yani 2 halı için değdi mi bu kadar tantanaya?
kayınvalidene he de geç, bi de niye kalkıp eşine anlatıyorsun ki bunu?
konuşsun desin kayınvaliden duymamazlıktan gel..
eğer kocana annesi hakkındao sinirle kötü keimeler kullandıysan o da annesini ezdirmemeye çalışmıştır.sonuçta benim de annem ne kadra haksız olursa olsun eşimin onun gıyabında konuşmasına izin vermem..
Birsey sorcam madem evin yolun ayrı senin ne yaptığından onun haberi nerden olcak? Sen he de geç bildiğini oku bosversene tamam de geç oldu de geç sen neyi uygun görüyorsan onu yap esinide karıstırma...
Eşimde yeni işten geldi ve dayanamayıp söyledim yine her zamanki gibi bağırarak konuştu suçlu ben oldum kavga ettik yine kalbimi kırdı.Artık bu tarz olaylara yaklaşmasından bıktım eşimin bazen öyle oluyor ki ne sevgi bırakıyor ne de iyi duygular içimde.Keşke yaklaşımı farklı olup beni savunsa sen daha kaynana görmemişin diyor ne var demişse diyor bu erkeklerin hepsinden nefret ediyorum biz eşlerimiz için ne ifade ediyoruz.Aslında eşlerimizle ne kadr yakın olsakta birbirlerimize yıldızlar kadar uzağız.Ben artık sevgi sözlerine bile inanmıyorum seven aşık olan insan bumudur sürekli kalbimi kırarakmı sevgisini ispatlıyor.Bir gün olsa benimle insan gibi bu konuları konuşmuyor kalbimi biraz önce çok kırdı çekip gitmek bile istiyorum bu tavrından sıkıldım artık.:çok üzgünüm:
haber vermeyin sizde öyleyse !
dayanamadim esime soyledim diyorsunuz bu ne kadar ayip birsey yha
tutup esinizinde sizle beraber annesiyle edeceginimi dusundunuz birde ??
hani demissiniz yha biz eslerimiz icin ne ifade ediyoruz diye o yuzden soruyorum
CANIMCIM BİR KERE TABİKİ EŞİME DERİM HAKKIM BENİM CANIM SIKILMIŞ DEMESEM DAHA BETER İÇİME ATACAM.Benle çekiştirsin diyemi anlattım sizce nasıl bir mantık bekarsınız galiba anlayamazsınız bizleri kayınvalideniz olsun anlarsınız.Benim eşime söylememe gerek kalmadı zaten ertesi günü oğlunu aramış ne olsa bu bedava hatlar varya hatta annesinin faturasını bile eşim öder ne olsa bedava arar saatlerce konuşur.Eşime kendide söylemiş e oğlum hallıları yıkatıyormuşsunuz daha geçen yaz yıkattınız diye eşimde demiş 1 yıl kullandık tabikide yakatacam pismi kaldıralım demiş, kaynanamda susmuş bir şey dememiş.
Canım kendisi dün eve temizlikçi getirmiş kendilerinin halıları falan.Zaten halılarını 3 4 yılda bir yıkatırmış kendi daha önce duymuştum temizlik anlayışları bu anca yiyim içim gezeyim dertleri var,evine özel temizlikçisi gelir kızına eve özel ağdacı gelir üstüne üstlük kızı her hafta kuaförde saç bakım ne varsa yaptırır diyorum ya kendileri para harcamayı sever ben harcarsam kötü anlamıyorum böyle benciller işte...kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?