halıda şarap lekesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukyanakli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pofudukyanakli

Ziyaretçi
eşimle dün felekten bigün çalalım dedik şarap falan açamadık şişeyi uğraşıp duruken birden açıldı ve güzelim halının üstüne sıçradı ben bu lekelri nasıl temizliyceğm kızlar kosla falan çıkarırı mı bide hlaım açık renk offff

canım konuyu yanlış bölüme açmışsın sanırım

nasıl düzeltebilirim bunu

Cnm üzülme kesinlikle kosla çıkarır
Korkma lekenin üzerine dök biraz beklesin sil ,sonra duru su ilede köpüklerini almak için sil çıkar
Lekeye direk uygula koslayı

Kızlar çok pardon aklım dolu ve dün yazısını görmedim yoksa asla cvp vermezdimm
Dün mubarek kandil günü siz içki mi içtinizzz....
Yazık size! Vay halinizeee

:)) esim ben yokken evde alem yapmis hali sarap lekesi olmus oradan anladim beni aldatiyormu diye soracaksiniz sandim :))))

Belki karşinizdaki gayrimüslim, siz sadece müslümanlara mı yardım ediyorsunuz?

Belki karşinizdaki gayrimüslim, siz sadece müslümanlara mı yardım ediyorsunuz?

Sizin dediğinizle ,,,benm verdiğim tepki çok farklı,,,
Konuyu saptırmayın ayrıca siz onun avukatı deilsiniz sanırım?
Tabiki din ırkçılık asla yapmam asla!!!
Tepkim sadece mübarek birgünde içki içilip alem yapılmasınaydı
Öle bir günde alem yapabilen insana cvp bile vermezdim diye kendi fikrimi koydum ortaya...he ayrıca açıklama getiriyim alkole asla karşı deilim sadece kandillerde ramazanlarda içebilen bilinçsizce içebilen topluma karşıyım....Nufus cüzdanımızda (İSLAM) yazıyorsa ....Bir müslümana yakışacak şekilde davranılmalı....

Buarada şuanda iş yerindeyim ve 7 de çıkmak zorundayım cvp falan verirseniz ancak p.tesi görebilirim....
(Yıldızlar ve Gece) amacım seni kırmak deil.
Ben kendi doğrularıma aykırı olan bişey gördüğümde,
Bana göre doğru olan yorumumu söylemek zorundayım...
Herkez istediğini düşünmekte özgür,Bu tarz olaylara saygı duyamıyorum ıyi akşamlar....

herkesın ibadetı kendıne.
arkadasımız lekeyle ilgilı bır sorununu yazmış...ona cevap vermelıyız

kosla cıkartır lekenı .ama çıkmazsa zaman geçırmeden halı yıkama fb sına gönder bence.
kolay gelsin

Elbette herkesin ibadeti kendine ama açıkcası biz müslamanlar için bukadar önemli olan bir günü belirterek 'alem yapmak istedikte halıya şarap döktük'başlığını açması ve birde Bir derdim var bölümüne koyması biraz manidar.Müslüman olup olmaması beni ilgilendirmez tutki gayrimüslim çok tanıdığım var ve inanılmaz hassaslar dini konularda.Yani kısacası benim içim burkuldu.

iyide bu bolum esler ve ailelerimizle ilgili sorunlarla ilgili konu cok sacma yere acilmis ne alaka yani ben anlamadim milletin derdine bak insanlar ne halde arkadas sarap lekesini dusunuyo dalgami geciyosun

Iste bizim insanimiz! birileri onun avukati degilse sizinde "vay halinize, yazik size" deme hakkiniz yok karsinizdaki insan size soru sordu son ilk cumleyi yazip biraksaydiniz daha iyi olurdu cunku sonrasi haddinizi asmak demek! gayrimuslim yada inancli her ne ise sizi ilgilendirmez 72 milletin yasadigi laik bir cografyadasiniz dolayisiyla farkliliklari goz onune bulundurmaniz gerek

sanırım konu yanlış yerde

her koyun kendi bacağından asılır..
ben içmem sevabı sizemi? ben içerim günahı sizemi??.......
neyse..

evet kosla ile bekletirsen sanırım işini görebilir yada kirçözde kullanabilirsin

Bence her dinden vatandaş karşısındakinin dinine saygı duyacak yani bunu yapmak zorunda...

Eskiden müslümanlar ramazan ayında oruç tutarken yahudiler onlara saygısızlık olmasın diye önlerinde bişey yemezlermiş....

Şimdi biri çıkıyo müslümanların en kutsal günlerinden birinde,tüm kanallarda basbas kandil diye insanlar bağırınırken felekten bir gün çalalım dedikte eşimle şarap içtik halıya döküldü yok kosla çıkarır mı diye konu açıyor...

Önce bi koslayı dök bakalım bişeyler yap da sonra çıkarır mı diye konu aç...

Resmen müslümanlara inat olsun diye konu açmışsınız çok yazık!

Evinde alemini yap felekten gün mü çalcan ne çalcaksan çal ama ben dün siz ibadet ederken böyle yaptım diye de bunu insanlara söyleme bari...

Sadece birazcık saygı bekliyoruz....

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ne sacma ya .. icen de kendine icmeyen de.. ben sahsen dini inancim geregi icki icmeyenlerdenim.. ama bunu arkadasin kivirdigi gibi ramazan ya da kandil diye ayirmiyorum.. ickiyi gunah goren biri bunu allah in her gununde ayni gunah olarak gormeli.... insanin ici burkulabilir ama hakaret edip buraya bunu yazmamali
vay haline yazik size ne demek ya...
neyse neyseeeeeee
kosla buyuk ihtimalle cikarmaz onu sen direkt hali yikamaciya gonder

bu arada ben arkadasin inat olarak yaptigini dusunmuyorum...

canım enim halım beyaz renk ve biz de de şarap çok tüketilir o olmasa dahi çocuklar meyvesuyu,çay vs. kosla oxi al arkadaki tarifegöreköpük yap sür ekle zaten tertemiz oluyor, ben 3 yıldır bu konuda uzmanlaştım.:))

Ya yapmayın lütfen!!! HERGUN içki içip sadece ramazanda ve kandilde içmeyince oluyor mu yani?
Ayrıca kimsenin inancı veya dinin görüşü kimseyi ilgilendirmez, buraya yardım amaçlı birşeyler yazıldıysa sonra "vay efendim kandilde içmişsiniz, bunu görseydim o zaman yardım etmezdim" demek doğru bir davranış değil bana göre...Lütfen insanların dini özgürlüğü olduğunu unutmayın ve herkesin sizinle aynı ölçüde inançlı olmasını beklemeyin...biraz daha hoşgörülü, açık görüşlü olmaya çalışalım...
Eğer birşeyi tasvip etmiyorsak onu yapmayız, ama başkalarına karışma hakkımız yok!

Ayrıca konu yanlış yere açılmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…