Halıda çay lekesi

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
0
96
47
Antalya
Oturma odamın halısına 15 gün evvel çay döküldü yıkatmaya gönderdim geldi fakat hala geçmemiş çay lekesi duruyor ne yapmalıyım lekeyi çıkartmak için

şimdi ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama aklında bulunsun dökülür dökülmez limon sık o yere leke yapmıyo o an limon yoksa limon kolonyası annemden görmüştüm xD

valla biraz zor bi leke benimde halıma çaydanlık devrilmişti ne yaptıysam olmadı halı yıkamaya gönderdim yinede belli oluyor çok canımı sıktı yeni halı almak zorunda kaldımfisfisfis

şekerli çay halıdan hiç çıkmıyor,şekersiz ise çıkabiliyor.anwayin loc deterjanı ile ama çay lolay kolay çıkmıyor.

slm ben de bi kaç gün önce halıya çay döktüm yeni yıkatmıştım oysa.hemen deterjanla falan sildim ama kuruyunca baktım aynı duruyo..bi fikri olan varsa acil cevap lütfen

çayın döküldüğü an kolonya dökmek gerekir, hergün kolonya ile silerseniz geçecektir

çay dökülür dökülmez leke çıkarıcı dökün ıslak mendille silin eğer silmezseniz kuruyunca çıkmaz tabiiki. ben halımı sürekli ıslak mendille leke olan yerlerini siler dururum açık renk olunca çok kötü duruyor.

çay dökülür dökülmez havluyu üzerine bastırıp yani tamponlatıpcayı havluya çekiyorum sonra deterjanlı su ile normal siliyorum sil oxi diye çay kahve vb. leke cıkarıcı spreyde iyi sonuç veriyor fiyatıda 8.5 lirahalıfleximdeki lekeyi böyle çıkarmıştım

merhaba arkadaşlar;
benim de halıma çay döküldü bir ay önce ve halı şampuanı arap sabunu çıkarmadı halım açık renk ve çok göze batıyor ne tavsiye edebilir siniz acaba?

Bizzat başıma geldi çay şekerli ise ne yaparsanız yapın çıkmıyo :S şekersiz çay döküldüyse şanslısınız hemen kolonya dökün ve silin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…