sana aynen katılıyorum amber...diğer arkadaşlara gelince de size yanlış gelse de eleştirebilirsiniz ama eleştirmeyi bilerek, bu din konusunda ne kadar kesinliklerin,iz var eleştirmeyi öğrenelim kibarlığı bilelim ve rahatsız olunan başlıklara yazmayalım...
din yonunden kim ne yaparsa yapsin bu beni hic ilgilendirmez elbette. benim kizdigim bu topikte insanlar kendilerini cok uzen konulardan bahsediyo dertlerini acip destek bekliyo.actigi yer cok yanlis ne bileyim ev dekorasyon temizlik vs bolumlerinde olabilirdi burda insanlarin sorunlariyla dalga gecer gibi sarap dokulmus ne yapacakmis cogumuz evde sarap lekesi bulmus aldatiliyo felan diye konuyu tiklamadikmi konunun sadece bu bolumde sarap lekesi olarak acilmasi cok yanlis
Bence her dinden vatandaş karşısındakinin dinine saygı duyacak yani bunu yapmak zorunda...
Eskiden müslümanlar ramazan ayında oruç tutarken yahudiler onlara saygısızlık olmasın diye önlerinde bişey yemezlermiş....
Şimdi biri çıkıyo müslümanların en kutsal günlerinden birinde,tüm kanallarda basbas kandil diye insanlar bağırınırken felekten bir gün çalalım dedikte eşimle şarap içtik halıya döküldü yok kosla çıkarır mı diye konu açıyor...
Önce bi koslayı dök bakalım bişeyler yap da sonra çıkarır mı diye konu aç...
Resmen müslümanlara inat olsun diye konu açmışsınız çok yazık!
Evinde alemini yap felekten gün mü çalcan ne çalcaksan çal ama ben dün siz ibadet ederken böyle yaptım diye de bunu insanlara söyleme bari...
benim cok basima geldi. Benim de halim bembeyaz. Yurtdisinda kirmizi sarabi temizlemek icin soda ya da beyaz saraba batiriyorlar giysiyi ve gercekten ise yariyor. Ama halin icin en iyisi bence de koslo ya da ariel in leke cikaricilarini kullanman...Beyaz koltuguma dokulmustu benim hem de bir sise.. :) Temizlikci ariel in o buyuk yesil leke cikaricisiyla cikarmis. Birsey kalmadi..
aynı şey benimde başıma geldi üstelik halılarım beyaza yakın krem rengi,amway loc var cok amaçlı temizleyici onunla sildim uğraşmadan cıktı.üstelik ilk kez almıştım bu ürünü ve ekstra sulandımıştım :))
Iste bizim insanimiz! birileri onun avukati degilse sizinde "vay halinize, yazik size" deme hakkiniz yok karsinizdaki insan size soru sordu son ilk cumleyi yazip biraksaydiniz daha iyi olurdu cunku sonrasi haddinizi asmak demek! gayrimuslim yada inancli her ne ise sizi ilgilendirmez 72 milletin yasadigi laik bir cografyadasiniz dolayisiyla farkliliklari goz onune bulundurmaniz gerek
Bir hayli gayrimuslim arkadaşım var ve neyi göz önünde bulundurmam gerektiğini gayet net biliyorum! Kimin hakkında ne şekilkde fikir yürütüp,yorum yapmamda sizi ilgilendirmez! Evet Laik bir ülkede olduğumuzu biliyorsunuz ama;Hiçbirşeyin Laik 'i ile yapılmadığının farkında bile deilsiniz
Neyse uzatmayacağım ,bu benim fikrim saygı duymak zorundasınız!
Ayrıca arkadaş konu açmış ben yorumumu yapmışım ,başkasıda kendi yorumunu yapsın. Ama yok! Bazıları bayılıyor yapılan yorum üzerine kendi yorumlarını katmaya
Evet her insan kendinden sorumludur ve kendi hayatını yaşamakta özgürdür ,,,Asla içkiye karşı olan bir insan deilim ,inancım gereği ben içmem ama çevremde içen arkadaşlarımada saygım sonsuzdur.....Fakat böle günler benm için çokkk önemli ve aşırı hassas olduğum günler kendimi tutamıyorumbilmiyorumkismile
Halıya dökülen şarap ve insanların kandile karşı gösterdiği hassasiyet.
Hassasiyet güzel birşey, inançlı olmak...
Ama insanları yargılamak işte bunun affedilir tarafı yok...
Çok ama çok yanlış...
eşimle dün felekten bigün çalalım dedik şarap falan açamadık şişeyi uğraşıp duruken birden açıldı ve güzelim halının üstüne sıçradı ben bu lekelri nasıl temizliyceğm kızlar kosla falan çıkarırı mı bide hlaım açık renk offff