falan demesi saçma.Eğer bu ev kendinin olarak görüyorsa gelsin ben çıkayım kendi otursun.Hala aşırı bir şekilde sinirliyim hala kızıyorum yaaaaaaa....

canım bence hiç takma kaynananı çünkü onlar söyler birde bakmışsın kendileri yapmışkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

yani canım kıssadan hisse hiç bir şekilde dediklerine kulak asma sen pencereden atlıyacağım dersin o atlama der
sen atlamam dersin o atla der o yüzden hiç sesini çıkarma danışma sorma kendi bildiğini oku söyleme birşey
ben öyle yapıyorum mis gibi geçiniyoruz
bu arada gerçekten iyi bir kayınvalidem var düşün iyisi böyle yapıyorsa kötülerini hiççç düşünemiyrum bile :sm_confused::sm_confused:
oh be bende anlattım rahatladım kimseye anlatamıyorsun çevrende iyi oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
haber vermeyin sizde öyleyse !

dayanamadim esime soyledim diyorsunuz bu ne kadar ayip birsey yha

tutup esinizinde sizle beraber annesiyle edeceginimi dusundunuz birde ??

hani demissiniz yha biz eslerimiz icin ne ifade ediyoruz diye o yuzden soruyorum

Bu kaynanalar neden böyle herşeye karışma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum. Eviniz kapınız ayrıda olsa karışıyorlar yani evin ayrı olması bile işe yaramıyor yine derdi seni buluyor bi şekilde..

CANIMCIM BİR KERE TABİKİ EŞİME DERİM HAKKIM BENİM CANIM SIKILMIŞ DEMESEM DAHA BETER İÇİME ATACAM.Benle çekiştirsin diyemi anlattım sizce nasıl bir mantık bekarsınız galiba anlayamazsınız bizleri kayınvalideniz olsun anlarsınız.Benim eşime söylememe gerek kalmadı zaten ertesi günü oğlunu aramış ne olsa bu bedava hatlar varya hatta annesinin faturasını bile eşim öder ne olsa bedava arar saatlerce konuşur.Eşime kendide söylemiş e oğlum hallıları yıkatıyormuşsunuz daha geçen yaz yıkattınız diye eşimde demiş 1 yıl kullandık tabikide yakatacam pismi kaldıralım demiş, kaynanamda susmuş bir şey dememiş.

meduzecim ben diger elestirilerinize katiliyorum

ama sikayet etme kismindan hic hoslanmiyorum

aynisini bizim gelin yapiyor o yuzden

ama diger dediklerinize harfiyen katilip isinize karistirmamaniz taraftariyim

bosverin herseyinizi paylasmayin onunla

sonra böyle vid vid ederler basiniza bak esinle huzursuz olmussun iyi mi oldu ?

arkadasin yada ailenden yakin kimse yokmu kizdigin anda icini dökebildigin

gerci bu durumlardada annem hep kulagimi bükmüstür

karninin sirrini kimseye verme döner gelir basina dolasir diye

ayyy bilmiyorum yha ne yapsak ucu b... degnek

Ben asla yüzlerine karşı hiç bir saygısızlık yapmam her zaman iyiyimdir ama ben bu kadar kayınvalideme iyiyken benim hakkettiğim bumu?Sadece eşime derdimi anlatmak sıkıldığımı belirtmek istiyorum buda çok doğal memleketimizden uzaktayız yakınım yok yanımda arkadaşlarada bahsedemem ya bunları.Kayınvalidem beni sever ama benden taraf asla olmaz bazen diyorum acaba gerçekten seviyormu beni yoksa evlatlarının eşiyim ondanmı diye.....Ama beni kırdığı çok olmuştur ama yinede yüzüne bir şey demiyorum saygımdan yoksa dersem eğer ben çok ağır konuşurum 16 aydır susuyorum eşimden başkasına anlatamam sıkıntılarımı....Aslında şu var canım eşimin ailesini toplasanız 1 ay görmüşümdür daha pek tanımıyoruz uzakta oluncada tanıyamıyoruz ve benim garibime gidiyor hani karışması,ne kadar oğulları ile evlide olsam 16 ay olmuş birbirimize alışmış değiliz belki 5 yıl sonra daha farklı olacaktır.Annem bile ben bekarken her şeyime karışmazdı karışsada annemize cevap verebiliyoruz ama kayınvalide olunca bir şeyde diyemiyorsun ve batıyor ne derse.Ben çok narin büyütüldüm tek çocuğum kardeşim yok üzerime titredi annem ama inan el kapısı öyle olmuyor.Bende ne yapsam onlara dokunuyor.Çok zor gerçekten....

Son düzenleme:

bu tip kayınvalideler oğlunun parasının gitmesini kaldıramıyorlar ama gelinlerininde çalıştıklarını unutuyorlar klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…